Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

28 100.00%
  • Berabere

0 0%
  • Bucaspor

0 0%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 101 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bucaspor [13.Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Default Fenerbahçe - Bucaspor [13.Hafta]

Yeni bir çıkış maçı olacağını düşünüyorum bu maçın.İlk yarıda kalan 5 maçın 5'ini de kazanmamız gerekiyor mutlaka.

Kazım,Cristian gibi son haftanın faydasız isimleri bu hafta yedeğe çekilecekler.Niang da ilk 11'e dönüyor.

Şöyle bir ilk 11 izlemek istiyorum bu maçta.

Volkan Demirel

Okan-Bekir-Yobo-Caner

Gökhan Gönül-Mehmet Topuz-Gökay-Stoch(Dia)

Alex

Niang

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Yukarıda yazılan kadroda sağ açıkta Dia bekte Gökhan Gönül oynaması şartıyla katılıyorum.5 te 5 şart zirveye ortak olmak için.Fakat bunu başarmak zor gibi bu istikrarsız futbolla.Umarım tekrar çıkışa geçeceğimiz maç olur.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Since-1907 View Post
    Yukarıda yazılan kadroda sağ açıkta Dia bekte Gökhan Gönül oynaması şartıyla katılıyorum.5 te 5 şart zirveye ortak olmak için.Fakat bunu başarmak zor gibi bu istikrarsız futbolla.Umarım tekrar çıkışa geçeceğimiz maç olur.
    Zaten muhtemel kadro şöyle olacak:

-------------------- Volkan --------------------

Gökhan ---- Bekir ----- Yobo ----- Caner

Dia ------- Cristian ----- Topuz ---- Stoch

---------------------- Alex ----------------------

--------------------- Niang ---------------------
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Fenerbahçe bu maçı çok rahat şekilde kazanacaktır. Bucaspor formsuz takım...

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

ulan yine mi pazartesi!

4-5 farklı büyük bir galibiyet alabilir Fenerbahçe. Hızlı hücum oyuncularını durdurabileceğini hiç sanmıyorum Bucaspor'un.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cristian bu maçta oynamayacak büyük ihtimalle. Gökay yada gökhan ortasahada oynar. bektede ona göre Okan forma giyebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Iddaa deyimiyle mac handikapli 1 olur

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Her türlü fener kazanır

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İlk devreyi 1-0 önde kapatırız. Devre arası futbolcular soyunma odasından "bende özledim bende/ topa koşmak isterim/ derman yok dizlerimde" havasında gelir. İkinci yarıyla beraber Buca bastırır, özellikle 45 ile 60. dakikalarda tek kale oynar ve 1-1 yapar. 1-1'den sonra gol bulmak için ileri çıktığımız dakika -75 ile 80 arasında- ikinciyi de yeriz ve maç 2-1 mağlubiyetimizle sonuçlanır. (O soyunma odasında neler konuşuluyor, n'oluyor bilmiyorum ama futbolcular elden ayaktan çekilmiş vaziyette çıkıyorlar oradan... Belki devre arasını dışarıda, çimlerin üzerinde piknik yaparak geçirirsek kazanabiliriz. Yoksa zor... Bakmayın, yılların el alışkanlığı ile Fenerbahçe kazanır diye verdim oyumu...)

Bu yazdıklarım Paok maçından Gaziantep maçına kadar birçok karşılaşmada 1-0 öne geçtikten sonra oyunun ilerleyen bölümlerinde rakibe teslim olunmasına yönelik bir ironidir. Yoksa farklı kazanılacak bir maç olarak görüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Sezonun en farklı galibiyeti gelebilir.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

En az iki farklı kazanacağım ama kalemizde golde göreceğiz. 3-1, 4-1 gibi bir skor bekliyorum. Kara Boğa ve üç bacaklı sahaya dönmeleri insanda galibiyet umudunun olmasında etkileri oluyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Artık kazansak iyi olur bi seri yakalamamız şart oldu yoksa bu sene Trabzonu yetişemeyiz

Sanırım bu maçta tribünlerin Barış Kuyucu'ya tepkisi olacak,özür de dilemişti gerçi ama özür yetmiyor bazı şeyler için.Umarım aşırıya kaçmadan,yerinde güzel bir tepki gösterir taraftarlarımız bu adama.

Bugün gazetede Aykut Kocaman'ın sağ bekte Okan Alkan'ı oynatacağını,formsuz Cristian Baroni yerine o bölgeye Gökhan Gönül'ü çekeceğini okudum.Ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle bir hamle olursa Gg'ün orada nasıl oynayacağını merak ediyorum,elbette sırıtmayacaktır gerçi ama Cristian'dan iyi oynar orası kesin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İçeride ligin kötü takımlarını yeniyoruz.Bizim için rahat maç olur farklı kazanırız ama sonrası önemli olan...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İçerde kazanma adetimize devam ederiz inş.

Nesil
    2006

Fenerbahçe'nin ezip geçeceğini düşünüyorum. Aykut Hoca ve takım güven tazeliyecektir.

Kayseri ve Trabzon puan kaybetti daha da önem kazandı Fenerbahçe için bu karşılaşma. Eze eze kazanırlar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Buca kötü durumda rahat almamız gereken bir maç olarak görüyorum Canerle Cristian'ı 11 de görmek istemiyorum Santos'ada devre arasına kadar şans verilmeli bu maçtada yedek oturtulcaksa devre arasında satılsın zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Fenerbahçe'nin ezip geçeceğini düşünüyorum. Aykut Hoca ve takım güven tazeliyecektir.
    Asıl güven tazelenecek maç haftaya oynanacak İ.B.Ş.Belediye maçı... Evet, bugün kazanamazsak, o maçında bir anlamı kalmayacak. Ama bugün kazanmak güven tazelemeye yetmeyecek. Asıl sınav Cumartesi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    En az iki farklı kazanacağım ama kalemizde golde göreceğiz. 3-1, 4-1 gibi bir skor bekliyorum. Kara Boğa ve üç bacaklı sahaya dönmeleri insanda galibiyet umudunun olmasında etkileri oluyor.
    O nasıl tabir öyle

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ntvspor'un verdiği ilk 11 şöyle;

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

gökay-chrtistian... bari mehmet geçse ortaya yahu.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Aykut hocanın başı yanarsa bu Christian sevdası yüzünden yanacak. Olan Christian'a değil, kendisine olacak. Yazık olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

christian değil yahu, cristian.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Fenerbahçe golü erken bulursa farka gidebilir.Maçın mutlak favorisi Fenerbahçe'dir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökay-Topuz ortasahası defansif yönden zayıf kalırdı. Cristiandan başka tercih yapamazdı orada zaten. Yada Okanı bekte oynatıp Gökhan-Mehmet düşünebilirdi.

Santos milli takımda iyi oynamış bakalım bizde gene yoklarımı oynayacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Fenerbahçe 1-0 Bucaspor Gol 1' Alex.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri