Şimdi sakatlığının bitmesine 2-3 hafta var gelmek istiyor Fenere,yalnız cannot be registered next match diye bilgi var orda,yani alırsam ben Adriano'yu ne kadar oynatamıcam bi cezası falan mı var yani![]()
Şimdi sakatlığının bitmesine 2-3 hafta var gelmek istiyor Fenere,yalnız cannot be registered next match diye bilgi var orda,yani alırsam ben Adriano'yu ne kadar oynatamıcam bi cezası falan mı var yani![]()
sonraki maça kadar kayıt ettiremezsin demek istiyor yada oyuncu kayıt dönemli geldiğinde anca kayıt edebilcekmişsin gibi anladım![]()
Sonraki maçın zamanı ne zmanalıpta boşuna maaş ödemek istemiyorum
![]()
fixtür de yazmıyo mu sonraki maç ne zaman![]()
Adam boşta ki yeni yamada ondan yazmıyor bişi ama şimdi flamengo teklif yaptı geçti o yazı oynayabilir artıkbende sağlam bi teklif yaptım manchester unt da ilgileniyor umarım o teklif yapmaz
![]()
Bayaa boştabende aldım ama bi türlü verim alamıyorum hedef adam denicem bi de
Gullo kardeşimin mükemmler bir data update i var herşey son şeklinde transferler güncellenmiş buradan son şeklini bulabilirsin
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=96364
Abi bu ne kazmalıktır yabir maçta adam 1500 pozisyona giriyor hepsi korner ya sürekli kalecinin üstüne vuruyor sürekli ya deli olacam
![]()
Adriano Uç Forvet(Advanced Forward)'ten başka bir yerde oynayamaz biraz sabır gösterin orda göreceksiniz leblebi gibi atmaya başlayacak verim alamamanızın nedeni görev'i değil moraliyle ve ya Adriano'nun sorunlu bir futbolcu olmasıyla alakalı olabilir...
Ya performansı kötü değil aslında 19 maç 11 gol (3 gol penaltı) 6 asist,oldukça fazla pozisyona giriyor buna rağmen attığı gol az geldi bana o yüzden kazma dedim![]()
1-sakat olanı alamayabilirsiniz.
2-alırsanız transfer sezonu değilse oynatamayabilirsiniz.transfer sezonu yazar ona bakın oyununuzda.
1 temmuz-31ağustos ve 1-31ocak falandır.
3-evvelden şamp.ligi yada uefa da oynayan takımda o sezonda oynamışsa ondan demiş te olabilir.
cezası oynatamak yani,ceza derken boşuna para vermiş olursun bide yabancı sınırın doluysa olabilir.