1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: De Rossi' nin Alternatifini Arıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Exclamation De Rossi' nin Alternatifini Arıyorum

Kendisi takımıma Xabi Alonso ve Miguel Veloso ile büyük hizmetlerde bulundu.Yaşı 29 oldu. 30 yaşın üstünde oyuncu oynatmayı pek sevmiyorum. Yakında göndereceğim yani. 1 saatten fazla oyuncu araştırdım ancak alternatif bir oyuncui De Rossi kadar iyisini göremedim. Yardımlarınızı bekliyorum. Para sorun değil. Orta sahamdaki diğer oyuncuları ve sistemimi de yazayım:

Orta saha oyuncuları:
    -Miguel Veloso
    -C. Fabregas
    -M. Sissoko
    -Jano (Kiralık olarak gönderdim)

SİSTEMİM 4-2-4

-----------------------------------------------TORRES----AGUERO----------------------------------------------------
    M.OZIL----------------------------------------------------------------------------------------------------C.RONALDO
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ----------------------------DE ROSSI-----------------------------------------FABREGAS-----------------------------
    LAHM------------------------OTAMENDI--------------------------------CHIELLINI---------------------S.RAMOS
    -------------------------------------------------------------CASILLAS----------------------------------------------------

YEDEKLER:
    GK: M.NEUER-AREOLA
    DC: PEPE-J.EVANS-SAKHO
    DRL:MARCELO-COENTRAO-FABIO
    MC: (Yukarıda yazdım)
    AMC: GOURCUFF
    AMRL :PASTORE-DI MARIA
    FC: BABACAR-HULK-HIGUAIN

Nesil
    2006
    Yer
    11

Sandro Ranieri / Yann M'Vila.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Armin Bacinovic Palermo

Sandro Tottenham

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

moussa sissoko niye değil? bence onu oynatmalısın.

arturo vidal, gojko kacar bunlar da sağlam adamlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

İçlerinde en çok dikkatimi çeken vidal oldu. Özellikle o bölgedeki oyuncuyu ball winning oynattığım için ball winning(top kapma) özelliğinin iyi olması ve markaj ın da 15+ olmasını istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

sissoko nun tackling 13 olduğu için de rossi kadar sistemimden dolayı verimli olamıyor. onu daha çok fabragas'ın yedeği olarak (box to box) kullanıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Nicolas Nkoulou => Monaco

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

teşekkürler. var mı başka oyuncu önerecek arkadaşlar?

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

lassana diarra derdim de bilmiyorum şartlar nasıl

vidal'i zorla bence. bomba bir adam. çok çalışkan ve agresif ayrıca hızlı teknik yaratıcı sayılır .

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

ben de de rossi gibi hırslı birini arıyordum. teşekkürler bu arada 4-2-4 taktiği müthiş oldu gerçekten. 4 sezonda 4 la liga şampiyonluğu, 4 cl, 3 süper kupa, 4 ispanya kupası aldım. özellikle 11-12 sezonunda takım 149 golle ligte rekor kırdı. en son ilk sezonda yenilmiştim. 3 sezondur yenilgim bulunmuyor. Herhangi hile vb. bir şey yok

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Coutedaur - Monaco, Josh McEachran - Chelsea. İlerleyen yıllarda ortasahayı domine ediyolar. Ayrıca Jano'yu MC olarak düşünüyosan hiiç düşünme. Sol kanatta oynama özelliğide var. Hızıyla iş yapıyor kanatta.

marouane fellaini

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Arturo Vidal gerçekten müthiş oyuncu. O olmazsa Mvilla ondan sonraki en iyi tercih olacaktır. Bende 30 yaş üzeri oyuncu oynatmayı sevmem ama De Rossi 32-33 yaşına kadar herhangi bir düşüş yaşamıyor. Potansiyelli regenleri alıp De Rossi 33 yaşına gelene kadar geliştirip daha sonra De Rossi'nin yerine koyabilirsin bence.

kesinlikle moussa sissokko derim ama eğer o olmaz daha makul ve genç bir yetenek arıyosan cristian battocchio müthiş bir futbolcu...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fellaini'ye kesinlikle bak.

Hangi tür ortasaha istediğini söyleseydin yardımcı olabilirdik
    Top kapan ortasahan : Mousa sissoko
    Çift yönlü : Busquets

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

fellaini yi m. utd kapmış. ball winning orta saha istiyorum. ayrıca markajının da iyi olması gerek. hız o kadar önemli değil. dayanıklılık ve güç da 12-13 falan olsa yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

sissoko'yu tackling özelliğini düşük gördüğümden dolayı hiç ball winning oynatmadım. verimli oluyor mu o görevde? ayrıca markajı da de rossi kadar iyi değil.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

De Rossi 30 yaşında kesilir mi yaa 34 e kadar aralıksız gider. Takımı genç tutma işini fazla abartıyorsunuz.

bende bir oyuncu 32 yaşına kadar hiç düşmüyordu özelliği , 32 ye girdiği zaman hafiften düşmeye başlıyordu , 33 yaşına kadar oynayabilir. 30 yaşına geldiğinde satmak biraz abartıya kaçıyor bence. sonuçta en tecrübeli - en iyi dönemi 27-31 yaş arasında oluyor oyuncunun

Ben de satmamanı öneririm ancak satarsan da M'Villa'yı kaçırma derim .

Quote Originally Posted by HeLLquaRd9 View Post
    Hangi tür ortasaha istediğini söyleseydin yardımcı olabilirdik
    Top kapan ortasahan : Mousa sissoko
    Çift yönlü : Busquets
    tam tersini yazmışsın

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

moussa sissoko'yu tek geçerim

o değilde bu kadro ne arkadaş nası zevk alıyosun böyle oyundan

Quote Originally Posted by demirsporlu View Post