1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Home Grown Oyuncu Sorunu

Default Home Grown Oyuncu Sorunu

Fm'nin resmi forumu da dahil olmak üzere bir çok forumda araştırdım cevabı bulamadım bi de burda konu açayım dedim.

Oyuncularım 15-21 yaşları arasındaki 3 seneyi takımımda geçirmesine rağmen lisans uygunluk tarihi (due date) geldiğinde home grown (0-21) statüsünde oluyor. ama şampiyonlar ligi ve premier lig vs için home grown (15-21) statüsündeki oyunculara ihtiyaç var.

Bu konuda ne yapmam gerektiğini bilen varsa yardımcı olsun 4. sezondayım 2-3 sene sonra avrupada sıkıntı yaşıyacağım.

http://www.fm-base.co.uk/forum/f109/...us-t55931.html
    http://community.sigames.com/showthr...-grown-players

o konuda pek bir bilgim yok ama 2014 yılından itibaren şamp. liginde 24 tam futbolcu yollayamadım. en üstteki zannedersem 3 yıl kulüpte bulunması gereken genç oyuncular hiç çıkmıyordu. ligde de 6 yedek ile oynuyordum. (Tr)

bu yıl en azından 2 oyuncu çıktı :] (2018) bildiğim kadarıyla 3 yıl boyunca sadece senin kulübünde bulunması lazım pilot kulübe yollayınca vs. olmuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

17 yaşında profesyonel sözleşme imzaladıktan sonra pilot kulüp dahil senin kulübünden başka hiçbir kulüpte forma giymemiş olması gerekiyor. Bu şekilde yetiştirdiğin oyuncuları 15-21 statüsünde oynatabilirsin.

bu bir bug o zaman çünkü gerçekte öyle bi durum yok.

sağolun yardımınız için bundan sonra pilot takımda dahil kiralamam başka bi yere ama u19da kalsa sıkıntı olur mu ?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Aynen dediğin gibi bu bir bug..

u19 takımında kalmaya devam ederse yetişme durumu olarak yine kulüp görünüyor.

Quote Originally Posted by baZinga View Post
    Aynen dediğin gibi bu bir bug..

u19 takımında kalmaya devam ederse yetişme durumu olarak yine kulüp görünüyor.
    4-5 senedir takımımdaki oyuncular bile 0-21 çok sinir bozucu bi durum gerçekten. sheldon'un bazinga demesini izlemeyi tercih ederim

Mesaj Yetkileri