Kasımpaşaspor'un bu deplasmandan üç puan alabileceğini düşünüyorum. Bakalım ne olacak![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
ne üç puanı kasımpaşa! : ) buca dört köşe oldu kasımpaşa karşısında.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
geçen hafta alınan -4 averajı bir maçta çıkarmışlar maşallah![]()
Buca Arena farkıbir gün daha kalamadım bucada gidicektim bu maça daha bu sabah döndüm istanbula
Bucaspor'un stadı İngiltere Championship'teki takımların stadlarına çok benziyor,kutu gibi çok şeker bir stadMaçın büyük bir bölümünü seyrettim,Bucaspor baştan sona üstün götürdüğü maçta 3 puanı hakeden taraftı.Sanırım yenilenmiş stad ve bu galibiyetle bir çıkışa geçecektir İzmir temsilcisi.
Maçı izlemedm ama net bir galibiyet almış sanırım buca arenada umarım böyle devam ederler izmir takımı düşmesn istiyorum
Yekta gitti,Kasımpaşa tamamen bittiZaten kötülerdi,iyice bittiler. Tebrikler Bucaspor...
''Mekan oynatıyor..'' galiba.
Ekran Taşkıran harika bir gol attı, helal olsun aynı şekilde Musa aydın 4 goldede imzası var..