Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 45 sonuç

Konu: Çalımbay Açıklaması

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Çalımbay Açıklaması

Eskişehirspor Yönetim Kurulu, teknik direktör Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasına karar verdi. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, üst üste alınan kötü sonuçları değerlendirmek için İbis Otel'de olağanüstü toplanan Halil Ünal başkanlığındaki Eskişehirspor Yönetim Kurulu, Çalımbay'ın görevine son verilmesine karar verdi.

Eskişehirspor'un başında üçüncü sezonunu geçiren Çalımbay ile yolların ayrılmasına karar veren yönetim kurulu, yarından itibaren yeni teknik direktör arayışına girecek. Yönetim kurulu, saha içinde ve dışında disiplinsiz hareketleri nedeniyle takımda huzursuzluk yaratan futbolculara ceza verilmesi kararı aldı.

Sezonun ilk 6 maçında 2 puan toplanmasına tepki gösteren Eskişehirspor taraftarı, dün yapılan Gaziantepspor maçından sonra Çalımbay ve yönetim kurulunu istifaya davet etmişti.

Sporx

Şaşırtan Çalımbay açıklaması

Eskişehirspor yönetiminin gerçekleştirdiği olağanüstü toplantı sonrasında teknik direktör Rıza Çalımbay ile ilgili bir açıklama geldi.

Eskişehirspor'da Rıza Çalımbay'ın görevinden alındığı haberi öğle saatlerinde Anadolu Ajansı tarafından servis edilmişti. Eskişehirspor yönetimi bu konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

DHA'nın servis ettiği haber ise şöyle:

Olağanüstü toplanan Eskişehirspor yönetimi, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın görevine son verilip verilmeyeceği konusunu ele alıp görüştü. Toplantı sonunda yapılan açıklamada, "Rıza Çalımbay ile yolların ayrıldığı haberi gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

Sporx
    Last edited by TR.CaPTaiN : 26.Eylül.2010 at 18:15
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Sonunda hoca gitti..
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bi hoca daha gitti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

valla kendi suyunu kendi ısıttı.. çok antipatik gözükmeye başlamıştı orada..

Geçen yıl oldukça iyi bir yerde bitirmişti ligi aslında Eskişehirspor.Yerine kim gelecek oldukça merak ediyorum,ligimizin renkli bir takımı sonuçta.Umarım başarı yakalayacak bir teknik direktör ile anlaşırlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Daum felan gelirse şaşırmayın.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Aybaba deniliyor, bide bi kac gun once Fatih Terim haberleri vardi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by barahir View Post
    valla kendi suyunu kendi ısıttı.. çok antipatik gözükmeye başlamıştı orada..
    %100 katılıyorum

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Daum felan gelirse şaşırmayın.
    Daum ismi geçtiğini okudum ben de.Hagi,Koeman filan da diyorlar ama,senin net bir bilgin var mı Mustafa Abi?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Beklenen bir gelişmeydi zaten,bu kadar kötü sonuçtan sonra...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İsabet olmuş.Elinde taş gibi kadro var ama bu kadroyu yönetemiyor,çok iyi maçlar çıkarııyoruz ama şans yanımızda değil diyor.6.hafta bitti bu şans ne kadar da etkiliymiş be arkadaş!!!

Sheriff Misafir

Ne yani, gitmemişmi şimdi?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Allah allah gitmiş mi gitmemiş mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Dün akşam Telegol'de kesin olarak ayrıldım diyordu. Şimdi Ntvspor'da Rıza Çalımbay: görevimin başındayım, akşam antremana çıkacağım alt yazısı geçiyor. Bu nasıl iş anlamadım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Koeman yada onun seviyesinde biri gelmez Eskişehire.

Niye Koeman Gelmesin Çok mu Büyük Hoca Nerde Ne Başarı Kazanmışta Büyük Olmuş Yapmayın Arkadaşlar Oyunculuğu Eyvallah Tamamda Hocalığı Çok da Üst Düzey Birisi Değil Vasat. Neden Gelmesin.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Bülent Uygun Buca'yı bırakıp gelicek diyorlardı akşam bi programda.Ne derece doğru bilemiyorum tabii.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Koeman, Bülent Uygun isimleri doğru değil. Bi ara Daum, Toshack, Fatih Terim isimleri geçiyodu. Taraftar Ersun Yanal'ı istiyo. Bende Hakan Şükür'ün geleceğini düşünüyorum...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daum gelsin, Eskişehir'i yukarılara oynatır, oynanan oyun çok keyif veren, akıcı olmasa da, ligde genele göre ortalamanın daha üzerinde olan bir kadrosu var Eskişehir'in, Daum iş yapabilir. Eskişehir'den bir Bursaspor yapabilir mi, zor ama Eskişehir avrupa kupalarına katılacak sıralamada bitirir ligi Daum olursa.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daum'un Eskişehirde işi yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Daum Eskişehirspor'a çok faydali olacaktır. Çok iyi bir teknik adam ligimizi iyi tanıyan ve başarılı olma olasılığı yüksek teknik adamlardan.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Ersun Yanal çok başarılı olur benden söylemesi.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Ersun Yanal çok başarılı olur benden söylemesi.
    Sanmıyorum. Çok süper bir başlangıç ve ardından rezalet bir son klasik sonu Ersun Yanal'ın.

Manisaspor'dayken biliyorum. Ligin ilk haftaları ligin ilk 3 haftası Beşiktaş ve Galatasaray'ı yenmiştik. İlk 8-10 hafta namağlup gidiyorduk galiba. Ligde 15. haftaya kadar lider gittik sonra sezon sonu bir baktık o da ne ligi 15. bitirdik 2-3 puan ile ligde kalmıştık.

Zaten Milli Takımlar Sorumluluğunu bırakacağını sanmam.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Sanmıyorum. Çok süper bir başlangıç ve ardından rezalet bir son klasik sonu Ersun Yanal'ın.

Manisaspor'dayken biliyorum. Ligin ilk haftaları ligin ilk 3 haftası Beşiktaş ve Galatasaray'ı yenmiştik. İlk 8-10 hafta namağlup gidiyorduk galiba. Ligde 15. haftaya kadar lider gittik sonra sezon sonu bir baktık o da ne ligi 15. bitirdik 2-3 puan ile ligde kalmıştık.

Zaten Milli Takımlar Sorumluluğunu bırakacağını sanmam.
    Bence bu sorun oyuncularda.Hemen havaya giriyorlar iyi gidince ve tepe taklak oluyorlar.yoksa hoca aynı hoca.aynı yerinde müdaheleleri yapıyor hep.
    Birde kondisyon eksikliği olabilir Ersun hocanın.Bir süre sonra tempoya dayanamıyor olabilir oyuncular.Ersun hoca iyi bir kondisyoner hocayla beraber çalışırsa başarılı olur diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Bence bu sorun oyuncularda.Hemen havaya giriyorlar iyi gidince ve tepe taklak oluyorlar.yoksa hoca aynı hoca.aynı yerinde müdaheleleri yapıyor hep.
    Birde kondisyon eksikliği olabilir Ersun hocanın.Bir süre sonra tempoya dayanamıyor olabilir oyuncular.Ersun hoca iyi bir kondisyoner hocayla beraber çalışırsa başarılı olur diye düşünüyorum.
    Ama hep mi hep aynı hocayla olur. Bizden öncede birkaç takımda da aynı şeyler olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Ama hep mi hep aynı hocayla olur. Bizden öncede birkaç takımda da aynı şeyler olmuş.
    Dediğim gibi burada da kondisyon meselesi devreye giriyor olabilir.Yada oyuncuları zihinsel olarak aynı yapıda tutmayı başaramıyor,disiplinli değil oyuncular hemen cıvımaya başlıyor nede olsa kazanıyoruz diye.Ama ben daha çok kondisyonla alakalı olabilir diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Listenin 1 numarasında Fatih Terim var..
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rıza'nın suçu ne?"
    Eskişehirspor Kulübü ile sözleşmesini karşılıklı fes eden Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Golleri ben kaçırdım, golleri ben yedim. İyi orta yapamadım, defansta iyi duramadım. Hücuma iyi çıkamadım, iyi paslar veremedim. Rıza'nın suçu ne? Ben anlamadım" dedi.
    Çalımbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirspor Kulübü Yönetimi ile karşılıklı olarak sözleşmesini feshettiklerini belirterek, üçüncü sezonunu geçirdiği Es-Es’ten resmen ayrıldığını kaydetti.
    Eskişehirspor’un başında iki yıl boyunca çok iyi şeyler yaptıklarını ifade eden Çalımbay, şöyle konuştu:
    "Efsane Es-Es’i yeniden ayağa kaldırdık. Eskişehirspor’un neler yapabileceğini herkese gösterdik. İlk yıl Süper Lig’de kaldık, ikinci yıl ligi üst sıralarda bitirdik. Bu sezon defansa takviye yapmak istedik. Sezon başında Cezayir Milli Takımı’nda oynayan iki stoper istedim. İstediğim adamları alamadık. Defansa Diego ve Sadıgov alındı. Ben izlemeden Diego alındı. Diego da transferin son günü alınan Sadıgov da hazır değildi. Defansa istediğimiz takviyeyi yapamadık. Yediğimiz gollerin yüzde 99’u defans hatasından kaynaklandı."

"RIZA’NIN SUÇU NE?"

Çalımbay, bu sezon yaptıkları 6 maçın 4’ünde iyi oynadıklarını belirterek, "İkinci haftadan itibaren ne olduğunu, neden olduğunu anlayamadığım bir şekilde taraftar (Rıza istifa) demeye başladı" dedi.
    Yaşanan olaylar nedeniyle kendisinin ve oyuncularının ikinci haftadan itibaren stres ve gerginlik yaşadığını anlatan Çalımbay, şöyle devam etti: "Maçlarda genelde iyi oynadık. Hiçbir takıma karşı ezik oynamadık. Hep kazanmayı düşündük. İstatistiklere bakılsın. En çok şut atan, orta yapan, hücum yapan biziz. Sezon başından beri şanssızlık yaşadık. Oyunu skora yansıtamadık. Böyle olunca iki başarılı yıl hemen unutuldu. Golleri ben kaçırdım, golleri ben yedim. İyi orta yapamadım, defansta iyi duramadım. Hücuma iyi çıkamadım, iyi paslar veremedim. Rıza’nın suçu ne? Ben anlamadım."

"TEKNİK DİREKTÖRLÜĞE YENİ BAŞLAMIŞ GİBİYİM"
    Çalımbay, üçüncü sezonunu geçirdiği Eskişehirspor’da bazı futbolcuların kendilerini kulüpten üstün gördüğünü belirterek, şunları kaydetti: "O malum arkadaşlara (kimse kulüpten üstün değil) dedim. Bazıları takım için canla başla çalışan, disiplinli oyuncular yerine takım içinde huzursuzluk yaratan oyuncuları alkışladı. Sezon başında kadro dışı bıraktığımız Ümit Karan’ın bazı futbolcuları arayarak (iyi oynamayın, Rıza hoca gitsin, ben tekrar geleceğim) dediğini duydum. Ümit’e (Böyle şeyler yapma. Yanlış işlerle uğraşma) dedim."

Çalımbay, Eskişehirspor’un çok iyi bir takım olduğunu belirterek, "Takımın başına kim gelirse gelsin, kimse merak etmesin bu takım küme düşmez. Eskişehirspor bir iki hafta sonra çıkışa geçecektir ve ligi iyi bir yerde bitirecektir" dedi.

Çalımbay, yurt içi ve yurt dışında çalışma planlarının olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Geride kalan 6 hafta beni çok yordu. Öte yandan bu 6 hafta beni çok hırslandırdı. Teknik direktörlüğe yeni başlamış gibiyim. Eskişehirspor’dan böyle gitmeyi hak etmedim. Süper Lig’de daha iyi, daha pahalı kadrolar var. Onların durumları da istedikleri gibi değil ama herkes hocasına sahip çıkıyor."
    Kaynak:Fanatik
    Rıza'nın suçu ne?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Rıza Hoca'nın aylık aldığı ücreti biliyor muydunuz siz? 130.000 Lira. Fatih Terim milli takımda 140.000 lira civarı para alıyodu. 390.000 Lira'yıda cebine atıp gitti. Daha fazla laf salatası yapmasına gerek yok. İşine baksın. Gölge etmesin başka ihsan eylemeyiz.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Rıza Hoca'nın aylık aldığı ücreti biliyor muydunuz siz? 130.000 Lira. Fatih Terim milli takımda 140.000 lira civarı para alıyodu. 390.000 Lira'yıda cebine atıp gitti. Daha fazla laf salatası yapmasına gerek yok. İşine baksın. Gölge etmesin başka ihsan eylemeyiz.
    İyi de kardeşim hak etmiyormuydu?
    İlk sene alt kümeden yeni gelen bir takımı ligde tuttu(ki bu bir başarıdır) ve sonraki sezon üst sıralara çıkardı takımı.Kimsenin umursamadığı bir takımken 2 sene de Eskişehirspor çekinilen bir takım oldu ve büyük takımlara zor anlar yaşattı.Bence bu yaptığınız biraz nankörlük oluyor.

Adam bence yanlış birşey söylememiş.Oyuncular kuyumu kazdı demiş ki doğru olma ihtimali yüksek gibi duruyor.Sonuçta teknik direktörün yapabilecekleri sınırlıdır.Oyuna girip gol atamaz,çizgiden top çıkaramaz,rakibe basamaz vs vs...
    Ayrıca Eskişehirspor taraftarlarının şimdi hoca beğenmeyip Fatih Terim olacak,Daum olacak bilmem ne diye konuşmalarını şımarıklık olarak görüyorum.Daha 2 sene önce neydiniz şimdi nelerden bahsediyorsunuz?Bunlar kimin sayesinde oldu?Bunları hakaret etmek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın.Tabii ki Daum'da Terim'de gelebilir.Ve keşke gelseler çok güzel olur.Anadolu takımlarının da belli klasta hoca ve oyuncu getirebileceğini göstermiş olur ve bu yolda bir adım olur,diğer kulüplere örnek olur.

Ama yarına bakarken biraz da dünü hatırlamak gerek diye düşünüyorum.En azından dışarıdan tarafsız bir gözle bakınca bana böyle geliyor.Ne Eskişehirspor sevgim vardır nede düşmanlığım.Nötr'ümdür.Hatta biraz pozitifimdir Eskişehirspor'a karşı.Yaptıklarını takdir ederim ve devam etmesini isterim...

Bu arada yanlış anlaşılmasın Rıza hocayı falan savunduğum yok.Kendisi bana göre pek iyi bir teknik direktör de değil.Zeki değil bana göre ancak çok disiplinli ve sıkı çalışan,çalıştıran birisi.Bu açıdan saygı duyduğum birisi.Süper hocadır yazık ettiler falan da demiyorum ama yaptıklarını göz önüne alınca iyi çalışmış ve 2 senede kendince birşeyler yapmış böyle tü kaka olmayı hak etmiyor bana göre diyorum.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri