1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Hall of fame silme sorunu

Default Hall of fame silme sorunu

arkadaşlar bnm bir barcelona kariyerim var onda kazanmıs oldugum kupalar ispanya ve türkiye en iyi 10 managerler arasında gözüküyor onu nasıl silebilirim...!

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

zannedersem settings cache falandı o.cache yi temizlemen gerekiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ben de Trabzonspor ile 12 şampiyonluk, 4 şampiyonlar ligi, 8 de Türkiye kupası, Brezilya ile de bir dünya kupası kazandım, 4 şampiyonluk, 2 Türkiye kupası gözüküyor sadece. Hall of Fame de sıkıntı var. 11.3 de dahi düzelmedi bu olay hayırlısı.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    ben de Trabzonspor ile 12 şampiyonluk, 4 şampiyonlar ligi, 8 de Türkiye kupası, Brezilya ile de bir dünya kupası kazandım, 4 şampiyonluk, 2 Türkiye kupası gözüküyor sadece. Hall of Fame de sıkıntı var. 11.3 de dahi düzelmedi bu olay hayırlısı.
    cache klasörünü silmiş yada
    oyunu kaldırıp yeniden yüklemiş olabilirmisin?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

cache klasörünü 3 yıldır siliyorum bu sene ilk kez oldu bu sorun, ama bu sene cache klasörünü de silmedim, oyunu da tekrar kurmadım

ben yaptım hall of fame diye bilgisayarda aradım fm 11 ile dosyayı sildim dosyaları tek tek actım not defteri ile actım onu accında orda ismn gözüküyo onu sileceksin

Nesil
    2006

O kadar uğraşmaya gerek yok belirtilen dosyaları silin yeter. Ek olarak bu forumda bu konualardan çok fazla mevcut, biraz araştırma yaparak açarsanız seviniriz.

Nesil
    2006

Mesaj Yetkileri