1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: oyun hızı? [ÇÖZÜLDÜ]

Question oyun hızı? [ÇÖZÜLDÜ]

öncelikle herkese mrb. bilgisayar öz.lerim;
    işlemci; pentium d 2.8 çift çekirdek
    ram; 1gb
    ekran kartı; bağdaştırıcıdan baktığımda geforce 7300se/7200gs 512mb ama cpu-z den bakınca 256 gösteriyo
    sistemde xp

makinam bu ancak oyunda yarım yıldız hız gösteriyo ve gerçekten çok yavaş bi kaydetme işini rahat 1.5-2 dk da anca yapıyor.

sizce daha rahat bir oyun oynamak için ne yapmalıyım ?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Makinan zaten ortalama değerlere yakın. Ayrıca ekran kartın muhtemelen ram'ini kullanıyor. Yani hem oyun için hem de ekran kartına destek için kasılıyor ram'in.

Ramini yükseltmende fayda var.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Ekran kartı bellek için Ram'e başvuran bir model değil yanlış hatırlamıyorsam.Sorun Hdd kaynaklı olabilir.Bir çok kullanıcı işin sadece ekran kartı, ram ve işlemcide bittiğini düşünsede kötü ve yavaş bir hdd her türlü kasmaya sebep olabilir.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Makinan zaten ortalama değerlere yakın. Ayrıca ekran kartın muhtemelen ram'ini kullanıyor. Yani hem oyun için hem de ekran kartına destek için kasılıyor ram'in.

Ramini yükseltmende fayda var.
    ewt olabilir çünkü 2 tane 1gb lık ram kullanıyordum o zmn ekran kartım 512 gösteriyodu teki bozulunca 256 göstermeye başladı. 4 gb lık ram almayı düşünüyorum umarım sorun hdd de değildir.

bir de hiç uğraşmayıp laptop alsam nasıl olur ?

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Sadece Fm oynucaksanız ve sabit bir şekilde kullanmıycaksanız iyi olur.Ama evde oynuyorum sadece Pc'yi de evden dışarı çıkartmam diyorsanız masaüstü tercih edin bence.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

seneye inş ünv yolcusu olucağım için sanırım laptop almak en mantıklısı tavsiyeleriniz için teşekkürler 1-2 ay daha sabretcez artık

oyun oynarken virüs programını kapatırsan çok işe yarıyor...

Mesaj Yetkileri