1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: FM 2011 İçerisinde Mesaj Kutusunu Temizleme

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

Default FM 2011 İçerisinde Mesaj Kutusunu Temizleme

Arkadaşlar biraz garip anlatacağım olay: Necip Uysal'ı takibe aldım sonrasında da teklif yaptım tabi kabul etmiyor. 3-4 ay sonra bana mesaj geldi "Necip Uysal kontratını karşılıklı olarak feshetmek istiyor" cinsinden garip şekilde de kabul et ve reddet diyor. Necip Beşiktaşta, ben de 1461 Karadeniz i yönetiyorum garip değil mi??? üstelik de orada kabul et veya reddete de bassam o butonlar yine kalıyor orada ve mesaj da öyle okunmamış gibi sürekli karşıma çıkıyor nasıl silebilirim inbox'u yardımcı olursanız sevinirim

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Anladığım kadarıyla, oyuncuyu takibe almışsın. Sonra başka kulüplerden ona teklif gelirse, sana da mesej geliyor otomatik olarak, sende teklif yap diye. oyuncuyu izlemekten vazgeçersen gidecektir.
    Last edited by lexoqe : 01.Şubat.2011 at 14:44

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

oyuncuyu izlemeyi bıraktım hatta deneme teklif ettim 4 hafta geldi ama yine o mesaj kutusunu silemiyorum.
    mesaj kutusunu bütün mesajları silmek istesek böyle birşey var mı? yk heralde bildiğim kadarıyla doğru mu???

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

İsminin olduğu buttonda haber abonelikleri var. Orada oyuncular, personeller, takımlar, ligler vb. şeyler var. Oyuncular kısmında büyük ihtimalle Necip Uysal olacaktır. Necip'in olduğu dizede ''-'' işareti ile onu çıkarsan sorunun büyük ihtimalle çözülecektir. Oda olmaz ise, bjk senin anlaşmalı olduğun kulübündür. o mesej oradan gelmektedir.

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

yok kardeşim ya o da değil oradan da baktım ama benimkisi farklı bir problem neyse çözüm bulursam yazarım buraya

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

yok kardeşim ya o da değil oradan da baktım ama benimkisi farklı bir problem neyse çözüm bulursam yazarım buraya

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

oyuncuyu zor da olsa aldım ve mesaj kendiliğinden silindi

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

En Güzel çözümü Kendin Yapmışsın

Mesaj Yetkileri