1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Adili Endogan | ST | 15

Default Adili Endogan | ST | 15

Kendisi geliştirilmeyi başarırsa mükemmel bir oyuncu.. Şuana kadar nasıl paylaşılmamış olduğuna şaşırdım doğrusu..

Ad: Adili Endoğan

Kulüp: Grasshoppers

Fiyat: 425.000 €

Oyuncunun oyun başındaki özellikleri:

Bu ise 2017'deki hali;

Oyuncu hakkında notlar;
    -Kesinlikle çok iyi bir antrenmana tabii tutulması gerekiyor. 21-22 yaşı gibi milli takıma girmeye de başlar..
    -Çok hızlı, top kontrolü sağlam, bitiriciliği mükemmel.. Ortasahadan top alıp dolana dolana 60-70 metre top sürüp topu köşeye bırakabiliyor..
    -Güçlü, hem kolay yıkılmıyor hem de sakatlanmıyor..
    -Tek kötü yanı adam çalımlamaya kalktı mı çok pis çuvallıyor..

DipNot: Oyuncuyu biraz geç keşfettim. Dolayısıyla yeni yeni kendine geliyor.. Milli takıma da anca seçildi bu yüzden. Ancak baştan alırsanız tahminimce daha erken potansiyeline ulaşacaktır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Müthiş gözüküyor , ben hiç görmedim bu oyuncuyu huge databese mi ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

avusturya ligi'ni açmak lazım sanırım.

edit: isviçre pardon
    Last edited by BleedingMoon : 24.Nisan.2011 at 18:58

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

bende çıkmadı.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

İsviçre liginin açık olması veya tüm Türk oyuncuların yüklenmesi gerekiyor sanırım .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben her oyunumda tüm Türk oyuncuları yüklerim, her zaman gördüğüm ama pek beğenmediğim bir oyuncu, hatta orta düzey takımlar için bile pek iyi gelmedi bana 2017yi falan geçtim ben.

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Ben her oyunumda tüm Türk oyuncuları yüklerim, her zaman gördüğüm ama pek beğenmediğim bir oyuncu, hatta orta düzey takımlar için bile pek iyi gelmedi bana 2017yi falan geçtim ben.
    Çok iyi bir antrenman programı uygulamak lazım.. Potansiyel var adamda ve şuan takıma alışması da geçti leblebi gibi gol atıyor.. Tek eksisi çalım özelliği o da bundan önceki 6 sene bende olsa sanırım antrenmanla eklenebilirdi.. Bunun dışında dendiği gibi oyuncuyu görmek için ya isviçre ligi açık olmalı ya da tüm türk oyuncular yüklü olmalı..

database ne ?

database ile alakası yok, bu dediğim iki şeyden herhangi birini yapmazsanız çıkmıyor.. Yani ikisini de yapmaz huge seçsen bile çıkmıyor..

Fark ettinizmi bilmem ama göztepede teamworku 10 ken üstteki resimde 16 ? 6 düşüşmü yaşadı bu adam gelişirken ? Ve aynı şekilde agressionu da düşmüş bi açıklama gelebilirse mutlu olurum

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Gelişme yaşanırken düşüşler de olabilir.Sürekli aynı yönde gelişme olmuyor.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    İsviçre liginin açık olması veya tüm Türk oyuncuların yüklenmesi gerekiyor sanırım .

Türk oyuncuları nasıl yüklüyoruz ?

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Jaswege View Post
    Türk oyuncuları nasıl yüklüyoruz ?
    Onu hatırlayamadım , problem orada .FM'09'da Özbek oyuncuları falan eklemek için öğrenmiştim .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

database seçerken custom seçeneğine tıkla filter tarzı bi ekran gelicek orada players of nationality'i seç türkü seç oradan da..

Quote Originally Posted by BMajor View Post
    Fark ettinizmi bilmem ama göztepede teamworku 10 ken üstteki resimde 16 ? 6 düşüşmü yaşadı bu adam gelişirken ? Ve aynı şekilde agressionu da düşmüş bi açıklama gelebilirse mutlu olurum
    İki ss farklı oyunlardan dolayısıyla bazı özellikler random atanabiliyor.. Ondan kaynaklı olabilir.. Göztepe oyununda adamı 2016'da keşfettiğim için başlangıç özelliklerini koymak için yeni oyun açtım..

Quote Originally Posted by wairwulf View Post
    database seçerken custom seçeneğine tıkla filter tarzı bi ekran gelicek orada players of nationality'i seç türkü seç oradan da..
    Ben bunu yapamadım arkadaşlar.Ss ile açıkalayabilirmisiniz ya?

Bir çok özelliğinin random verildiğini düşünüyorum tıpkı levan mchedlidze gibi. 8 sekiz yıl sonraki hali olsa bile streng acc pace gibi özellikler bu kadar çok gelişmez. kaldı ki aynı anda tekniksel özellikleri de buyuk oranda gelişme sağlamış. La Masia'yı göztepe'ye taşımadıysan random profil. şans işi biraz

edit: tamamiyle random verilmişte olabilirmi dikkatli inceleyince gerçekten çok şaşırdım :S ?

Editörden falan bakabilen biri varsa baksın o zaman..

Quote Originally Posted by wairwulf View Post
    Editörden falan bakabilen biri varsa baksın o zaman..
    Ben baktım alayı random

Mesaj Yetkileri