1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: FM 2006'da hızlılık?

Exclamation FM 2006'da hızlılık?

oyun bende yavaş çalışıyo özellikle diğer takımların maçları uefa şampiyonlar ligi maçları oldugu gün esir oluyorum. bunu bir çözümü yokmudur maçları beklemeden direk skorları yazsa filan yardımcı olursanız sevinirim. pc özelliklerim : p4 1.7 640rd ram 128mb geforce fx5200

sistem özelliklerimiz hemen hemen aynı ama ben oyunda 2014 yılında olmama rağmen çok fazla yavaşlık problemi yaşamıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Ayarlarda oyun hızı var belki onunla alakalıdır...

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Evet Ayarlardan Oyun Hızını En Hızlı(Durdurulamaz) Seçersen Sorunun Düzelebilir - Ama Ben 5 Tane Lig Aldım Oyunumda - Sen de Benim gibi Fazla Lig Aldıysan Bekliyecen - Başka çaren Yok - Yada YENİ OYUN KUR

Nesil
    2006
    Yer
    Internet Explorer

eğer oyunun bayağı ilrledise demirhan1984 dün ooyun temizleyicisini kullaan eğer ilerlememiş ise ayarlardan hallet

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

eğer fazla lig açtıysan yavaşlaması normal ama senn ram çok az eğer oyun oynarken bilgisayarda başka bişeyde yapıyosan yavaşlaması normal

Nesil
    2005
    Yer
    ev

oyun hızı önemli birde açtığııın lig sayısıyla detay durumu oyun hızını etkiliyor

bende 512 ram 128 ekran kartı var hiç bir sorun yok valla ama gerçekten de o dünya kupası elemeleri falan çok uzun sürüo

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

aynı problemin değişikliğini yaşıyorum.benim oyununda boyutu çok büyük yeni kurmama rağmen 83.891 kb ve bu sebeple yavaş bununla ilgili bi konu açtım umarım yararlanabiliriz çünkü çok sıkılıyorummmm
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

ayarlar filan aynı durdurulamaz zaten sadece tr süper ligi var şuan ve oyundayken ort. 254 civarı ram kullanıyo oyun.pcde bir sürü arşivim var olmasa format atıp bide öyle denicem. şuan hdd de 2gb boş alan var o pek etkilemez sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

oyuncayken internet kullarnirsan da yawaslar

Mesaj Yetkileri