Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 12. You may not vote on this poll
-
Bursaspor kazanır
-
Kırhanspor kazanır
-
Berabere biter
-
Bursaspor - Kırıkhanspor [ZTK D Grubu Maçı]
-
Bursa her türlü
-
A2'nin yarısı oynar heralde
-
eee nerden izleyecem ben takımımın maçını?!
-
Bursaspor: 1 - Kırıkhanspor: 1 (Maç Sonu)
Goller: Dk.25 Akan (Kırıkhanspor), Dk. 27 Nunez (Bursaspor)
Sentugo.
-
Vay anasını! Neredeyse as kadroyla oynadık yinede galip gelemedik.Helal olsun Kırıkhan.
-
Bekliyordum Kırıkhan'dan Böyle Bir Atılım Hatta öne Bile Geçmiş Ama Koruyamamış Hemen Yemiş Tek Ben Vermiştim Kırıkhan'a Beni Yanıltmadı Teşekkürler Kırıkhan Hatayın Gururusunuz.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "
A.Çehov"
-
Ertugrul Saglam kupayıda alcaz demişti yanlıs hatırlamıosam, iyi baslamadı Bursa.
-
Bunlar telafi edilebilen maçlar.. Bursapsor'un grubu çok kolay, kesinlikle çıkacağını düşünüyorum.. O yüzden hiç önemli değil. Bu tarz maçlarda Nunez, Steinerd, İsmail, Serdar Aziz, Harun gibi oyuncuların oynaması, maç devamlılığını sağlaması, kendilerine güven aşılamaları için gerekli maçlar.. Ben eminim ki Eren ve Muhammet sözleşme yenileseydi, bu maçta ilk 11 çıkarlardı..
Ertuğrul sağlam oyunun ilerleyen bölümlerinde Ozan ve Sercan'ı oyuna almış ancak gol gelmemiş..
Maçı izleyemediğim için nasıl bir oyun oldu bilemiyorum ama yine de Bursa'nın toparlaması gerekiyor.. Bu hafta oynanacak olan Trabzon maçını alamazsak, ciddi sıkıntılar bizi bekliyor olabilir..
Sentugo.
-
:S
saka gıbı
-
Takımlarımız Avrupa'da maç oynadıkları zaman kendi kalitelerinin de altına inmeye başlıyorlar. Bu örneği Sivas'ta da görmüştük. Artık Avrupa'da galibiyet alamamamın verdiği moral bozukluğu mu yoksa fiziki yorgunluk bilemiyorum ama hem mental hem de fiziki olarak lig takımlarımızın ne kadar da düşük seviyede olduğunu gösteriyor bu.
-
Arkadaşlar ilk defa iddaa yapmışlar 1.02 oranından Bursaspor'a verdiler birtek bu maçtan yattılar
-
hayır anlamıyorum 1.02 oynasan ne olur oynamasan ne olur
-
Maçın sonucunu öğrendiğimde çok şaşırmıştım. Helal Olsun Kırıkhan 
Mesaj Yetkileri