arjantinli nicolas otamendi 4 milyon avro karşılığında porto'da.
arjantinli nicolas otamendi 4 milyon avro karşılığında porto'da.
(/s)
Anlayamıyorum, kabullenemiyorum.Bu adamlar bu işi nasıl yapıyorlar.22 milyona B.Alves'i tabir-i caizse Zenit'e kakala, DK'de izlediğimiz ve Fmden bildiğimiz kadarıyla gerçekten kaliteli, genç ve gelişime açık bir stoper olan Otamendi'yi hemde 4 Milyon gibi bir rakama al.Porto resmen canlı Fm oynuyor.Tamam doğru olanı yapıyorlar ama bu takımı hiçbir zaman sevmedim, sevmeyeceğim de bu köylü kurnazı transfer politikalarından dolayı.3 sene sonra Otamendi'yi de Real'e 50 milyona satarlar.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Biz FM'de kimi alacağız ? Yetkililer hemen ucuza stoper bulsun..
Yok artık ya.4 m € hem de.
Porto'nun transfer komitesi birgün şöyle Baroni'lere 7 m €'ların verildiği Stephen Ireland'ın tanınmadığı ve daha bunun gibi sayısız örneklerinin olduğu ülkemizde seminer düzenlese transfer ile ilgili.Çok mu şey istiyorum ya.Azıcık örnek alın sadece.
Napıyor bu adamlar yaa Türkiyede olsa bu iş artık cidden yasal olmayan şeyler arardım nasııl ya nasıl 4 milyon euro ?
Kesinlikle FM ile ilgileniyor Porto.Everton anlaşma yapmıştı. Porto yapmasa da bir şekilde böyle oyuncuları alıyorlar.
TariboWest
Cidden nasıl 4 milyon euro ?
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
fm'de de bu adamı 4 milyona falan alıyorduk zaten
maradona sağ bekte kullanmasaydı bu adamı piyasası daha fazla yükselirdi.
Porto kimi alsa kat kat fazlasına satıyor. Benim anlamadığım klüpler Porto'ya oyuncularını niye satıyolar? 1-2 Sene tutsalar onlar daha yüksek miktara satıcaklar.
Güney Amerika takımları için Porto çok iyi bir pazar. Hem Güney Amerika'ya çok benzeyen kültür ve yaşama sahip olan Portekiz'in en önemli takımı hem de Avrupa'da itibarlı bir kulüp. Ben Porto'ya oyuncu göndersem nakit paranın yanında bir sonraki transferinden yüksek pay isterdim. Muhtemelen de öyle olmuştur bu transferde de. Yoksa Dünya Kupası oynamış, kaliteli bir oyuncu olan Otamendi'nin bu kadar ucuza satılacağını düşünmüyorum.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Kim ne derse desin Porto bu işi biliyor
kesin 48 aya almışlardır
Otamendi'nin Porto'ya gitmesi Fm severler tarafından üzüntüyle karşılandı
![]()
Adamlar işi biliyor ya
Şunu da eklemek istiyorum, Porto'nun şuanki teknik direktörü Andre Vilas-Boas, Mourinho'nun yardımcısıydı ve scout'uydu. Bu nedenle Vilas-Boas Porto'da kaldığı sürece genç yeteneklerin çoğunu Porto'da görmemiz mümkün.
Otamendi'yi nasıl 4 Milyon'a aldılar yahu inanamıyorum..!
Porto bu işi biliyor cidden...![]()
Gignac ın marsilyaya gitmesinin ardından fmseverlere 2. bir şok otamendinin portoya gitmesi diyebilirim![]()