Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Manisaspor kazanır

3 60.00%
  • Gaziantepspor kazanır

1 20.00%
  • Berabere biter

1 20.00%
1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Manisaspor - Gaziantepspor [15. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Manisaspor - Gaziantepspor [15. Hafta]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Manisa makakula çok iyi bir futbolcu bence ege'nin takımı alır yha

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Maçta 3 sonuçta çıkarsa şaşırmamak gerekir fakat ben Manisaspor'un bu sezonki ilk beraberliğini alacağını inanıyorum. Maçta ise gol tahmini olarak 2-3 gol arası bekliyorum.

Manisaspor'u genel olarak değerlendirmek açısından şu yorumu yapmak istiyorum;

- Son haftalarda formsuz ve kötü bir grafik çiziyoruz. Hem Türkiye Kupası'nda hemde Spor Toto Süper Lig'de de işler yolunda gitmiyor gibi.

- Orta sahamızın durumu vahim denecek kadar kötü bir hal aldı. Nizamettin'in sakatlığının üzerine Yiğit'inde sezon sonu sözleşmesi biteceğinden dolayı bu aralar kafası karışık ve kendini oyuna veremiyor. Murat Erdoğan ise yaşlı olduğundan dolayı yaz 60. dakikadan sonra pili bitiyor yada 1 maç iyi oynarsa diğer maç o maçtaki formunu koruyamıyor ve aksine rezil denebilecek bir performans sergiliyor. Mehmet Güven'inde inişli çıkışlı formu düşündürücü.

- Rakibe göre bir oyun anlayışı benimsemeliyiz. Çünkü bu oyun anlayışımızda orta sahanın güçsüzlüğü anda maçtaki üstünlüğümüzü rakibe kaptırıyoruz. Orta sahamızın durumuda bu haftalarda kötü nedenlerini ise yukarıdaki mesajda belirttim. Ondan dolayı daha defansif bir taktik benimseyip orta sahada görev alacak 3'lünün çok fedakarlık yapmaları gerekecek.

- Defans oyuncularımız pek formda değil malesef. Sağ bekimiz Ömer Aysan ilk başlardaki performansını sürdüremiyor ve düşüşler yaşıyor. Ferhat Çökmüş ise o bölgede oynadığı zaman hiç hücuma katkı veremiyor. Ama bu maç için iyi bir tercih olabilir. Stoperlerimizden ise Dixon azda düşüş göstersede defans oyuncularımızdan en formda olan isim. Sol bekimiz Eren'inde performansında düşüş var. O bölge de Momha'ya şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Quote Originally Posted by K1nq35 View Post
    Manisa makakula çok iyi bir futbolcu bence ege'nin takımı alır yha
    Eğer Makukula'yı canlı olarak izleseydiniz böyle düşünmezdiniz. Çok hantal bir forvet. Hala iş yapacak kapasitede olmasına rağmen Manisaspor'un sistemine uymuyor. Manisaspor daha çok atak oynuyor ve hücumu kanatlardan kuruyor. Ortadan oynamadığı için Makukula'nın ayağına doğrudan net toplar gelmiyor. Geldiği zamanda Galatasaray maçındaki gibi gole çeviriyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Tipik bir beraberlik maçı gibi duruyor 2-2 bitebilir.

Mesaj Yetkileri