1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: vaclav kadlec çamaşır makinası çıktı

Default vaclav kadlec çamaşır makinası çıktı

başlıktada belirttiğim gibi kadlec ten bi türlü verim alamıyorum oynadığı maç sayısının üçte biri kadar ancak gol atabiliyo tek forvet çift forvet sol kanatta oynattım her şeyi denedim tüm rollerde kullandım ama bi türlü o bildiğimiz kadlec olamadı. 11.3 versiyonunda ilk defa denedim kadleci. acaba bunun bi etkisi varmı. eski versiyonlarda leblebi gibi gol atıyodu.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Hatırladığım kadarıyla gözlemcim istikrarsız performans veriyor demişti raporunda. Ben de almayı düşünmüştüm ama vazgeçtim.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Çamaşır makinesi çok yararlı bir icat neyse.Eğer istediğin performansı veremiyorsa sat gitsin.Her şeyi denemişsin yapacak bir şey yok
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben Bolton Wanderers'a almıştım. 16 maçta 10 golü var ligde. Poacher oynatmalısın arkasındada onu çok iyi besleyen kanat ve ortasaha oyuncuları olursa gol atıyor genelde.

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Poacher rolü ver ve hedef adam yap daha sonra hedef adamın koşu yoluna pas komutu ver.Ben bunu deneyerek henüz ilk sezon olmasına rağmen çok verim aldım.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ben de AML de inside forward komutu ile iyi verim almıştım.

Marsilyaya almıştım 2.sezonda. Adriano-Dzeko ikilisinin yedeğiydi. Yedekten girerek bile 17 golle bitirmişti o sezon. Takım 60maç falan yapmıştı, belki de daha çok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Her türlü atar,atmaz diye birşey yok.En kötü takımın ileri ucuna koy yine atar.Forumda ki Genk kariyerimde yaptıkları ortada tek forvet oynatıyorım,poacher olarak.

Galatasaray'a almıştım ilk sezon o genç yaşına rağmen 20 gol attı, diğer sezon ilk işim Baros'u satmak olmuştu.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Taktiğine uymamıştır
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Bulaşık makinası.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

oynattığın mevkiye göre değişiyor.bende herkesin övüp her sezon 100 gol atıyor dedikleri oscar cardozo'yu aldım.10 maçta 1 gol attı.son 6 maç gol atamadığı için triplere girdi yedek takımda şuan

EDİT:kayserispor maçında 4 gol 2 asistle oynadı ve henüz 19 yaşında
    Last edited by TheWizard : 09.Temmuz.2011 at 01:52 Reason: EDİT

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by stoch753 View Post
    oynattığın mevkiye göre değişiyor.bende herkesin övüp her sezon 100 gol atıyor dedikleri oscar cardozo'yu aldım.10 maçta 1 gol attı.son 6 maç gol atamadığı için triplere girdi yedek takımda şuan

EDİT:kayserispor maçında 4 gol 2 asistle oynadı ve henüz 19 yaşında
    Frikikten en az 10 gol atar Cardozo Cardozo'nun attığı golleri atabilen daha görmedim

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Süreksiz oyuncu, her zaman etkili değil doğru.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

kardeş poacher yap.

geriye donuk forvet atak oynat her mac gol atar

beşiktaş kariyerimde almıstım 3 sezon gol kralı oldu her sezan 40 50 gol atıyordu nerdeyse

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bendede ikinci sezon 15 maçta 6 gol atınca satsammı diye düşündüm. Ama birde Kadlec ile konuşmayı denemek istedim. Preffered Moves'tan Kadlec'e şu topu köşelere vur dedim. Şimdi ligde 22 maçta 19 golü var. Yani 7 maçta 13 gol attı bu adam sadece bir tane komutla.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Vaclav Kadlec Sol kanatta daha iyi performans sergiliyor gizli forvet rolünde
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

başlık kopardı beni

hiç bir şey bilmiyorsanız poacher oynatın son çare poacher'da guiza bile 10 golü geçer

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çamaşır makinesi kötü bir alet mi ya Oyunda ortalama hızda ve off the ball'da 12 civarı özelliklerine sahip bir forvet'i poacher oynatınca zaten çok gol atıyor.

asıl çamaşır makinesi lukaku. çamaşır makinesinden bile kötü saç kurutma makinesi.
    Last edited by Lim10 : 20.Temmuz.2011 at 15:10 Reason: abartmamak lazım (:

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Marsilya ile 2016 yılındayım,Kadlec şu an Juventusda ve gayet iyi gidiyor..

poacher oynat arkasında mutlaka çok iyi pas dağıtan birisi olması lazım,bende orta sahada Moussa Sissoko var yanında Ahmed Khalili oynatıyorum çok gol atıyo

Mesaj Yetkileri