1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Milli takımların rekorlarının ve oyuncuların ilk milli maçlarının ayarlarnması

Default Milli takımların rekorlarının ve oyuncuların ilk milli maçlarının ayarlarnması

Başlıkta da belirttiğim gibi , bu ayarlamalar editor de maalesef mevcut değil. editor için olan xml dosyalarıyla oynayarak bu seçenekleri editore ekleyebildim fakat üzerlerinde oynama yapamıyorum bu sefer. Özellikle programlama dili bilen arkadaşlardan ve Perpetua'dan yardım bekliyorum...

buyrun bu da SI forumlarına açtığım konu :

http://community.sigames.com/showthr...25#post5827425

Editörde Milli Sayısını Ayarlayabiliyoruz. Ama İlk Hangi Maçta Milli Oldu Onu Bende Göremedim.

Mehmet Ekicinin Üzerinde Oynadım Editörde Milli Olma Sayısında Hem Editördeki Hemde Oyundaki Hali Şu Şekilde;

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

19 yaşında 30 maç anormal olmuş

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Editörde Milli Sayısını Ayarlayabiliyoruz. Ama İlk Hangi Maçta Milli Oldu Onu Bende Göremedim.

Mehmet Ekicinin Üzerinde Oynadım Editörde Milli Olma Sayısında Hem Editördeki Hemde Oyundaki Hali Şu Şekilde;

Mehmet Türkiye'yi mi seçti yoksa Almanya mı?

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Arkadaş zaten Türkiye'yi seçtirtmiş zorla

Quote Originally Posted by partizanlion View Post
    Mehmet Türkiye'yi mi seçti yoksa Almanya mı?
    Şuana Kadar Daha Türkiyede Oynadığını Görmedim. Gerçekte Alaman B-Genç Milli Takımında Oynuyor. Fmde ise Oyuncuyu Türkiyede Bir Kulübe Aldığınızda Milli Takıma Seçiliyor Ama Türkiyede Oynamadığı Zaman Milli Takıma Çağırılmıyor.

Quote Originally Posted by playeray View Post
    19 yaşında 30 maç anormal olmuş
    Rooney 16 Yaşındayken A-Milli Olmuştu 20 Yaşına Kadar 20li Bir Değerlerde Milli Oldu. Erken Çağırılabiliyor. Oyundada İlerleyen Zamanlarda Regenler Klas Regenler Tabi 17-18 Yaşında Milli Formaya Kavuşuyor.

Editörü kullanmaya yeni başlayanlar bile bilir zaten bunları

neyse... konuya dönecek olursak , server_db ile alakalı olduğunu düşünüyorum problemin. içerisindeki editleyeceğimiz bilgileri SI belirleyip editöre ekliyor. İyi bir coder aslında bu dosyayı açmamı sağmayıp yardımcı olabilir. Benim şu anki programlama tecrübem yetmiyor

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Rooney 16 Yaşındayken A-Milli Olmuştu 20 Yaşına Kadar 20li Bir Değerlerde Milli Oldu. Erken Çağırılabiliyor. Oyundada İlerleyen Zamanlarda Regenler Klas Regenler Tabi 17-18 Yaşında Milli Formaya Kavuşuyor.

Hocam Rooney farklı Mehmet Ekici farklı şimdi

Mesaj Yetkileri