http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...---milan-baros
Aslında baktığımızda çok güzel bir çalım
Bir de alltaki yorumlardan en çok güldüğüm
"Galatasarayın neden bu durumda olduğu anlaşıldı.takımın forvetleri topu göremiyor daha nasıl gol atsınlar."
http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...---milan-baros
Aslında baktığımızda çok güzel bir çalım
Bir de alltaki yorumlardan en çok güldüğüm
"Galatasarayın neden bu durumda olduğu anlaşıldı.takımın forvetleri topu göremiyor daha nasıl gol atsınlar."
Last edited by RaSenGan : 26.Mart.2011 at 22:22
Fena Olmuş Yahu Kötü Yakalanmış Baros![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Baros alem adamsın
![]()
Alttaki yorumlarda "Ronaldinho onu bilinçli olarak yapıyordu" yazıyordu.Adam haklı.Baros sende ne adamsın yav İspanya'lı oyuncuda topu bulmasına yardım etmiş![]()
Adam orda İspanyol oyuncularla dalga geçmiş kimse anlamamış![]()
Çok fena bir şey olmuşBirde alttaki yorumlar öldürdü beni
![]()
bilerek yaptı bunu![]()
ben pozisyonu yv'de maç özetini izlerken görünce bunu kesin nette ti'ye alırlar demiştim. alınması da normal zatenkomik bir görüntü olmuş.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yalnız tekrar tekrar izledim de hakikatten bilerek yapmış olabilir![]()
olamaz mı ? olabilir![]()
yv ne?
bende tekrar tekrar izledim hatta şimdi tekrar izledim zaten tekrar tekrar izlenir bi video hababam sınıfı ile boy ölçübilir belkibu oranda
tekrar izleyince de şöyle düşündüm acaba topu almış çevresinde adam varmı diye bakınmış olabilir mi?
bu arada o kadar bakındıktan sonra sonunda topu kaptırması da olmamış,o pozisyonun gol olması gerekirmiş,belki de bilinçli kaptırmıştır "şimdi bunu atıp ta pozisyonu başından gösterirlerse rezil oluruz en iyisi çaktırmim" demişte olabilir.
yada bi an hafıza kaybı yaşamış ve hakem zannetmiş olabilir kendisini "pozisyonlara yakınım deyip havaya bakmalar" yada şarkıcı zannetmiş te olabilir kendini "havada bulut yoook" falan yada stadyum görevlisi zannetmiştir "bu stadın üzerini iyice bi kapamak gerek yağmur yağar şemsiye de yok üstümde allah allah şemsiyesiz çıkmışım üşütçem" falan
![]()
Yorumlarda da yazılmış topu gördükten sonra önüne alışı,o refleks muazzam.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Aslında evet sonra topu önüne almış ve sonra ki harakette bacak arasını atıp vurup golü atsa tarihi gol olurdu![]()
Arkadaş şu kadar basit pozisyonda bile her kafadan ayrı ses çıkıyorya hayret yani. Baros yanındaki oyuncu(Ramos sanırım) topa müdehale etti sanıp topun havalandığını düşünüyor. Topu ararken diğer ispanyol oyuncunun ona doğru koştuğunu görünce yere bakıyor ve topun da ayağının dibinde olduğunu görmesiyle ne kadar çevik olduğunu kanıtlarcasına topu alıp rakip kaleye doğru driblinge başlıyor. Bunların yanında baya komik ama pozisyon
bu hangi maçtan?
yani bu görüntü hangi maçtan alınmış?
hangi tarihli maçtan?
Pozisyon baya güzel,alttaki yorumlar mükemmel
Fena çalım olmamış yani.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Güzelmiş![]()