Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: All-Star 2011 Smaç Yarışması

Default All-Star 2011 Smaç Yarışması

Blake Griffin (Clippers), Brendon Jennings (Bucks), JaVale McGee (Wizards) ve Serge Ibaka (Thunder) bu seneki smaç yarışmasına katılacak isimler.

LeBron yok. Yine yedi bizi Kral James efendi

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sprite Slam Dunk Highlights '11

Serge Ibaka

http://www.youtube.com/watch?v=o72Tc54PXvc

Brandon Jennings

http://www.youtube.com/watch?v=_07HYdF6SxA

Javale McGee

http://www.youtube.com/watch?v=7CJZjxaIQek

Blake Griffin için yayınlanmamış, Rakipsiz olduğu içinmi acaba Onun yerine NCAA zamanlarından güzel bir Blake Griffin klibi koyayım.

http://www.youtube.com/watch?v=S32iG1A9o3I

2009 NCAA Dunk of the year

http://www.youtube.com/watch?v=Vgvzg...eature=related

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

LeBron yine traş yaptı. Yanlız ben Jennings'e çok şaşırdım. O kadar smaç yeteneği olan birisi değil Jennings. Umarım yeni bir Nate Robinson vakaası ile karşılaşmayız. Zira Jennings'te karakter olarak Nate Robinson'a benziyor...

Bence McGee ve Griffin arasında çekişme olur.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Çok göz önünde olan isimler yok.

Hele Howard'ın SÜPERMAN'ınden sonra ben izlemem daha bu yarışmayı onun üstüne tanımam

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Blake Griffin ile McGee arasında geçer yarış ve The Highlight Machine ( GRİFFİN) yarışmayı kazanır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Çok göz önünde olan isimler yok.

Hele Howard'ın SÜPERMAN'ınden sonra ben izlemem daha bu yarışmayı onun üstüne tanımam
    Griffin için izle Murat abi pişman olmazsın

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ibaka'yı unutmayın beyler Neal'i paketlemişti videoda da var o daha iyi bence McGee'den..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

McGee,Griffin arasında geçer gibi ama Ibaka sürpriz yapabilir

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Brendon Jennings'de Nate Robinson boyunda bir oyuncu smaçlarıda o kadar iyi değil zaten boş olmasa önünde oyuncu olsa zor smaç basar.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Ibaka McGee Griffin çekişmesi olur Griffin dağıtır .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Griffin favori görünüyor ama bence Javale McGee de en az onun kadar favori. Müthiş atletik bir isim. Kolları özellikle baya uzun olduğu için bu ona bir avantaj sağlayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayrıca ben Brandon Jennings'in yerine Sonny Weems katılır diye düşünmüştüm ama katılmadı. Weems katılsa son yılların en iyi smaç yarışmasını izleyebilirdik belki.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Jennings kısa ve atletik yapılı olduğu için estetik gözükebilir onun smaçları. Ben Griffin'e Jennings rakip olur diyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

çok zevkli bir yarışma bekliyorum. katılımcılar çok atlet, genç ve potansiyelli oyuncular. smaç yarışmasıyla kendilerini göstermek istiyorlar. lebron'un orada yeri yok bence. neyse... özellikle ikinci bölümdeki takım arkadaşlarından yardım alarak yapacakları smaçlar çok güzel olacak. favorim griffin değil deyip yüzeysel aykırı tavrımı takınmak istiyorum

Brendon Jennings'in yerine DeMar DeRozan katılacak yarışmaya. jennings sakatlanmış.

http://hangtime.blogs.nba.com/2011/0...s=iref:nbahpt1

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Zaten bir tek Griffin var bana göre...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

DeRozan daha iyi oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

DeRozan çok daha iyi bir atlet Jennings'e göre. Daha çok renk katar yarışmaya ancak Griffin mutlak favori ve umarım kazanır..

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Ty Lawson'u istiyordum açıkcası.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

DeRozan da atletik, iyi olmuş, seçim iyi. Ama ben Shannon Brown'ı da burada görmek isterdim, eğer geçen seneki smaçlarını yapmayacak olacağını bilseydim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Shannon Brown niye katılmaz hiç anlamam. O adamın ayağının altında yay var kesin.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

JaVale McGee'nin smacını kesinlikle izleyin.Blake Griffin ne yapacak bakalım .

Son yılların en inanılmaz smaç yarışması , kaçıranlar kesinlikle indirsin.İzleyenlerde arşivlesin bence .

Edit 2 : Efsane olmalı bu yarışma.Yok böyle smaçlar yahu .
    Last edited by DenizlispoR : 20.Şubat.2011 at 07:03

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şu 12 smaç kesinlikle tarihin en iyi 7-8 smacı arasına girecek smaçlar oldular.

Ibaka'nın serbest atış çizgisinden uçtuğu Dr. J'e MJ'e Brent Barry'e yarışma kazandıran smaç kesinlikle yapılmışın en iyisiydi olağanüstüydü, ağzıyla çemberden oyuncak aldığı smacı da harikaydı.

DeRozan'ın potanın arka demirindeki süngerden Amir Johnson'ın pasıyla sektirip bacak arası yapıp vurduğu smacı (East Bay Funk Remix) ve havaya attığı topu tek elle yakalayıp çember altından geçip ters elle değirmen yapıp vurduğu Show Stoper'ı,

McGee'nin tek elle çember altından ters açıdan ters elle yaptığı, 2 potaya 2 topla birini diğer panyadan sektirip vurduğu smacı, 3 topla yaptığı smacı,

Griffin'in çift elle yaptığı 360 smacı, Baron Davis'in panyanın yanından sektirdiği topu alıp yaptığı değirmen smacı, panyaya atıp aldığı topla yaptığı dirsek smacı ve arabanın içinden gelen pasa yaptığı smaç insanlığın vardığı son noktaydı, ki tiyatral açıdan da harikaydı.

Olağanüstü bir yarışma izledik, Hellboy Griffin %68 oyla kazandı yarışmayı ama bu yarışmanın 4 galibi var.

Smaç yarışmasının çıtası öyle bir yere geldi ki, şu an Taipei 101'in 102. katında o derece bir durumdayız.
    Last edited by Bursaspor : 20.Şubat.2011 at 08:29
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Yok yok yok böyle bir yarışma. Gözümü kırpmadan izledim. Harikaydı (:

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Oğuzcan doğru söylüyor. Kesinlikle bu smaçları videomuza indirmeli, saklamalıyız. Acaba sanal bir oyun mu? İnanası gelmiyor insanın.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Oğuzcan doğru söylüyor. Kesinlikle bu smaçları videomuza indirmeli, saklamalıyız. Acaba sanal bir oyun mu? İnanası gelmiyor insanın.
    Abi ilk kalktığım All-Star'da bunu görmüş olan ben bir daha kalkmamalı mıyım .

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

DeRozan ve Ibaka başka senelerde olsa , mesela geçen sene olsalardı kesin finali oynarlardı birlikte Ama dün ki yarışma efsaneydi. Ben daha iyisini görmedim. Görenler varsa anlatsın bari mahrum kalmayalım

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Nate Robinson'ın yaptığı şaklabanlıkların ardından süper oldu.

Griffin 'dirseğinin' hakkıyla aldı.

Ama McGee ilk turda yaptıklarını finalde yapsa daha etkili olurdu sanki.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ibaka'nın o smacı Jordan ve Dr.J'in yaptıklarından bile daha şahane... Ama James White çok daha güzelini yapmıştı; hemde TBL'de... Serbest atış çizgisinden zıpladı, havada bacak arası yaptı ve üstelik ilkinde tek el, daha sonra aynı smacı çift el değirmenle tamamladı. Bence hiçbir smaç ona erişemez. Keşke NBA'de tutunmayı başarıp, yarışmaya katılabilseydi.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri