1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Şampiyonlar Liginde Torba Hatası

Nesil
    2006

Default Şampiyonlar Liginde Torba Hatası

Schalke 2. torbada ve puanı 3. torbada ki çoğu takımdan daha düşük. Bu nasıl oluyor?

Not: Şampiyonlar Ligine direkt katıldı, ön elemede herhangi bir ekip elemedi.

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Not: Şampiyonlar Ligine direkt katıldı, ön elemede herhangi bir ekip elemedi.

Bu sebep olabilir mi ? Şampiyon veya 2.ci mi oldu ?

Nesil
    2006

Ligde ikinci oldu. Ama bunun ikinci torbada olması için bir sebep değil ki...

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Daha önceki başarıları sebep olmuştur ikinci torbada olmasına.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

EKrandaki puanlar güncel puanlar, ama torba tasnifi için esas alınan puanlar farklı puanlar (yani geçmiş sezon puanları) olabilir mi?
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006

Bu sezon kaybedeceği puanlarlar mı birlikte gözüküyor o liste? Kısaca bir sezon sonraki puanlar. Eğer öyle ise doğaldır. Onu kontrol etmedim.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Bu sezon kaybedeceği puanlar değil. UEFA sıralaması son seneyi baz almaz, bir önceki seneden başlar. Bu anlamda sıralamayı belirleyen 2 sezon öncesi ve daha öncesinin puanları; ekranda görünen ise geçen sezon sonundaki puan. Mesela..

Nesil
    2006

2012/13 puanları orada gördükleriniz; ama UEFA Puan Sıralamasına girdğimde Schalke'nin puanı daha yüksek gözüküyor. Orada yanlış yazılma var. O zaman sorun daha da değişiyor.

bende de oluyordu ama hiç önemsememiştm. schalke geçen yıl avrupada ne yaptı ? şamp. ligi ya da uefa başarısı nedir ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

dostum bu sorun değil bende dikkat ettim buna doğruyu biliyorum da şimdi nasıl anlatayım onu düşünüyorum

bu katıldığın şampiyonlar ligi atıyorum 2011-2012 sezonu burdaki puan güncel puan kulüp sıralaması sürekli değişiyor mesela bu puanın içinde 2011-2012 puanıda var eleme oynayan kulüplerinn kazandığı puanlar da var burda baz alınan sıralama 2005-2006,2006-2007,2007-2008,2008-2009,2009-2010 bu 5 yıllık periyod son sezonu baz almadığı için bu şekilde ama oraya bunun toplamını yazmıyor son toplamı yazıyor bilmiyorum anlatabildim mi ama sorun yok merak etme

Nesil
    2006

Avrupada mühim bir başarısı yok.

Zaten Schalke olması gereken torbada; ama oraya yanlış puan yazmışlar. @hasanonder adlı arkadaşın dediği gibi...

Eğer her oyunda böyle oluyorsa daha önce kimse fark etmemiş mi ? Dediğnize göre oyun Schalke'nin puan id si yerine başka bir takımın puan id sini çağırıyor. Ki bu yanlışlık nasıl kimse tarafından görülmez

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Skyr3x View Post
    Eğer her oyunda böyle oluyorsa daha önce kimse fark etmemiş mi ? Dediğnize göre oyun Schalke'nin puan id si yerine başka bir takımın puan id sini çağırıyor. Ki bu yanlışlık nasıl kimse tarafından görülmez
    Hayır, öyle bir şey olmuyor. Yukarıda da anlatıldığı gibi; torba sıralaması belirlenirken iki sezon öncesinin puanı baz alınıyor fakat ekranda bir önceki sezonun puanı görünüyor.

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Hayır, öyle bir şey olmuyor. Yukarıda da anlatıldığı gibi; torba sıralaması belirlenirken iki sezon öncesinin puanı baz alınıyor fakat ekranda bir önceki sezonun puanı görünüyor.
    Ben Universal'in dediğine göre yorumladım. Yani yine oyunda hata var? 2 sezon önceki puanı getireceği yere 1 önceki sezon puanlarını getiriyor.

Mesaj Yetkileri