*Lig maçından sonra kilit kaldırılacaktır.
*Lig maçından sonra kilit kaldırılacaktır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Maçı hangi kanal veriyor?
İlk 11 Belli Oldu
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’ndaki ilk maçını bu akşam saat 20.00’de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak olan futbol takımımız, karşılaşmaya çıkacağı kadro belli oldu. Takımımız, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısına Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Michael Fink, Ricardo Quaresma, Nihat Kahveci, Roberto Hilbert, Bobo, Rodrigo Tabata, Necip Uysal, İbrahim Toraman ve Ersan Gülüm ile çıkacak.
Hakan Arıkan, İbrahim Üzülmez, Filip Holosko, Onur Bayramoğlu, Yusuf Şimşek ve Erhan Güven ise yedek kulübesinde olacak.
Resmi Site
Trt 1 veriyor Emrah abi.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Gaziantep belediye öne geçti 1-0 26'
Galatasaray zar zor yenince GS'ın durumunu açıklıyor bu maç diyen arkadaşlar bu maç neler diyecek merakla bekliyorumTebrik ediyorum Gaziantep Belediye'yi.Güzel bir golle aldılar 3 puanı.Hemen hemen as kadro olan Beşiktaş'ı yendiler.Beşiktaş'ın durumunu açıklıyor bence bu maç
![]()
![]()
Arkadaş kendime kendime gülüyorum sinirden yaa(Guti-Ernst dışında) As kadroyla Gaziantep Belediye'ye yeniliyoruz... :/
Bjk as kadroya yakin oynamis hatta Quaresma da oynamis ama yenemediler gercekten kötü bi skor.Tebrikler Antep bld bu arada Bjk nasil oynadi
Şok bir skor.
Belediye'yi bugün çok beğendim.İleri çıkışlarda felan paslaşmaları mükemmeldi.Takım oyunu ancak böyle oynanabilirdi.Herkes görevini en iyi şekilde yerine getirdi.
Acaba Schuster buna ne dicekGaziantep BB demı cok defansif oynadı
Ama G. Antep Belediye'nin attığı gol izlenmeye değerdi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u takip eden herkes Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un Beşiktaş'a arıza çıkaracağını tahmin ediyordu. Ama ben yinede kazanacaklarını düşünmemiştim. Eren çok şık bir gol attı. Ama Beşiktaş'ta büyük bitiricilik sorunu var...
I'm back...
Sahadaki futbolcu ruhsuzsa, eldeki malzeme buysa, yeri geldiğinde Q7 bile laubali takılıyorsa bunda Schuster'in ne suçu var. Adam buraya geleli daha ne kadar oldu ki neyini tartışıyoruz. Kendisi de gelirken demedi heralde her maç 20 tane atacağız, hiç pozisyon vermeyeceğiz veya kadrom olağanüstü, süper falan diye. O da biliyor neyin ne olduğunu ve devre arasını bekliyor, tıpkı benim 4 gözle beklediğim gibi. Futbol olarak çok kötüyüz, çok aşağılardayız ancak bunun tek suçlusu ya da en büyük suçlusu hoca değil, koşmadan para kazanan ruhsuz topçulardır. Hocanın tek bir suçu var, o da rotasyonda ısrar etmesi. Gerçi orda bile tam suçlu diyemeyiz, çünkü rotasyon yaparken de kimi oynatırsa oynatsın (2-3 isim hariç) hep aynı verimi alıyor, olmuyor kısaca.
Ben BJK'de gecen seneki GS havasi seziyorum , iyi ve erken acilan sezon , ''flas'' transferler , ardindan sakatliklarla beraber baslayan akil almaz dusus , biz bu hikayeyi gecen sene gorduk , boyle devam ederse sonuda ayni olabilir
Marka değeri diye ortaya birşey atıldı ve Türk futbolunun içinde var olan para çok çok çok önemli bir noktaya taşındı.
Yazdıklarıma baktığımda dünya futbolunda ne paralar dönüyor diyorum ama dünya ile kendimizi karşılaştırmak bana anlamsız geliyor.
Biz zamanında Anelka,Quaresma,Baros getiremiyorduk ama takımlarımızın bir gururu bir ruhu vardı. Bugün ise bunlardan yoksun hale geldik. Tüm takımlar için çeşitli yorumlar getiriliyor ancak bu istikrarsızlığın bu başarısızlığın tek nedeni budur.
schuster:"Siz Antep Büyükşehir Belediyesporlular süper ligde oynamak ne demek bilmezsiniz." diyebilir, bizle (Trabzon) maçından sonra avrupa maçları diyordu bilemedim o nedenle.