PDA

View Full Version : Kadro Uyumu Sorunu

Lord Black
09.Şubat.2013, 18:24
http://i.imgur.com/8x5nUGo.png

2. ligde şuanda 12 puan farkla liderim. Takım da gayet iyi top oynuyor aslında. Ama son 1 aydır takım uyumu "kötü" düzeye düşmüş bulunmakta. Ne yapsam düzeltemiyorum. Antreman olarak Takım Uyumu, maç antremanı da Takım Çalışması çalıştırmama rağmen düzelmiyor.. Neler yapmamı önerirsiniz?

equinox_cs
09.Şubat.2013, 22:46
oyuncularına kötü performanslardan sonra ceza veriyorsan, veya maç sonu konuşmalarda sinirli şekilde bağırıp çağırıyorsan veya kaptanılığı sezon ortasında bir oyuncudan alıp diğerine veriyorsan takım uyumunda (soyunma odasında) oyuncuların menajere güvenirliği kayboluyor. bu tip durumlardan kaynaklanıyor olabilir. :)

Deus Dominus
09.Şubat.2013, 22:59
Sözleşme-kadro statüsü sıkıntıları da olabilir. Bende iki eleman var, aldıkları ücret nispeten ortalama altında ama her maç oynuyorlar. Maçlardan sonra moralleri biraz toparlansa da birkaç gün sonra düşmeye başlıyor. bu da takım uyumunu etkiliyor. Takımda mutsuz oyuncu varsa uyumu düşürüyor.

ozan42
09.Şubat.2013, 23:01
Bu kadro uyumu takımdakı oyuncuların anlasması aynı uyruktan olup aynı dılı konusması soyun odasında verılen tepkıler mac sonu acıklamaların bırcok seyı ıcerıyor oyunun en kılıt noktası kadro uyumu

Önder HOCA
09.Şubat.2013, 23:39
antreman yoğunluğuda etkiliyor bunu bendede bir ara takım uyumu artmıyordu deli olmuştum antreman programı çok ağır seviyeden ortalamaya düşürdüm düzeldi (çok ağır seviye olmasının sebebide sezon başır taktik oturtma amaçlıydı )

Lord Black
10.Şubat.2013, 00:30
Takımda kiralık kadro statüsü as takım olduğu halde çok az süre alan 3-5 oyuncu bulunuyordu. Onlar sürekli mutsuzdu. Ondan kaynaklandığını düşünüyorum o halde. :) Zaten normale çıktı birkaç hafta sonra.