1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Reklam Panosu Görünmüyor [ÇÖZÜLDÜ]

Exclamation Reklam Panosu Görünmüyor [ÇÖZÜLDÜ]

Arkadaşlar FM 2010 için olan geniş bir reklam panosu paketi vardı. Ben de oluyor mu diye denedim. Fakat reklam panoları kayboldu. Sildim paketi, hala reklam panoları yok. Oyunu baştan sildim, yeniden yükledim ama yine reklam panoları yok. Reklam panolarını nasıl geri getirebilirim?

Hiç kimse mi bilmiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Abi ne yapcan reklam panolarını boşver oyna öyle çok mu rahatsız ediyor

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Aşağıdaki dizinde eğer "fm" ve "radial" isimli 2 tane xml dosyası varsa bunları sil. Yalnız bu işlemi yaparken oyun açık olmasın. Sildikten sonra oyunu açıp düzelmiş mi diye kontrol edebilirsin.

Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2011\ads

Olmadı malesef Başka bir seçenek yok mu

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

ben geldim.belli olsun diye seçenekleri sunuyorum:

C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2010\cache\radial_ads (sende 2011)

buraya bak yada olmadı kısa çözüm:ccleaner kullanarak hatayı silebilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Benim reklam panolari otomatik degisiyor. Konuyla alakasi yok ama soyleyim dedim. Guncel seyler yer buluyor genelde. Mesela gecen sene cogu vakit Avatar filminin reklamlari oldu panolarda, son gunlerde gencturkcell cikiyo acaba onun icin de para mi veriyorlar sigames e.

Orjinal oyun kullanıyorsanız belki böyle bir uygulama vardır. Steam aracılığıyla yapılıyor olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Benim reklam panolari otomatik degisiyor. Konuyla alakasi yok ama soyleyim dedim. Guncel seyler yer buluyor genelde. Mesela gecen sene cogu vakit Avatar filminin reklamlari oldu panolarda, son gunlerde gencturkcell cikiyo acaba onun icin de para mi veriyorlar sigames e.
    Veriyorlardır tabi hayrına reklamını yapmıyor ya sigames

Teşekkürler arkadaşlar sorunu çözdüm Bende de ışık hızında internet var Turkcell'in anlaşıyorlar sanırım

Mesaj Yetkileri