Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
10. You may not vote on this poll
  • K.Karabükspor kazanır

3 30.00%
  • Eskişehirspor kazanır

5 50.00%
  • Berabere biter

2 20.00%
1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: K.Karabükspor - Eskişehirspor [9. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default K.Karabükspor - Eskişehirspor [9. Hafta]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Karabük şu ana kadar çok iyi bir grafik çizdi.Cernat'ın sakatlığı onları etkileyecektir.Es-es'te İ.B.B'yi yenerek moral buldu.Zevkli bir maç olacaktır.Skor tahminim ise 1-1 berabere biter.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bu maçı kazanmalıyız kazanacağız. Tek sıkıntılı durum Koray'ın cezalı olması. Onun dışında takımda birlik bütünlük sağlandı. Karabükspor'u deplasmanda mağlup ederiz. Batuhan gol atar...
    I'm back...

Cernat'ın yokluğu Karabükspor'u etkileyecektir diye düşünüyorum.Emenike kaç haftadır gol atamıyor,bu maçı boş geçmemesi lazım.Eskişehirspor yeni hocasıyla ilk maçını zor da olsa kazandı,onlar da bu maçı kazanmak için direnç göstereceklerdir.Beraberlik bekliyorum.Bir kazanan olursa da bu Kardemir Karabükspor olur.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bende Cernat'ın eksikliğinin takımı çok çok etkileyeceğini düşünüyorum. Takımın ritmini düşürecektir bu eksiklik. Beraberlik ağır basıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Cernat çok çok etkilemez Karabükspor'u.Yetenekli oyunculara sahibiz Cernat'ı çok aratacak bi duruma düşmeyiz bu maç.Es-Es'i devirip yolumuza devam ederiz bu maç.Emenike boş geçmeyecek gibi bi his var içimde bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

İlk yarıyı 11. dakikada Sezgin ve 39. dakikada Batuhan'ın attığı gollerle 2-0 önde kapattık...
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Şok durumdayım şu an.2.yarı toparlaması lazım takımın kendi sahamızda en azından bir beraberlik şart

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eskişehir 2-1 kazandı. Ama ikinci yarıda sırf 2 net penaltısı var Karabük'ün verilmeyen.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Hakem gerçekten kötü yönetti maçı. 2-1 kazandık. Ankaragücü maçını kazanarak artık üst sıralara tırmanmamız gerek...
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eskişehir de Manisa gibi toparlanmaya başladı.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Kan değişikliği çok iyi geldi.

13. Default

TFF Karabük'ü yine düşürmeye çalışıyorsun ama olmayacak ! Yazıklar olsun size hakemlik belgesi verenlere ve size ! Tek gerçek Karabükspor..

Nesil
    2006
    Yer
    11

Sadece golleri görebildim.Karabük'ün siyahi stoperi kimse bence yenilen 2 golde de hatası var.Pozisyon almayı bilmiyor.2 golde de yatmış kalmış.Cernat Karabük için çok önemli bir futbolcu.Emenike ile ikisi takımın hücum anlamında en önemli silahları.Bazılarının çok da önemli kayıp olmayacağını söylemelerine şaşırdım doğrusu.Sanırsınız klübede 3 tane daha Cernat var.Tam sayısını bilemiyorum ama adam bu sene (ki Türkiye'de ilk yılı olmasına rağmen) 8 haftada en az 4-5 tane gol attı.

Es-Es adına çok sevindim.Bülent Uygun ile birlikte çok iyi toparladılar.Ben açıkçası en iyi ihtimalle bir beraberlik alabileceklerini düşünüyordum.Bu yıl için pek fazla birşey söylenemez ama önümüzdeki seneden itibaren 2. bir Sivas oluşturur, hatta daha iyisini yaparsa şaşırmam.Sanki kötü günler geride kaldı gibi Es-Es adına.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri