Süperclasico'da deplasman tribününde oturacak River Plate taraftarları için İnternetten satışa çıkan 4500 bilet 120 saniyede tükenmiş.
Süperclasico'da deplasman tribününde oturacak River Plate taraftarları için İnternetten satışa çıkan 4500 bilet 120 saniyede tükenmiş.
Bir, Bafraspor - Çarşambaspor birde Boca - River derbileri felaket ya.
Şaka bir yana gerçekten inanılmaz bir derbi bu ya.
Boca 2-0 öne geçti. Martin PaLermo ve RiqueLme takımı taşıyor. PaLermo Boca kariyerin de ki 234.goLünü attı. TribünLer,taraftar,futboL..herşey müthiş. Süper ötesi bir derbi oynanıyor şu anda.
2.goLden sonra bir Boca taraftarı hüngür,hüngür ağLıyor. NasıL bir atmosferdir, nasıL bir rekabettir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
canlı yayın var mı arkadaşlar ?
Link paylaşmayanın linki bozulur inşallah :P
River PLate Li Eric LameLa yı da iLk defa izLeme şansı buLuyorum. Gerçekten çok teknik ve ayağına hakim bir oyuncu. İLeri de adından epey söz ettirecek gibi.
Bounanotte o trafik kazasını geçirmeseydi şimdi serie a da veya la ligada izlerdik![]()
eto'o bitmiş.
Bu Arada LameLa Müthiş bir frikik vurdu, kaLeci muhteşem çıkardı.
Daha 11 yaşındayken düşmüştü o çocuk piyasaya. Haberlerde falan da çıkmıştı büyük yetenek diye. Türkiye'ye de gelip bir haber bülteninde top sektirmişti. Beline kadar saçları vardı o yaşta. Kız gibiydi![]()
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
River yükLeniyor. Arka arkaya goLLer kaçırıyorLar. Harika başLadıLar ikinci yarıya.
Lamela diyorum ve kaçıyorum...![]()