1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Oyuncu kariyer bilgileri inanamıyorum

Default Oyuncu kariyer bilgileri inanamıyorum

8.sezonumu oynadığım kariyerimde saçma sapan beni oyundan soğutan bir problem oluştu.. Oyuncularım kariyer geçmişine baktığımda hepsinde hiç oynamamasına rağmen stutgart kickersdiye bir takımda 3 sezon ounadığı gözüküyor ..Ve daha bir çok yanlış istatistik .. Çözümü vardır umarım...Varmı başına gelen daha önce ,..Ve ya bir fikri olan...

Arkadaşlar yok mu bir fikri olan.. Bu prpoblem sadece bende değil bütün takımlarda var...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Hiç rastlamadım kardeşim ilginç bir sorun bence son yamayla yeni oyuna başla

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

fm 2008 demiydi 2007 de miydi benimde başıma gelmişti böyle birşey.Ama üzerinde durmadım.Oynamaya devam ettim

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

2010'da karşıma gelmişti. çözümü yok üzgünüm.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

editör data sorunu olmasın?yani farklı bir data ile oynuyorsan diğer oyuncuyla karışmış olabilir mi?

Yok arkadaşlar editör data felan yok , yüklemedim... Kariyerimdeki hem kendi takımımda hemde rakiplerin futbolcuların geçmişine baktığımda algeria, ve stuttgart kikcker s kariyeri gözüküyor.. Anlamadım gitti.....

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Kariyer çöpe kardeşim. Çözümü kesinlikle yok.

Oyununu etkileyecek birşey değil, gül geç devam et ve o iki takımı feeder club yapmaya bak iyi altyapı varmış demekki çatır çatır oyuncu çıkarıyorlar

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by capkin84 View Post
    Yok arkadaşlar editör data felan yok , yüklemedim... Kariyerimdeki hem kendi takımımda hemde rakiplerin futbolcuların geçmişine baktığımda algeria, ve stuttgart kikcker s kariyeri gözüküyor.. Anlamadım gitti.....
    editörden bi bak bakalım orada da aynı şekilde ekli mi
    artı sadece 2 takımda mı gözüküyorlar o zaman bi hata yapılmış olabilir
    bence fazla takma buna.yok bu senin için mühimse editörden düzelt sonra yeni oyun.

editör kullanmıyorum yok pcm dede..Oyun içinde biyıgrafiye baktığımda gözükmğüyor bir problem yok ..Ama kariyer bilgilerine baktığım da oyundaki tüm oyuncuların 2 senelik stutgart kikakers ve sezonda algeria milli takımı gözüküyor... Oyundan soğumuş durumdayım 11.3 yamasını yükleyip yeni bir kariyer açmayı düşünüyorum..Sıfırdan başlayıp ingiltere amatör liginden başlayıp 7 yıl emek verip world class olduktan sonra bırakmak beni üzdü ama yapacakbişey yok sanırım çözüm yok..

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by capkin84 View Post
    editör kullanmıyorum yok pcm dede..Oyun içinde biyıgrafiye baktığımda gözükmğüyor bir problem yok ..Ama kariyer bilgilerine baktığım da oyundaki tüm oyuncuların 2 senelik stutgart kikakers ve sezonda algeria milli takımı gözüküyor... Oyundan soğumuş durumdayım 11.3 yamasını yükleyip yeni bir kariyer açmayı düşünüyorum..Sıfırdan başlayıp ingiltere amatör liginden başlayıp 7 yıl emek verip world class olduktan sonra bırakmak beni üzdü ama yapacakbişey yok sanırım çözüm yok..
    nasıl yani ediör yok?hocam orjinal oyun dimi? yani orjinal oyunda oyunun kendi editörü olur,program files tan oyunun klasöründe olacak.

kariyer bakma sende.püfff.taktığın şeye bak,bırak nerde oynarsa oynasın,mesele sende oynuyor mu,sen maçı kazanıp şamp.oluyon mu sorun o bende.

TEK CARE = new game

Mesaj Yetkileri