1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Nasıl bu kadar neşeliler ?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Nasıl bu kadar neşeliler ?

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=79585

Hocalarının babası ölmüş,oyuncuların neşesine bak..! Ali Ece'nin de dediği gibi ben Beşiktaş'lıyım ama ben bile çıldırdım bu duruma.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Gerçekten bu durum Rijkard ile futblcular arasında ki uçurumu iyice gösteriyor bize.

Ali Ece bir numara zaten

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Eğlenmek de suç oldu artık

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Eğlenmek de suç oldu artık

Eglenmek icin yanlis bi zaman degilmi sence

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ne olursa olsun bu şekilde eğlenmek hocanızın babasının ölüm haberini aldığı, üzgün olduğu zamanda yanlış olur. Hocanız orada üzgünken siz burada eğlenirseniz asla bir takım olamazsınız.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hayatımda bu kadar saçma bir haber görmedim.. Hocalarının babası öleli neredeyse 1 hafta oluyor, 40 gün 40 gece yas mı tutacaklardı? Hocayla üzüntülerini paylaşırlar, hocaları Hollandaya gider, hayat da devam eder.

Neşeli olmasalardı bu sefer de "Floryada yüzler asık. Oyuncular arasında gerginlik var." diye haber çıkarılacağından o kadar eminim ki... Basın nereden vuracağını şaşırdı iyice, ben bir tüyo vereyim Emre Belözoğlunun açıklamalarını manşetten girerlerse çok etkili olur

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Bu futbolcular 40 gün boyunca veya 2 hafta boyunca üzgün dolaşsa, oyuncuların profesyonelliği sorgulanıcaktı.Profesyonel oyuncular etkilenmez diye.

Galatasaray şu an düşmüş durumda.Ayağa kalkmasın diye taraflı medya tarafında tekmeleniyor sadece.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Haber yapacak birşey bulamamışlar heralde. Yani şakalaşır adam ne olmuş yani ? Lig TV Türkiye'de lig maçlarını veren tek büyük kanal ama yaptığı haberler yada haberciliği ile sıfır. Adamların şakalaşmasını haber yapmışlar olaya bak ya. İşiniz gücünüz yok heralde yapacak başka daha önemli şeyler varken yok Rijkaard'ın babası öldü ama neden yedekler şakalaşıyor diye haber yapıyolar. O Haşmet Babaoğlu ile Ali Ece kadar da boş insan görmedim ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne yapıcaklardı sahanın ortasına oturup yas mı tutucaklardı.Hey Allah'ım yarabbim.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BöyLe saçma haberde görmedim hayatımda. Ne var yani eğLeniyorLarsa. Ayrıca saha içerisinde eğLeniyorLar. Hadi Barda, diskoda feLan eğLenirken, dağıtırken görüntüLenseLer neyse diyeceğimde adamLar saha içerisinde maç öncesi stres atıyor, yapıLan habere bak.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

harbiden cok SACMA !

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Saçma sapan bir haber.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Üzülüp depresyona falan girmesinler tabi de.Bu şekilde göstermek yanlış.Bunu ASY'de yaptıklarını düşünün bir daha ki maça?Tepkiler nasıl olurdu...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

medya cidden ne yapacağını şaşırdı transfer sezonu açılsada biraz haber çıksa şunlara
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri