1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Ralf Zumdick istifa etti

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Ralf Zumdick istifa etti

26 Nisan 2011 12:11 | NTVSpor.net
    Spor Toto Süper Lig'de 36 puanla 14. sırada yer alan Gençlerbirliği'nde Alman teknik direktör Ralf Zumdick istifa etti.

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan Gençlerbirliği'nde Alman teknik direktör Ralf Zumdick istifa ettiğini açıkladı. Zumdick istifa sebebei olarak sözleşmesinin yenilenmemesini gösterdi.
    Zumdick, görevini bırakan Thomas Doll'un antrenörü olarak Ankara'ya gelmiş, Doll'un görevini bırakmasının ardından teknik direktörlüğe getirilmişti.
    Gençlerbirliği 36 puanla 14. sırada bulunuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

tekrar doll gelse yine gitmeye başlarım maçlarına
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Sevindim. Sevmiyordum zaten Zumdick'i.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Gençlerbirliği kadar kötü yönetilen bir takım yok. İlhan Cavcav'ın modası artık geçti. 20 yıl öncesindeki gibi yönettiği sürece bu takım 1 adım gitmez.

Nesil
    2006

Gençlerbirliği A dan Z ye değişmesi gereken bir takım, korkarım ki bu hava devam ederse bir alt lig yolu gözüküyor.

Babama göre şu an ligin en iyi antrenörüydü ki kısmende haklıydı . Bu kadroyla çok iyi futbol oynattı . Yolu açık olsun . Ankarayı unutmasın .

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Şu kadrodan takım yarattı adam. İBB'nin formda adamları olmasa belkide finale çıkacalardı. Doll'un arkasında bıraktığı enkazı toparladı, Yasin Öztekin'i kazandırdı Türk futboluna. Şanssızdı çok fazla sakatlık çok oldu takımda.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Doll'un arkasından gelip iyi işler yaptı bence.Devam edeceğini düşünüyordum,şaşırdım.

Mesaj Yetkileri