1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Gelmek istemeyen OYUNCULAR

Default Gelmek istemeyen OYUNCULAR

arkadaşlar en gıcık olduğumuz şeydir sanıyorum kulüple anlaşıp da oyuncunun kontrat görüşmelerine dahi girmemesi. mesela ben beşiktaşta kariyere başladım. başladıktan sonra hiç bir şeye dokunmamak şartıyla manchester united ve beşiktaşın favori kişileri arasına yazdım kendimi. bunun sebebi kendi kariyer hikayemde daha önceden futbolcuydum neyse. manchester la anlaşırız diye umuyorum. ama park kesinlikle gelmek istemiyor. ilgilendiğimi açıklayınca direk rejects beşiktas's interest falan diyor. tam aradığım oyuncu hem de satılık. başka ne tür yollar var oyuncuyu ikna etmek için.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

avrupa kupalarına katılman, oyuncuların seni tercih etmesinde en büyük etken. ayrıca park ji sung satılık değilse ikna etmen zor.
    (/s)

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    avrupa kupalarına katılman, oyuncuların seni tercih etmesinde en büyük etken. ayrıca park ji sung satılık değilse ikna etmen zor.
    hocam park ji sung satılık hatta benden başka talibi yok. daha ne yapabilirim ki gelmesi için?

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

o oyuncuların Allah belasını versin.

haldun üstünel'i oyuna eklemek tek çare...

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Zafonte View Post
    hocam park ji sung satılık hatta benden başka talibi yok. daha ne yapabilirim ki gelmesi için?
    Hiçbir şey yapamazsın istediğin kadar para ver boş . Sen en iyisi kısa yoldan vazgeç Park'tan

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Hiçbir şey yapamazsın istediğin kadar para ver boş . Sen en iyisi kısa yoldan vazgeç Park'tan
    keith fahey diye bi oyuncu var. ingilterede, stil olarak parka benziyor ama 3-4 gömlek altı bir oyuncu. hem maliyeti az olur hem de uğraşmam diye ona yöneldim. adam hem uzun bi sakatlığa yakalanmış hem mutsuz hem satılık hem de nerdeyse 0 euroya satılacak adı sanı duyulmamış bir adam o bile girmiyor görüşmelere kafayı yicem artık. ne varsa türklerde var valla. alırım mehmet ereni keyfime bakarım

yanlış anlama ama bjk le 2. lige falan mı düştün:d nasıl kimse gelmek istemez daha oyunun başında karim benzamayı alabilyosun

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bebeyi al o da park kadar güzel performans sergiler

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Vuracaksın abi beynine

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Gelmek istemeyen oyunculara hiç birşey yapılmıyor malesef. Yani o oyuncu etkileşim bölümünde, oyuncuyu takdir etme, ilgilendiğini söylemek falanda çare olmuyor.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Zafonte View Post
    keith fahey diye bi oyuncu var. ingilterede, stil olarak parka benziyor ama 3-4 gömlek altı bir oyuncu. hem maliyeti az olur hem de uğraşmam diye ona yöneldim. adam hem uzun bi sakatlığa yakalanmış hem mutsuz hem satılık hem de nerdeyse 0 euroya satılacak adı sanı duyulmamış bir adam o bile girmiyor görüşmelere kafayı yicem artık. ne varsa türklerde var valla. alırım mehmet ereni keyfime bakarım
    Bazen ikinci ligte oynayan oyuncuyu bile alamıyorsun yavaş yavaş kabulleniyorsun.Başarı sağlarsan oyuncular daha istekli oluyor gelmeye tek çaren başarılı olabilmek.Park'ta gelebilir ama bu sene zor o yüzden hiç kafanı yorma kardeş boşa sinirlenme.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bana bakın kakayı roobinhoyu fenere aldım alınmıyor diye bişi yok
    kaka 33 robinho 31yaşında orası ayrı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Gelmek istemeyen oyunculara hiç birşey yapılmıyor malesef. Yani o oyuncu etkileşim bölümünde, oyuncuyu takdir etme, ilgilendiğini söylemek falanda çare olmuyor.
    Eskiden istemeyene baş döndürücü teklifinle bazen "evet" dedirtebiliyordun. Bunda o seçenek de yok.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Sözleşme açmama çok can sıkıcı bir durum.Tamam oyuncu gelmesin, benim verebileceğim tavan paranın 2-3 katını istesin ama en azından bi görüşelim yahu.Benimle görüşmeyen bi oyuncuya ben 3.5 M$ yıllık verebilecekken, gidip 2 M'a imza atıyor başka takıma?Önümüzdeki seride bunu biraz daha esnetmeleri gerek diye düşünüyorum.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Sözleşme açmama çok can sıkıcı bir durum.Tamam oyuncu gelmesin, benim verebileceğim tavan paranın 2-3 katını istesin ama en azından bi görüşelim yahu.Benimle görüşmeyen bi oyuncuya ben 3.5 M$ yıllık verebilecekken, gidip 2 M'a imza atıyor başka takıma?Önümüzdeki seride bunu biraz daha esnetmeleri gerek diye düşünüyorum.
    Aynen öyle. Ceyhun'a 40.000$ maaş vericektim görüşmedi bile. Gitti İspanya liginde 6.000$ maaşlı bir takıma.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    aynen öyle hocam. gerçekten bir menajerlik simülatörü olması için bu oyuncularla görüşmelerin biraz daha gerçekçi olması lazım. ne bileyim araya birilerini sokmak örneğin istediğimiz oyuncunun favori kişilerinden biri veya vatandaşı takımızdaysa onunla etkileşime geçip ikna etmesini isteyebiliriz. Bunun yanısıra adam örneğin bize neden gelmek istemediğine dair gerekçeler sunar. (Bu da illaki her oyuncu da olucak diye bir şart yok gelip messinin Beşiktaşa sebep sunmasına ne hacet sonuçta ) Oyuncu bize avrupa kupalarını sebep gösterdi örneğin biz de seneye katılmak için uzun vadeli kadro kuruyoruz tarzı şeyler söyleriz ikna olur olmaz kendi bileceği iş ama en azından dediğim gibi o oyuncuyla da bi private chat yapabilelim. Sadece takımın uefa sıralamasına bakmasın yani oyuncular mesela geçen sezon başında gutinin beşiktaşa gelmesinin en büyük sebebi schusterdi. fernandesinki quaresmaydı. Quaresmanın ki gözden düştüğü bi zamanda kendisini gösterme zorunluluğuydu. Kendisi de biliyor büyük takımlarda sivrilemediğini. Gerçekçi düşünürsek parkın avrupada piyasası bitmişken Beşiktaş gibi bi kulübü reddetme olasılığını ben düşünemiyorum bile. Oyunun bu kısmındaki yapay zekayla daha çok uğraşmaları gerekiyor gibi...

Quote Originally Posted by Bhaguandas View Post
    yanlış anlama ama bjk le 2. lige falan mı düştün:d nasıl kimse gelmek istemez daha oyunun başında karim benzamayı alabilyosun
    yok hocam ilk sezon henüz. park çok garibime gitti. mesela santa cruz görüşmelere giriyor ama nasıl giriyor yıllık 7.5-8m den açıyor kapıyı minimum cityden aldığı 4.5m ya düşürülebiliyor pazarlıkla. Zaten hepiniz biliorsunuz oyunun başında beşiktaşın finansının ne halde olduğunu. ispanyollar hariç staffı tamamen temizledim oturdukları yerden para alıyorlar. dünyanın dört bir yanında ucuza yetenekli insanları buldum getirdim. yüksek maliyetli yabancıları gönderdim. yönetimin verdiği 2.5m ile birlikte transfer bütçesi 10m u buldu. hepsini maaş bütçesine kattım. ancak şuan çöküş durumundan kurtuldum. sen nasıl alabildin benzemayı e be müslüman

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Aynen görüşmelere katılmama gibi bir durum söz konusu olamaz her futbolcu kendine gelen teklifi dinler.Bu gerçeklikten uzak bir ekleme olmuş bu sene umarım değiştirirler.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

İlkay Gündoğan içi klübü ile anlaştım ama kendisi görüşmedi bile benimle. AYAR OLDUM ..

Mesaj Yetkileri