1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Ronaldo vedaya hazırlanıyor

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Ronaldo vedaya hazırlanıyor

Son yıllarda attığı güzel gollerden çok aşırı kilosu ile anılan Ronaldo, sezon sonunda futbolu bırakabileceğini açıkladı.

Dünya futbol tarihinin gelmiş geçmiş en önemli golcülerinden biri olarak görülen Ronaldo, sezon sonunda aktif futbol hayatını noktalayabileceğini açıkladı.
    33 yaşındaki Brezilyalı yıldız, karıyerini iyi bir noktada tamamlamak istediğini, 2010-2011 sezonu sonunda geleceği ile ilgili kesin kararını vereceğini açıkladı.
    Ronaldo yaptığı açıklamada, "Karıyerimin sonuna geldiğimi hissetmek çok kötü bir duygu. Ben tüm hayatım boyunca futbol ile yaşamış bir insanım. Bu gerçeği kabul etmek benim için çok zor olacak. Yeni sezonda çok iyi maçlar çıkartmak istiyorum. Hedefim futbolu zirvede bırakmak" şeklinde konuştu.
    Brezilyalı yıldız, PSV, Barcelona, Inter, Real Madrid ve Milan gibi kulüplerin formalarını giydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaç kilo olmuş öyle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Göbeği herşeyi anlatıyor zaten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Dünyanın gördüğü belkide en yetenekli futbolcudur Ronaldo.Dizinin kurbanı oldu ama onu tamamen sağlıklı izleme şansına ulaşanlar gerçekten talihli insanlardır
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Hız ve teknik Ronaldo ile hayat bulmuştur bence. Ama bu haline üzüldüm.
    Ronaldo'yu 98-01 arası izlemenizi tavsiye ederim ne demek istediğimi anlayacaksınız. Şimdiki yıldızların hareketlerinin hepsinin patent sahibidir Ronaldo. Yazık olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Vakti geliyor hafiften. Diz sakatlıkları sonrası kariyeri bitmiş kadar olmuştu. Seneye resmen bitiyor... Böyle iyi bir futbolcuyu izlemekten memnuniyet duyduk..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gerçek bir atak oyuncusu nasıl olur sorusunun cevabı bence Ronaldodur. Bence onun en iyi zamanlarına kıyasla şuanda bile öyle bir forvet yok. Ronaldo gerçek bir forvetti.

Sheriff Misafir

Ronaldo'yu izleyebildiğim için kendimi çok şanslı sayıyıyorum. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olabilirdi sakatlıklarla boğuşmasaydı.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Çok yetenekli bir oyuncuydu ama şanssızlık işte. Aldığım ilk yabancı takım forması Ronaldo'nun formasıydı. Euro 2004'ün açılış gününde Ronaldo'nun 9 numaralı Real Madrid formasını almıştım.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Diz sakatlığından sonra yavaş yavaş sıkıntıları başlamıştı zaten. Bırakma zamanı olarak doğru bir zaman seçmiş.

Mesaj Yetkileri