Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 6. You may not vote on this poll
-
Gaziantepspor kazanır
-
Ankaragücü kazanır
-
Berabere biter
-
Gaziantepspor - Ankaragücü [28. Hafta]
-
Gaziantepspor son bikaç haftadır düşüşte olsa da kendi sahasında kazanmayı biliyor. Yine öyle olacaktır ve Ankaragücü'nü de yeneceklerdir bence...
-
Konuşmak için erken diyorum . Bugünkü kupa maçının sonucu doğrudan etkileyecek .
-
Ankaragücü'nün sakatları ne durumda bilmiyorum ama sakatları iyileşirse Ankaragücü kaybetmez...
-
Gaziantepspor çok iyi oynayan bir kulüp, Beşiktaş maçında da gösterdiler, sistemleri belli bir raya oturdu ve bir sene sonra mutlaka Avrupa'da olmak istiyorlar, Ankaragücü engellini zorda olsa aşarlar.
-
Dünkü maçtan sonra kazanacağımızı düşünüyorum . Güzel bir futbolla 2-0 alırız .
-
Ankaragücümün ilk 11 açıklandı : Özden , Uğur , Rajnoch , Aydın , Özgür , Kağan , Adem , Gabric , Serdar , Murat Duruer ve Vittek
-
Maçın 70. dakikası oynanıyor.Karşılaşmada Antep'in 2-1'lik üstünlüğü bulunuyor.Tüm goller 2. yarı geldi...
-
-
Cenk Tosun'un golleri A kalite goller. Özellikle vuruşları muazzam.
-
İlk yarı zevksiz geçen maç 2.yarı çok güzel bir hale dönüştü.Cenk'in golleri güzeldi.iki takımda pozitif futbol oynadı.Her iki takımada tebrikler.
-
Kaleci farkıyla aldı Gaziantep maçı. Özden kötü oynadı demiyorum hatası yok gollerde. Cenk'in müthiş isteği vardı gollerde ama Karcemarskas çok acayip golleri kurtardı.
-
Tebrikler Gaziantepspor. Beklediğim gibi zorda olsa kazandılar. Tosun gollere devam ediyor
Mesaj Yetkileri