1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Editin Oyuna Yanlış Yansıması

Default Editin Oyuna Yanlış Yansıması

devre arası yamasını bekliyorum bu aralar,herhangi bir kayıtlı oyunum yok.eğlenmek için açtım editörü galatasaray'ın bütün oyuncularının özelliklerini 20 yaptım.sonra bakalım ne olacak diye yeni oyun açtım,bir baktım oyuncuların hepsinin bütün özellikleri 20 olmalıyken 14 olmuş.istisnasız bütün oyucular,bütün özellikleri.neden sizce?

Quote Originally Posted by Siriuss View Post
    devre arası yamasını bekliyorum bu aralar,herhangi bir kayıtlı oyunum yok.eğlenmek için açtım editörü galatasaray'ın bütün oyuncularının özelliklerini 20 yaptım.sonra bakalım ne olacak diye yeni oyun açtım,bir baktım oyuncuların hepsinin bütün özellikleri 20 olmalıyken 14 olmuş.istisnasız bütün oyucular,bütün özellikleri.neden sizce?
    pa larını 200 yaptınmı ?

Quote Originally Posted by atakan43 View Post
    pa larını 200 yaptınmı ?
    ne onu da mı yapmamız gerekiyordu?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Siriuss View Post
    Öncelikle böyle bir durum 2008 yılındaki oyunda da vardı.Bir oyuncunun tüm özelliklerinin 20 olmayacağını düşünüyordu oyun.CA'larını 200 yaparak dene.Bir de oyunun kendi editoru mu yoksa oyun için editor mu kullandığını söylersen daha iyi yardımcı olabilirim .
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Öncelikle böyle bir durum 2008 yılındaki oyunda da vardı.Bir oyuncunun tüm özelliklerinin 20 olmayacağını düşünüyordu oyun.CA'larını 200 yaparak dene.Bir de oyunun kendi editoru mu yoksa oyun için editor mu kullandığını söylersen daha iyi yardımcı olabilirim .
    kendi editörü canım diğerlerinden anlamam zaten galiba PA yüzünden bunu hiç düşünmemiştim.

Ben de bu pa ca olayı yüzünden eksiksiz bi şekilde bi türlü kendimi oyuna aktaramıyom futbolcu olarak

pa'yı 200 yaparak denedim 14'ten 16'ya yükseldi :S

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tüm özelliklerin 20 çıkması zor hatta imkansız, işin içine diğer etmenlerde giriyor, yaş, mevkiisi, şöyle deneyin bir de özellik vermeden boş bırakarak CA ve PA ya 200 verin, o zaman nasıl bir dağılım gözlenecek buna göre bir şey yapabilirsiniz.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

fmrte de oluyor. normal editörde denemedim ama ca/pa 199/200 yaparsanız olur heralde

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Fmrte den yaptıktan sonra oyunda ilerleyince o özellikler düşüyordu eskiden. 2-3 hafta ilerler misiniz ?

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mad butcher View Post

fmrte de oluyor. normal editörde denemedim ama ca/pa 199/200 yaparsanız olur heralde
    Agresiflik 12 olmuş.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Yeteneği potansiyelinden büyük olamaz.
    Zaten mantık olarak da ters.

PA >= CA

Aksi taktirde oyun, özellikleri abarttığınızı düşünür ve değerleri düzenler.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by mad butcher View Post

martymcfly'ın da dediği gibi özellikler kısa bir süre sonra dengelencek, öyle kalmıcak yani.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

FMRTE'de sürekli 20'lerde kalması için Freeze fonksiyonu kullanılabilir, işe yaraması gerekir, özellikleri sabit kılıyordu.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Editör'den PA-CA'lar 200 yapılırsa hiçbir sorun kalmaz. Özelliklerin çoğu 20'gelir. Ama bazıları da tam 20 olmuyor ehem.

Şöyle dene bir de, mesela Servet Çetin'in Korner kullanma özelliğini 20 yapma. Onu 1 yap ve bunun gibi bir kaç gereksiz özelliği de 7-8 yap. Tackling-Marking-Heading tarzı şeyler 20 olur zaten. Çoğu özellikler de yüksek yap.

Ya da Arda Turan. Marking falan 5-6'da bırak. Teknik-Dribling-Crossing 20'ye vurur.

Mesaj Yetkileri