Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Fm de ülke (nation) takıntısı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Talking Fm de ülke (nation) takıntısı

Oyun esnasında veya da ilerleyen dönemde regenler çıktığında transfer politikamızın önemli kısmıdır alacağımız oyuncunun hangi ülkeden olduğu, büyük ülkelerin U20 takımları gözdedir falan filan..

fakat bazı takıntılar var bende .

misal İtalyan oyuncuları hiç ısınamam, 2005 den beri fm oynarım tek bir italyan oyuncu transfer etmedim, aynı şekilde ingiliz ve ispanyol da

Kuzey afrika ülkeleri ve USA da block listim içinde..

Danimarka ve İskandinav ülkeleri (Norveç, İsveç, Finlandiya) oyuncuları da hep sıcak gelir bana onları transfer ederim eski yugoslavya ülkelerinden de bol transfer yaparım, hırvat, sırp, çek falan

valla böyle takıntıları olan başka birileri varmı yoksa bir çatlak ben miyim merak ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Vala ben potansiyeli güzelse hani ırkı,milliyeti farketmez ancak ispanyol,italyan,ingilizmi dersin yoksa danimarkalı,ukraynalı vs bende danimarka,ukrayna derim güçsüzün yanındayım yani

Yaptığım regen transferlerinin %70'i güney amerikadan oluyor. Geri kalanın büyük bölümüde balkan ve iskandinav ülkelerinden.

Öyle Bir Takım Yok Valla Gördüğümü Almaya Çalışırım Çok İstediğim Oyuncuyu İster İngiliz Amerikan İsrail Olsun İsterse Tuvalu Olsun Yeterki Oyuncuya Isınayım

Mesela 2010'da Kırıkkalespor'a İsrailli Messi Eli Zizov'u Almıştım Adamın Fanı Olmuştum

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006

Mesajında İtalyadan oyuncu almadım diye bir yorum yapmışsın. Aynı durum bende de geçerli, şu güne kadar İtalyadan hiçbir oyuncu almadığımı fark ettim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ben oyunda zaten regen almıyorum. kariyerde de fazla duramıyorum. oyuncu alırken bende ülkesine bakarım. ermenistan, yunanistan, israil, ırak, iran gibi ülkelerden hiç almam. büyük avrupa ülkeleri tercihimdir.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

İsrailli almam ben de. Bunda ikinci milliyetimi Filistin olarak girmem etkili olabilir Şimdiye kadar 1 kere Yunanlı transfer etmiştim o da M'Boroya serbest olarak Amanatidisi almıştım baya iş yapmıştı. Ermeni oyuncu da almam. Oyunda kupa kazanacağım diye prensiplerim dışına çıkamam
    Bunlar dışında iş yapacak ne kadar adam varsa alırım, milliyet farketmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Her ülkeden futbolcu aldım hatta 2009 veya 2008 di sanırım hayatta almam dediğim İsrail ırkından bir regen kaleci almış Bursaspor 23 yaşında kalecilerde olması gereken özelliklerin hepsi koyu renk yani abartısız +17 18 19 20 bir sene sonra Fenere almıştım o kaleciyi hala unutamam

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Ermeni ve Yunan dışında herkesi alırım .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben sarışın esmer siyah beyaz farketmez özelliği güzel oldumu kaparım
    ama brezilya ve arjantin ülkelerini daha çok takip ederim hem kolay transfer edliyolar gerçi arjantinliler takıntılı oluyo ama dayağı yiyince onlarıda susturuyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bedava sirke baldan tatlıdır gerisi farketmez

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Böyle bir takıntım yok

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İskandinav ülkelerinin sıcak gelmesi ilginç tabe.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

2000 den beri oynarım bu oyunu ve bu zamana kadar tek bir Yunan, İsraiLLi, Rum ve Ermeni oyuncuyu takımımda barındırmamışımdır. Gittiğim takımLarda da varsa ya göndermişimdir direk, ya da sözLeşmesini fesh etmişimdir. Bende de böyLe bir takıntı var
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Türkiye Harici kolay kolay oynamam zaten o yüzden yabancı sınırlaması önüme bariyer çeker ama İtalyan - İngiliz oyuncu kolay kolay almadım almıyorum da İspanyol'da almamaya özen gösteririm
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

iyi bi topçu olması yeterli benim için. dini dili ırkı farketmez. ne mutlu insanım diyene!

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

yav zaten israilden yunanistandan ermenistandan iyi oyuncu pek çıkmıyor ben yine kısmen düzgünüm, 10 yılını geçirip Türk statüsüne geçenlerle birlikte 12 tane fransızı olan arkadaşım var Gs yönetirken

Nesil
    2006

Herkesi milliyetçilik duygusu kabarmış bende oyunda ne kadar Azeri oyuncu çıkarsa takımıma alırım zaten iki üç tane çıkıyor; ama bir keresinde Ramoviç diye bir regen kaleci çıkardılar, ben böyle bir kaleci görmemiştim. Hala öyle bir kaleci çıkarmasını bekliyorum oyunun.

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    yav zaten israilden yunanistandan ermenistandan iyi oyuncu pek çıkmıyor ben yine kısmen düzgünüm, 10 yılını geçirip Türk statüsüne geçenlerle birlikte 12 tane fransızı olan arkadaşım var Gs yönetirken
    İsrail'den neler neler çıkıyor yahu..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ben de milliyeti zürriyeti farketmiyor olsa da bir oyuncu transfer edemedim.

Çok zor yapıyorlar oyuncu almayı.

İsrailin Regenleri Harbi Dehşet Yahu Beni Al Beni Al Diyorlar

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

22. Default

Aynı fikirde olduğum kişiler varmış bunu öğrendim Ermeni, Yunan, İsrailli takımımın kapısından içeri giremez Afrika'dan alır Avrupa'ya satarım oyuncuları. Özellikle Tunus favorim. gözlemcimlerim eksik olmaz Afrika'da, en az iki kişi her taşın altına bakar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

insan olsun yeter.

genelde oynadığım ülkenin vatandaş futbolcularına karşı eğilimim var. hepsi bu.

Ben de şimdiye dek hiç Ermeni ve İranlı Futbolcu transfer etmedim. Arjantinli de almıyorum çünkü pek katkı sağlayamadı bana şimdiye dek.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Çok katı bir takıntım yok fakat mecbur kalmadıkça yada çok ihtiyacım olmadıkça ermeni,yunan,israil li oyuncuları almamaya gayret gösteriyorum

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    2000 den beri oynarım bu oyunu ve bu zamana kadar tek bir Yunan, İsraiLLi, Rum ve Ermeni oyuncuyu takımımda barındırmamışımdır. Gittiğim takımLarda da varsa ya göndermişimdir direk, ya da sözLeşmesini fesh etmişimdir. Bende de böyLe bir takıntı var

..............

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

din,dil,ırk,kültür mühim şeyler değildir. farketmez. hele fm'de.

Bende iyi futbolcu kötü futbolcu takıntısı vardır

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Ülke takıntım yok ama İtalya'dan illaki bir forvetim oluyor benim. İnter'den güzel adamlar çıkıyor al complate forward yap diyor resmen. Şuan sol bekim abd sağ bekim danimarkalı.

Bana hiç birşey gerekmez istediğim yerde oynayabilsin ( yeşil şekilde ) bana yeter ama Türklere daha sempatim var Arda Sercan'ı Genelde alıp ilk 11'de oynarım... Barça'dayım ama Sercan İbrahimovic arasında oynuyorum bir maç Sercan bir maç İbrahimovic

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri