1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Kadro Uyumu Sorunu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Kadro Uyumu Sorunu

2. ligde şuanda 12 puan farkla liderim. Takım da gayet iyi top oynuyor aslında. Ama son 1 aydır takım uyumu "kötü" düzeye düşmüş bulunmakta. Ne yapsam düzeltemiyorum. Antreman olarak Takım Uyumu, maç antremanı da Takım Çalışması çalıştırmama rağmen düzelmiyor.. Neler yapmamı önerirsiniz?

oyuncularına kötü performanslardan sonra ceza veriyorsan, veya maç sonu konuşmalarda sinirli şekilde bağırıp çağırıyorsan veya kaptanılığı sezon ortasında bir oyuncudan alıp diğerine veriyorsan takım uyumunda (soyunma odasında) oyuncuların menajere güvenirliği kayboluyor. bu tip durumlardan kaynaklanıyor olabilir.

Sözleşme-kadro statüsü sıkıntıları da olabilir. Bende iki eleman var, aldıkları ücret nispeten ortalama altında ama her maç oynuyorlar. Maçlardan sonra moralleri biraz toparlansa da birkaç gün sonra düşmeye başlıyor. bu da takım uyumunu etkiliyor. Takımda mutsuz oyuncu varsa uyumu düşürüyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bu kadro uyumu takımdakı oyuncuların anlasması aynı uyruktan olup aynı dılı konusması soyun odasında verılen tepkıler mac sonu acıklamaların bırcok seyı ıcerıyor oyunun en kılıt noktası kadro uyumu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

antreman yoğunluğuda etkiliyor bunu bendede bir ara takım uyumu artmıyordu deli olmuştum antreman programı çok ağır seviyeden ortalamaya düşürdüm düzeldi (çok ağır seviye olmasının sebebide sezon başır taktik oturtma amaçlıydı )

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Takımda kiralık kadro statüsü as takım olduğu halde çok az süre alan 3-5 oyuncu bulunuyordu. Onlar sürekli mutsuzdu. Ondan kaynaklandığını düşünüyorum o halde. Zaten normale çıktı birkaç hafta sonra.

Mesaj Yetkileri