1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Adriano'nun durumu nedir

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Exclamation Adriano'nun durumu nedir

Şimdi sakatlığının bitmesine 2-3 hafta var gelmek istiyor Fenere,yalnız cannot be registered next match diye bilgi var orda,yani alırsam ben Adriano'yu ne kadar oynatamıcam bi cezası falan mı var yani

sonraki maça kadar kayıt ettiremezsin demek istiyor yada oyuncu kayıt dönemli geldiğinde anca kayıt edebilcekmişsin gibi anladım

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Sonraki maçın zamanı ne zman alıpta boşuna maaş ödemek istemiyorum

fixtür de yazmıyo mu sonraki maç ne zaman

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Adam boşta ki yeni yamada ondan yazmıyor bişi ama şimdi flamengo teklif yaptı geçti o yazı oynayabilir artık bende sağlam bi teklif yaptım manchester unt da ilgileniyor umarım o teklif yapmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Adam boşta ki yeni yamada ondan yazmıyor bişi ama şimdi flamengo teklif yaptı geçti o yazı oynayabilir artık bende sağlam bi teklif yaptım manchester unt da ilgileniyor umarım o teklif yapmaz
    Adam nasıl boşta ki yamada ? Daha 1 hafta olmadı serbest kalalı.

Bayaa boşta bende aldım ama bi türlü verim alamıyorum hedef adam denicem bi de

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Gullo kardeşimin mükemmler bir data update i var herşey son şeklinde transferler güncellenmiş buradan son şeklini bulabilirsin

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=96364

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Abi bu ne kazmalıktır ya bir maçta adam 1500 pozisyona giriyor hepsi korner ya sürekli kalecinin üstüne vuruyor sürekli ya deli olacam

Quote Originally Posted by BMajor View Post
    Bayaa boşta bende aldım ama bi türlü verim alamıyorum hedef adam denicem bi de
    Quote Originally Posted by BMajor View Post
    Abi bu ne kazmalıktır ya bir maçta adam 1500 pozisyona giriyor hepsi korner ya sürekli kalecinin üstüne vuruyor sürekli ya deli olacam
    Adriano Uç Forvet(Advanced Forward)'ten başka bir yerde oynayamaz biraz sabır gösterin orda göreceksiniz leblebi gibi atmaya başlayacak verim alamamanızın nedeni görev'i değil moraliyle ve ya Adriano'nun sorunlu bir futbolcu olmasıyla alakalı olabilir...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ya performansı kötü değil aslında 19 maç 11 gol (3 gol penaltı) 6 asist,oldukça fazla pozisyona giriyor buna rağmen attığı gol az geldi bana o yüzden kazma dedim

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Şimdi sakatlığının bitmesine 2-3 hafta var gelmek istiyor Fenere,yalnız cannot be registered next match diye bilgi var orda,yani alırsam ben Adriano'yu ne kadar oynatamıcam bi cezası falan mı var yani
    Sonraki maçın zamanı ne zman alıpta boşuna maaş ödemek istemiyorum
    1-sakat olanı alamayabilirsiniz.
    2-alırsanız transfer sezonu değilse oynatamayabilirsiniz.transfer sezonu yazar ona bakın oyununuzda.
    1 temmuz-31ağustos ve 1-31ocak falandır.
    3-evvelden şamp.ligi yada uefa da oynayan takımda o sezonda oynamışsa ondan demiş te olabilir.

cezası oynatamak yani,ceza derken boşuna para vermiş olursun bide yabancı sınırın doluysa olabilir.

Mesaj Yetkileri