Bucaspor kazanır
Gaziantepspor kazanır
Berabere biter
Ligin Flash Ekibi Gaziantep Buca Karşısında Zorlanmayacaktır Bence Fark Olabilir Bu Maç![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bende zorlanmayacağını düşünüyorum buca iyi top oynamıyor,kırmızı kart penaltı vs tarzı birşey olmadıkça antep rahat kazanır maçı..
Bucaspor hernekadar 2.yarıda evinde iyi oynasa da Gaziantepspor kazanacaktır bana göre...
Bucaspor öne geçmişti ama 2 dakika sonra Tosun 1-1 yaptı![]()
Antep'in net penaltısını vermedi hakem...
Allahım balkona çıktım olay oldu sanıp, meğerse gol olmuş. Git gide ateşleniyor Buca seyircisi.
Yahu maçı açıyorum sonra başka sekmeleri açıyorum bi ses bi ses çok fena taraftarları var Buca'nın...Gol oldu sanıyorum her defasında...
Buca mutlaka ligde kalmalı ama bu maçı Antep almalıiddaa yaptık...Çevirmek çok zor olacak...
Buca ilk yarıyı 2-1 üstün kapadı.
Gaziantepspor'dan galibiyet bekliyordum, çok şaşırdığım bir maç oldu. Bucaspor umduğumdan daha iyi bir oyun sergiledi.
Herkes bu maçtan patlamış.
Antep büyük bir fırsatı tepti bu maçı kazansalardı veya en azından puan alsalardı 4.olarak tamamlayacaklardı.
Maçı yerinden izleyen biri olarak şunu söyleyebilirim ki Antep'in başarısının altındaki en büyük koz Danny...
Anlatılmaz izlenir gerçekten... Bir oyuncu bu kadar hızlı, fizik kalitesi ve top tekniği yüksek, soğukkanlı vs vs vs olabilir ligin en iyi savunma oyuncusu diyebilirim. ancak yanındaki 3'lünün kurbanı oldu/oluyor...
Ayrıca Murat Ceylan'ın oynadığı futbolu izlerken Emre Belözoğlu'nu izler gibiyim yeteneğinin üstüne koyar iyi çalışırsa mutlaka bir Emre olur.
Maça gelecek olursak Buca kazanmak için herşeyi yaptı demekten ziyade ne gerekiyosa onu yaptı desek daha yerinde olur. Özellikle Buca Arena'nın açılmasıyla beraber iç sahadaki maçlarda rakiplere deplasman havası yaratılıyor bunda da gayet başarılı oldu taraftar, Arena'da son 4 maçta 3 galibiyet(kasımpaşa,konya,antep) 1 mağlubiyet(bursa) alındı ki mağlup geldiği maçta kaleci kurbanı oldu diyebilirim.
Sivas-Buca son maça kadar götürür iki kentinde seyircisini beğeniyorum takımlarını destekleyip stadı dolduruyolar düşüne yazık olacak.
...
Maçı izledim de Sosa'ya yapılan o faul neydi öyle adamın bileğini kırabilirmiş valla![]()
Ama en önemlisi maç 1-1 deyken Tolunay hoca maç içinde o pozisyona sinirlenmesine rağmen Lig tv ye bu konu hakkında veya hakem hakkında en ufak birşey söylemedi... Bu açıdan onu yürekten tebrik ediyorum...
Tebrikler Bucaspor... Gerçekten şaşırdım Gaziantepspor'un yenilmesine.