1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Balázs Dzsudzsák

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Balázs Dzsudzsák

Balázs Dzsudzsák (d. 23 Aralık 1986, Debrecen, Macaristan) Macar millî futbolcu. Eredivisie ekiplerinden PSV Eindhoven'da forma giymektedir.

İlk yılları

Macaristan'ın Nyírlugos kasabasında doğan Dzsudzsák, köylüler tarafından "zamanının çoğunu futbol sahasında harcayan çocuk" olarak biliniyordu. Yetenekleri, erken denilebilecek bir yaşta keşfedildi ve Olasz Focisuli tarafından Debreceni VSC'nin altyapısına kazandırıldı. 17 yaşında, 3. lig ekiplerinden Létavértes'e kiralık olarak gitti. Dzsudzsák, Debrecen formasıyla ilk maçına 2005 yılında çıktı.

PSV

Dzsudzsák, 24 Ekim 2007'de Eredivisie ekiplerinden PSV ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.Bu transferi 2008 yazında yapmayı planlayan PSV, oyuncuları Kenneth Perez'in takımdan ayrılması üzerine transferi Ocak 2008'de yapmak zorunda kaldı.

Dzsudzsák, Eredivisie'deki ilk maçına 12 Ocak 2008'de çıktı. Feyenoord'a karşı oynanan maç, PSV'nin 1-0'lık galibiyetiyle sona erdi. VVV-Venlo ile oynanan ve 1-1 biten bir sonraki maçta Dzsudzsák, ligdeki ilk golünü kaydetti. İlk asistini ise 23 Ocak 2008'de Sparta Rotterdam ile oynanan ve 3-1 kazanılan maçta yaptı.

İlk sezonunda 17 lig maçına çıkan Dzsudzsák, bu maçlarda 3 gol kaydederek PSV'nin lig şampiyonluğunu kazanmasında büyük rol oynadı.

Dzsudzsák, ilk hat trick'ini 5 Şubat 2009'da Philips Stadion'da oynanan ve PSV'nin ADO Den Haag'ı 6-0 yendiği maçta yaptı. Aynı sezon oynadığı 32 lig maçında 11 gol ve 9 asistlik performans sergiledi.

15 Ağustos 2009'da, ezeli rakipleri AFC Ajax karşısında 4-3 kazanılan maçta, maçın adamı seçildi. Dzsudzsák, bu maçta attığı 2 gol ve yaptığı 1 asistle Dünyada Haftanın Futbolcusu ödülünü kazanamakla birlikte, Haftanın Takımı'nda da kendine yer buldu.

Bireysel

Macaristan'da Yılın Futbolcusu: 2007
    Dünyada Haftanın Futbolcusu: 17 Ağustos 2009
    Eredivise Ayın Futbolcusu: Ocak 2010
    Eredivise Haftanın Takımı: Kasım 2009
    Eredivise all-star takımı: 2009
    Eredivise en iyi asistçi: 2009 (32 maç 15 asist)
    Eredivise En İyi Serbest Vuruş Kullanan Futbolcu: 2009 (4 kere)
    Eredivise en iyi golcü: 2009 (32 maç 17 gol - ikinci)

Wikipedia

http://www.youtube.com/watch?v=UCnXouc0JCo

http://www.youtube.com/watch?v=vrp58Z65RMw&feature=fvw
    Last edited by TR.CaPTaiN : 12.Ekim.2010 at 22:08
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Hep Fenerbahçe'de görmek istediğim ve çok beğendiğim bir futbolcu. İnşallah birkezde olsa canlı izleyebilme şansım olur.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Adının nasıl telaffuz edileceğini bir türlü çözemediğim oyuncu.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Adının nasıl telaffuz edileceğini bir türlü çözemediğim oyuncu.
    balaz zudzak

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Balaj Dujdak diye telaffuz ediyorum. Ama hakikaten telaffuzu zor bir isim.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Bende Zutsak diye telafuz ediyorumSeriyi tam hatırlamıyorum ama ya 07 yada 08de Debrecen'deyken keşfetmiştim Zutsak'ı.Oynayabileceği çapta hemen her takımıma da almıştım.1 kez bile canlı izlemedim.Oyunda, gerçekte pek tanınmazken (yada ben tanımazken) bulduğum bir oyuncuyu, daha sonra böyle büyük takımlara gittiğinde, daha fazla futbol dünyasında adı geçmeye başladığında yada keşfedildiğinde diyelim sempati duyuyorum o oyuncuya.Sanki ben bulmuşum gibiNe bileyim hoşuma gidiyor.Seviyorum bu yüzden Zutsak'ı.Da Mumi gözünü seviyim daha güzel bi fotosunu koy şu adamcağızın yahu, o yüzü ne öyle

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Bende Zutsak diye telafuz ediyorumSeriyi tam hatırlamıyorum ama ya 07 yada 08de Debrecen'deyken keşfetmiştim Zutsak'ı.Oynayabileceği çapta hemen her takımıma da almıştım.1 kez bile canlı izlemedim.Oyunda, gerçekte pek tanınmazken (yada ben tanımazken) bulduğum bir oyuncuyu, daha sonra böyle büyük takımlara gittiğinde, daha fazla futbol dünyasında adı geçmeye başladığında yada keşfedildiğinde diyelim sempati duyuyorum o oyuncuya.Sanki ben bulmuşum gibiNe bileyim hoşuma gidiyor.Seviyorum bu yüzden Zutsak'ı.Da Mumi gözünü seviyim daha güzel bi fotosunu koy şu adamcağızın yahu, o yüzü ne öyle
    Robben'e çok benziyor stili, o yüzden çok seviliyor Hollanda'da..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Robben'e çok benziyor stili, o yüzden çok seviliyor Hollanda'da..
    kesinlikle, ilk kez özetlerde izlediğimde bu adamı şöyle demiştim; yahu herifler robben gibi adamı satıyorlar ama alttan bir robben daha yetiştiriyorlar.

o gün bu gündür bu adamın real madrid, chelsea, barcelona gibi takımlara gitmesini bekledim, fakat olmadı bu.

zor ve gereksiz olmakla birlikte umarım fenerbahçe'ye gelir.

ayrıca, balaz dudzjak diyorum bende.

Balaj Dudjak diye telaffuz ediyorum ben.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Balaj ne ya oldu olacak Baraj diyin bu adam TR'ye gelse spikerler ne der çok merak ediyorum Ben Zudsak diye telafüz ediyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Oyuncuyu almak ismini telafuz etmekten kolay galiba .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Balaş Judjak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Balaz Düdcak

Mesaj Yetkileri