1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Toshack: "Türkiye'ye geliyorum!"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Toshack: "Türkiye'ye geliyorum!"

Geçmişte Beşiktaş'ı ve Real Madrid'i çalıştıran Galli teknik Direktör John Benjamin Toshack, Türkiye'ye döneceğini açıkladı.

Geçtiğimiz sezonlarda Beşiktaş'ı çalıştıran ve ardından Real Madrid'e giden ve son olarak Galler Milli Takımı'nda görev alan John Benjamin Toshack, Türkiye'ye döneceğini açıkladı.

Radyospor'a demeç veren Toschak, Türkiye'ye hangi kulüp ile beraber döneceğini söylemezken, "Önümüzdeki sezon Türkiye’den bir takım çalıştırabilirim. Ben, tüm Türkiye’yi seviyorum. Sadece Beşiktaş ve İstanbulluları değil; Türkiye’nin tamamını, Türk insanlarını seviyorum." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ı izlediğinde büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını itiraf eden Toschak, "Beşiktaş, kalıcı başarı istiyorsa en fazla sayıda genç Türk futbolcuyla oynamalı. Fakat şu anda 9 yabancı futbolcuyla oynuyor." dedi.

Son olarak Bernd Schuster ile ilgili de konuşan Toschak, Alman hocanın çok tecrübeli olduğunu ancak Türkiye'nin de çok zor bir ülke olduğunu ve kendisinin Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemde daha şanslı olduğunu da sözlerine ekledi.

Goal
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ha bi sen eksiktin avrupanın Yılmaz Vural'ı
    eto'o bitmiş.

Bu Adamı Garip Bir Şekilde Seviyorum Yahu, Kümeye de Oynasak Bu Adamı Her Zaman Görmek İsterim Beşiktaşın Başında.

Çok Sevindim Gerçekten.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Ankaragücü'nün basina gecer.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bakkal geldi ankaragücüne seneye ilk 7-8 haftaya kadar değiştirmezler heralde
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bakkal'ın sözleşmesi hazirana kadar.A.gücü'ne gelebilir bencede.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Ankaragücüne değil Galatasaray ' a gelicek Toşak. Ahanda buraya yazıyorum ali dediydi dersiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

hadi inşallah Gs ye gider küçükken hatırlıyorum Toshack bizdeyken başınızda kim var diye nasıl dalga geçildiğini teker teker ilkokul arkadaşlarımı arayıp intikamımı alırım artık
    eto'o bitmiş.

Mesaj Yetkileri