1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: format sonrası online fm [ÇÖZÜLDÜ]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Exclamation format sonrası online fm [ÇÖZÜLDÜ]

Kuzenle online fm e başlayacağız, fakat kuzenin bilgisayar virüs dolu olduğundan dolayı -anca- 2-3 gün sonra format atacak ama formattan sonra oyunumuza devam edebilir miyiz onu merak ediyorum. Yani hamachiyi D'ye kursa C'ye format atsa, football manager i tekrar yüklese oyuna devam edebilir miyiz? Ya da tekrar menajer eklese eski isminin üstüne olur mu?

Şimdiden teşekkürler..

oynadığınız oyunun save dosyasını(C:\Documents and Settings\Emin FIRAT\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2011\games) D'ye kopyalıyıp formattan sonra onu tekrar eski yerine koyup oyuna kaldığınız yerden devam edebilirsin.Oyunu ve hamachiyi sıfırdan yeni olarak yükleyebilirsiniz o farketmez sadece save dosyasını yedekleyin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

oyun zaten benim bilgisayardan kurulacak, yani oyun save dosyasıyla problemimiz yok, sadece kuzenin bilgisayara format atılacak ve sonrasında onun benim önceden actıgım oyuna "tekrar" girmesi sıkıntı yaratır mı -önceden seçtiği takımla tekrar devam edebilir mi- onu öğrenmek istedim..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Devam edebilir, zaten oyuna girdiğinde karşısında oyundaki menejerler geliyor, üzerine tıklayıp giriyor. Yani her hangi biri oyuna girip o menejere girebiliyor, sadece save olsun yeter, hiç fark etmez.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İstediğim cevabı almış oldum, çok teşekkürler

Mesaj Yetkileri