1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Maç Ortasında Atıyor

Default Maç Ortasında Atıyor

3 defa başıma geldi. 60-80 dakikalar arasında makinam kitleniyor. başlangıçta 4-5 lig seçsemde 5 yıldızdan düşmeyen bir makinam var. ekran bir anda eski televizyonlar gibi oluyor çizgi çizgi. maçı birde kazanıyorsam bunun olması can sıkıyor. oyunum orjinaldir. official olmayan birşey yüklü değil. editör bile kullanmam. bir tek logo falan yüklemeye çalıştım o kadar. kariyerimi takip edenlerin gördüğü kadar uyduruk logolar. yüzleri falan atmadım bile. nedir sıkıntı bilen var mı?

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Ekran kartın güncelmi. Virüsde olabilir

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Büyük ihtimal ekran kartında sorun var,şu siteden oyunu seç sistemini tarasın bakalım sorun verecek mi http://www.systemrequirementslab.com/CYRI/intro.aspx

sorun vermezse ekran kartının sitesine gir güncelle oda olmazsa oyunu tekrar silip kur paketler falan yüklediysen onlardanda kaynaklanıyor olabilir

RasAnt sitedeki tüm seçeneklerden geçtim fm2011 için. ekran kartını güncelledim. 2 maçı sorunsuz oynadım. hayırlısı bakalım. sağolun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bilgisayarının ıslemcısı sısıyor olabılır fazla ısındıgı ıcın ekran kartın ıyı sogumadıgından olabılır

Mesaj Yetkileri