Sivasspor çok dirençli bir takım olmuş ve ayrıca Grosicki,Eneramo gibi tehlikeli gol ayaklarına sahip. Bana göre Trabzonspor için çok bir maç olacak,Sivasspor yenilmez diye düşünüyorum...
Trabzonspor,bu maçı da kazanamazsa durum kritiğe girer onlar için.Liderliklerini devam ettirmek istiyorlarsa mutlaka kazanmak zorundalar.Trabzonspor'un zorda olsa kazanacağını düşünüyorum.
eksikler göze çarpıyor durum kötü umarım b maçtada puan kaybı yaşamayız yoksa ortam fena gerilecek.
Trabzon ensesinde hissettiği iki takımdan dolayı panik yapıp puan kaybı yaşayabilir
Bence bu maçta herşey Şenol Güneş'in elinde , oyuncularını iyi motive edebilirse Trabzon maçı alır ama kendinin o şekilde motive olabileceğini düşünmüyorum çünkü o da çok gerildi.
Oyum beraberliğe
Her iki takım için de çok zor maç. Trabzonspor puan avantajını iyi değerlendiremedi ve ligin 2. devresinde adeta nefes alma fırsatları bile olmadı. Bu maçta da olası bir puan kaybı Trabzonspor'un iyice negatif bir atmosfere bürünmesine neden olabilir. Diğer tarafta da Bank Asya korkusu yaşayan Sivasspor var ve evindeki maçta en kötü 1 puan almak isteyecektir. Haftanın güzel maçlarından biri olur diye tahmin ediyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sivasspor bize karşı oynadığı gibi oynasın en az beraberlik çıkartır.
Trabzon erken gol bulamassa çok büyük ihtimalle puan kaybeder.Fenerbahçe haftayı lider kapatabilir diyorum ben.Bu maçı ve bursaspor macını da bu ümitle takip edicem.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Trabzonspor çok net pozisyonlar harcıyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ayrıca Umut'un 4. dakikada ofsayt verilen pozisyonu tertemiz. Kaleciyle karşı karşıya kalmıştı hemde.
Engin'le Burak tartıştıktan sonra Engin kenara değişiklik işareti yaptı. Mahallede küstüm oynamıyorum derler ya o geldi aklıma. Şaşırdım valla![]()
Engin devre arasında soyunma odasına giderken formasını çıkarttı bir görevliye verdi yanlış görmediysem Burak'la ikisi çok gerginler şu an.
Hayır hayır hiçbir şeyi yok, tartıştıktan sonra değişikliğini istedi. Şenol Güneş değiştirmedi.
Ben Engin Baytar deniLen o futboLcuyu Amatör küme takımı çaLıştırsam, kadroya aLmam.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
O zaman garip olmuş. Gerçi Engin'de ayrı manyak herşeyi beklerim ondan.
Grosicki attı 1-1 oldu.
Sivas Gol Gol Liderlik Geliyor.
Sivas 1-1 Trabzonspor 62' Kamil Grosicki
Edit: Grosicki adeta 61.dakika kutlamalarına öyle olmaz böyle olur dedi.![]()
Trabzon kendi kuyusunu kazıyor.Bu maçta puan kaybedip liderlikten olursa bana göre daha liderliğin yüzünü göremez...
Burak ile Trabzon öne geçti.Erken buldular golü yoksa 2.golü kendi kalelerinde görceklerdi...
Serkan'ın pası süperdi ya Burak güzel bitirdi, 1-2![]()
Umut öyle bir gol kaçırdıki ağzım açık kaldı.
Burak topu çok güzel getirdi ama Umut atamadı. Trabzon çok etkili oynuyor şu sıralar.
kamanan gooooooool![]()
Kamanan attı 2-1
Ne maç oluyor böyle![]()
burak ve 3-2 yok artık ne dandik takımdır bu sivas
Aha Burak da attı inanılır gibi değil![]()
Yok böyle maç 3-2.Neler oluyor öyle![]()