Fenerbahçe
Berabere
Bucaspor
Yeni bir çıkış maçı olacağını düşünüyorum bu maçın.İlk yarıda kalan 5 maçın 5'ini de kazanmamız gerekiyor mutlaka.
Kazım,Cristian gibi son haftanın faydasız isimleri bu hafta yedeğe çekilecekler.Niang da ilk 11'e dönüyor.
Şöyle bir ilk 11 izlemek istiyorum bu maçta.
Volkan Demirel
Okan-Bekir-Yobo-Caner
Gökhan Gönül-Mehmet Topuz-Gökay-Stoch(Dia)
Alex
Niang
Yukarıda yazılan kadroda sağ açıkta Dia bekte Gökhan Gönül oynaması şartıyla katılıyorum.5 te 5 şart zirveye ortak olmak için.Fakat bunu başarmak zor gibi bu istikrarsız futbolla.Umarım tekrar çıkışa geçeceğimiz maç olur.
Zaten muhtemel kadro şöyle olacak:
-------------------- Volkan --------------------
Gökhan ---- Bekir ----- Yobo ----- Caner
Dia ------- Cristian ----- Topuz ---- Stoch
---------------------- Alex ----------------------
--------------------- Niang ---------------------
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Fenerbahçe bu maçı çok rahat şekilde kazanacaktır. Bucaspor formsuz takım...
ulan yine mi pazartesi!
4-5 farklı büyük bir galibiyet alabilir Fenerbahçe. Hızlı hücum oyuncularını durdurabileceğini hiç sanmıyorum Bucaspor'un.
Cristian bu maçta oynamayacak büyük ihtimalle. Gökay yada gökhan ortasahada oynar. bektede ona göre Okan forma giyebilir.
Iddaa deyimiyle mac handikapli 1 olur
Her türlü fener kazanır![]()
İlk devreyi 1-0 önde kapatırız. Devre arası futbolcular soyunma odasından "bende özledim bende/ topa koşmak isterim/ derman yok dizlerimde" havasında gelir. İkinci yarıyla beraber Buca bastırır, özellikle 45 ile 60. dakikalarda tek kale oynar ve 1-1 yapar. 1-1'den sonra gol bulmak için ileri çıktığımız dakika -75 ile 80 arasında- ikinciyi de yeriz ve maç 2-1 mağlubiyetimizle sonuçlanır. (O soyunma odasında neler konuşuluyor, n'oluyor bilmiyorum ama futbolcular elden ayaktan çekilmiş vaziyette çıkıyorlar oradan... Belki devre arasını dışarıda, çimlerin üzerinde piknik yaparak geçirirsek kazanabiliriz. Yoksa zor... Bakmayın, yılların el alışkanlığı ile Fenerbahçe kazanır diye verdim oyumu...)
Bu yazdıklarım Paok maçından Gaziantep maçına kadar birçok karşılaşmada 1-0 öne geçtikten sonra oyunun ilerleyen bölümlerinde rakibe teslim olunmasına yönelik bir ironidir. Yoksa farklı kazanılacak bir maç olarak görüyorum.
Sezonun en farklı galibiyeti gelebilir.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
En az iki farklı kazanacağım ama kalemizde golde göreceğiz. 3-1, 4-1 gibi bir skor bekliyorum. Kara Boğa ve üç bacaklı sahaya dönmeleri insanda galibiyet umudunun olmasında etkileri oluyor.
Artık kazansak iyi olur bi seri yakalamamız şart oldu yoksa bu sene Trabzonu yetişemeyiz![]()
Sanırım bu maçta tribünlerin Barış Kuyucu'ya tepkisi olacak,özür de dilemişti gerçi ama özür yetmiyor bazı şeyler için.Umarım aşırıya kaçmadan,yerinde güzel bir tepki gösterir taraftarlarımız bu adama.
Bugün gazetede Aykut Kocaman'ın sağ bekte Okan Alkan'ı oynatacağını,formsuz Cristian Baroni yerine o bölgeye Gökhan Gönül'ü çekeceğini okudum.Ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle bir hamle olursa Gg'ün orada nasıl oynayacağını merak ediyorum,elbette sırıtmayacaktır gerçi ama Cristian'dan iyi oynar orası kesin.
İçeride ligin kötü takımlarını yeniyoruz.Bizim için rahat maç olur farklı kazanırız ama sonrası önemli olan...
İçerde kazanma adetimize devam ederiz inş.
Fenerbahçe'nin ezip geçeceğini düşünüyorum. Aykut Hoca ve takım güven tazeliyecektir.
Kayseri ve Trabzon puan kaybetti daha da önem kazandı Fenerbahçe için bu karşılaşma. Eze eze kazanırlar![]()
Buca kötü durumda rahat almamız gereken bir maç olarak görüyorum Canerle Cristian'ı 11 de görmek istemiyorum Santos'ada devre arasına kadar şans verilmeli bu maçtada yedek oturtulcaksa devre arasında satılsın zaten.
gökay-chrtistian... bari mehmet geçse ortaya yahu.
Aykut hocanın başı yanarsa bu Christian sevdası yüzünden yanacak. Olan Christian'a değil, kendisine olacak. Yazık olacak.
christian değil yahu, cristian.![]()
Fenerbahçe golü erken bulursa farka gidebilir.Maçın mutlak favorisi Fenerbahçe'dir.
Gökay-Topuz ortasahası defansif yönden zayıf kalırdı. Cristiandan başka tercih yapamazdı orada zaten. Yada Okanı bekte oynatıp Gökhan-Mehmet düşünebilirdi.
Santos milli takımda iyi oynamış bakalım bizde gene yoklarımı oynayacak.
Fenerbahçe 1-0 Bucaspor Gol 1' Alex.