*Şampiyonlar Ligi maçından sonra kilit kaldırılacaktır.
*Şampiyonlar Ligi maçından sonra kilit kaldırılacaktır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ertuğrul hocayla birlikte belki 80'den fazla maça çıktık şu ana kadar hiç üst üste 2 kere mağlup olmadık..Bursaspor yine kaybetmez.
Ankaragücü iyi kadrosunun meyvelerini yeni toplamaya başladı.Çıkıştalar,kolay teslim olmayacaklardır Bursa'ya.Bursaspor'da ManU maçının yaralarını bu maçta sarmak isteyecektir.Beraberlik bekliyorum,bir kazanan olursa da bu Ankaragücü olur.
Bursaspor 1 farkla kazanacaktır veya berabere kalacaktır. Maç 2-3 gol bitebilir.
Manu'da Avrupa maçlarında 40 yıl kendi evinde yenilmemişti.80 maçta 2 mağlubiyet üst üste almadığını gerekçe gösterip yenilmeyeceğini düşünmek hayalperestlik olur.Yenilmedi diye yenilmeyecek değil, öyle değil mi?ŞL Bursa'ya bence çok ağır darbeler vurdu, vurmaya da devam ediyor.Bunun etkileri lige de yansıyor.Gerek Bursa'nın ligde son 2 haftada puan kaybetmesi, gerek Şl'de aldığı mağlubiyetler neticesinde moralman kötü durumda olması, bunlarla birlikte Ankaragücü'nün yükselen form grafiği ve tabiki evinde olması bana göre bu maçın favorisini Ankaragücü yapıyor.Hatta olası bir Bursa galibiyeti benim için sürpriz olur.En kötü beraberlik diyoum.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
iki kardes takimin mucadelesi kardesce biter 1-1 diyorum
Bursa'nın oyun stili Avrupa'ya uygun değil. Fakat Türkiye'de çok güzel işliyor. Eğer Ertuğrul Sağlam takımı motive edebilirse Bursa'nın kazanmaması için bir sebep yok.
Ankaragücü çok iyi bir form yakaladı. Bursaspor maçını kazanıp üst sıralara tırmanmak isteyeceklerdir. Bursa'nın Avrupa'dan moralsiz gelmesi maç sonucunu etkiler.
Dakika 16 Ankaragücü taraftarı Bursaspor diye bağırırken Bursaspor'un golü geldi.1-1
Dk. 6 Sestak 1-0 yaptı, dk.16 İbrahim 1-1'e getirdi skoru.
Dakika:28 Turgay 2-1 yaptı.
Goller 6 ve 16'da geldiçok tuhaf
![]()
Gol:Ömer Erdoğan Bursaspor 3-1
ankaragücünün haline bak.
4 oldu ergic
Ivan Ergiç 4-1
uçuyo bursa..ankaragücü dökülüyo.geçenn haftanın sükse yapan takımına darbeyi indirdi bursa...
Dostluklarını İyice Perçinlediler BursAnkaraHatıralar 4-1 Yanını Sarmış Bu Dostluğun
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
5-1 oldu ankaragücü dağıldı resmen bir takım nasıl bir hafatada böyle oluyor anlamak güç
5-1............
Böyle kardeşe can kurban![]()
bursa daha atmasın dostluğa zarar vermeye gerek yok..
anaaa noluyo orda ya
Turkiye'deki yonetim standartlari ve mantalitesine gore eger bir mucize olmazsa Umit Ozat'in son maci olabilir bu
Ankaragücü maça iyi başladı ama duran toplardaki kötü savunma ve ardından gelen Bursa kontraları maçı bitirdi. 2. yarıda muhtemelen Ümit Özat ve yönetim aleyhine kötü tezahüratlar olacaktır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bursa bir gol daha atarsa plakasini yazdiracak