Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Satmaya Kıyamadığınız Oyuncular

Default Satmaya Kıyamadığınız Oyuncular

Yıl 2013 Cristiano Ronaldo kadromda geçen sezon Real Madridden 134 m € ya kadroma kattım. Alırken düşüncem en azından 2 sezon kadromda tutarım forma satışı, kazandırdığı kupalar, sattığım oyuncular derken bonservisini karşılarım diye düşün ki öylede oldu. Şuanda yaşı 28 yakın zamanda 29'una girecek ve git gide değer kaybedicek. Oyun felsefem tamamen gençler üzerine kadromdaki en yaşlı oyuncu Ronaldo ve Rooney ikisinden de vazgeçemiyorum ki kazandırdıkları kupalarda cabası, şeytan diyor sat ama yerine kim onlar gibi oynar o da var

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Genelde takımın efsanesi olmuş kişileri hiç satmam. Zaten takımda bir kaç yaşlı oyuncu bulunmalı, hem daha gerçekçi hem gençleri eğitiyor hem de zor durumlarda tecrübeleriyle iş yapabilirler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Juan Roman Riquelme'ye kıyamam

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Juan Roman Riquelme'ye kıyamam
    Bırak Şimdi O Yüzden mi Acımasızca Kovdun R10'u

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vallahi bende satılık olmayan oyuncu olmuyor pek Ama atıyorum Galatasaray'la oynuyorum Arda'ya teklif geliyor 10 M € ben uçuk olsun diye 25 M€ diyorum adamlar kabul ediyor ya hani orada .. gibi kalıyorum işte

Gelde Bu Oyuncuları Sat

El Bebek Gül Bebek Yetiştir Elin Takımı Gelsin Senden Parayla Alsın Kusura Bakmasınlar Ama Kolay Kolay Bırakmam Bu Gençleri

Mehmet Karahan: Geleceğin Metin Oktay'ı Gösteriliyor
    Alişan Eroğlu: Geleceğin Can Bartu'su Gösteriliyor

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Valla Yaya Sanogo'yu Fenerbahçe'ye almıştım 2. sezonumda adam 33 yasında satmaya kıyamadım emekli olana kadarda satmayı dusunmuyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Milan Baros'u hiçbir Galatasaray kariyerimde yollayamam.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Ahmet Cebe , asla satamam .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Gökhan Gönül,Volkan Demirel bu 2 oyuncu dışında diğer kariyerlerimde kadromdan her oyuncu satıldı veya sözleşmesi bitti imzalamadım,ama bu 2 sine ölene kadar imzalatırım

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Satılmayacak oyuncu yoktur. Siz onu satmazsanız gün gelir o sizi satar. O yüzden iyi para veren olursa kim olduğu önemli değil arkama bile bakmam.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Matias Fernandez , Alexis Sanchez , Milan Baros , Alex Silva , Vurnon Anita ,.... daha da çok var
    Football is simple,but Football Manager is not

KrAlex.. Her kariyerimde takımı gençleştirdiğim için satmak zorunda kalıyorum ama içim içimi yiyiyor gerçekten Comfirm butonuna basarken.

milan baros'u ilk sezonun sonunda istemeye istemeye satarım.çünkü hem iyi oynuyor,hem de çok seviyorum kendisini.ama daha iyileri var n'apıyım

Necip kesinlikle

Maç motoruna bakarım. Bazen maçı başından sonuna izler, hırslı ve emek veren isimleri teyit ederim. Bunu en az 10 maçta yaparım. Emek vermeyen ya da bal yapmayan arı kategorisindeki adamları düşünmeden gönderirim. Örneğin Sabri' yi asla göndermem ama Misimovic' i gözüm kapalı yollarım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Selcuk Inani ilk sezon cok istedi Liverpool satmadim, sampiyon oldum Mehmet Topal ve Hamiti kadroma kattim, 7 ye satiyorum alan varmi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Satılmayacak oyuncu yoktur. Siz onu satmazsanız gün gelir o sizi satar. O yüzden iyi para veren olursa kim olduğu önemli değil arkama bile bakmam.
    Felsefe bu Bende bunu uyguluyorum parasını veren alır kardeşim.Yerine nasılsa bulurum adam

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Castlevania View Post
    Yıl 2013 Cristiano Ronaldo kadromda geçen sezon Real Madridden 134 m € ya kadroma kattım.
    1. diyeceğim 134 m var mı ki aldın nasıl oldu gerçi zaten anca o kadara alınıyor ama bende 70 mi var 50 m klüpte,20 m da satılanlardan sonraki satış bedeli olarak aldığım para,100-150 olsun alacağım 7 oyuncudan biridir kendisi.
    2.diyeceğim resim fm in durumunu gösteriyor: 5 adam almışın 172 m vermişin gidenler çok daha fazla ama 139 m gelmiş,bende satabilsem ve alsam 139 milyon benimde alacağım oyunculardan biridir dediğim gibi.

134'den de fazlası var; klubün karda olması oyuncu transferinin cok büyük etkisi var özellikle benim oyunlarımda kadromda oynatmasam dahi sözleşmesi biten oyuncuları alıyorum misal bi oyunda çok yaşadım willian olsun, cecares olsun alıyorum bir sonraki sezon 10-15 m € arasında satıyorum artı stad gelirleri ki stadın kapasitesi şunda 100.000 oldu senin kullandığın yama da farkedebilir 11.1 - 11.2'de oyuncu satmak bir hayli zordu 11.3'de bunu tam tadında yapmışlar ilk defa bu kadar cok sevdim oyuncu satışını 10'da ki gibi 50 milyon €'lara dandik oyuncular satılmıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

kendi ürettiğim en iyi adamları ve
    klüpteki en iyi ca-pa oranı olanları satmam.
    (not: oyun fm 2010 üzerinden konuşuyorum)

sözleşmesi bitecekleri bende almayı düşünüyorum lakin ilk sene satışı pek olamıyor yaşlı ise kiraya da gitmiyor(bakınız belletti faciam gibi-33-34 yaşında free aldım ama ne gitti ne kiralık gider bende üste para verip şutlamak zorunda kaldım)

yaşı 23 altı 174-175 minimum pa lı (tercihen 180-185 mevkisine göre 190a çıkabiliyor)ve ca sı 170-185 (en az 180 i tutturacak)üzeri 24 yaş üzerlerine bakıyorum ben.(örnek:akinfeev)

hadi iyi oyunlar.
    Last edited by mehmetd : 18.Mart.2011 at 00:01

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

2005 de Zigic, Podolski ve Servet Çetin harikalardı, hangisini alabilirsem emekliliğine kadar satmazdım . Geçen senelerde Arouca vardı, kesinlikle alırdım takımıma, asla da satmazdım, Fm 2010 da Fernando Gago Realden kötü bir takıma giderdi, alması kolay olurdu, alıp onu da satmazdım.

Bu sene deSerkan Balcı, Egemen Korkmaz ile Onur Kıvrakı emekliliklerine kadar satmadım, ilk 3-4 sene as, sonra yedek oyuncularım olarak hep takımımda yer aldılar.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Filippo Inzaghi.. 40 yaşına kadar da oynar namussuz.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

yaş 30 olduğu anda hepsini yollarım. hem para ettikleri hem de özelliklerinin düştüğü yaş. örneğin bank asyadan süper lige çıkarken ceyhun 13 gol 15 asist yapmıştı, yaş 33, mental iyi ama fizik çöküyor, yıllık 250bin alırken 400bin istiyor, neden imzalayayım? maaş düşüşünü kabul etse imzalardım 1 yıl daha.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Genelde hiç bir oyuncumu satmıyorum süper bir teklif gelmedikçe. İhtiyaç olan bölgeye transfer yapıp 35 ine kadar oynatıyorum hepsini. Çoluk çocukla uğraşamam

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Harry Kewell, Milan Baros, Sabri Sarıoğlu, Lorik Cana.. Bu 4ünü satmaya içim elvermiyor..

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

valla benm satmaya kıyamadıgım bir oyuncu pek yok istedigim para verildigi takdirde her oyuncuyu satarım zaten bir mevkide 4-5 sene aynı oyuncuyu gormek beni sıkıyo yeni genc yetenekler koymak istiyorum sürekli

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Milan Baros'u hiçbir Galatasaray kariyerimde yollayamam.
    inanır mısın,kariyeri ilk açtığımda ilk yaptığım işlerin başında Baros'u satılığa çıkarmak gelir.

Ben bi Gs'lilerin BAM'ı(Barış,Ayhan,Mustafa Sarp) satmaya kıyamadıklarını duymuştum

Nesil
    2006

Taufic Guarch, çok yüksek potansiyeli var, Meksikalı bir oyuncu her oyunumda mutlaka alırım; yabancı sınırlamamı dolduruyor; ama olsun değiyor. Gelecekte büyük yıldız olacak diye bekliyorum.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri