View Full Version : Henderson ve Leverkusen Hazır,Peki Almanya? | 1.Sezon
Damigol
07.Şubat.2014, 04:47
Aralık ayında geçirdiğim kazadan beri 7,komadan uyanalı 3 ay oldu.Aslında elimdekiler için Tanrı'ya şükretmem gerekiyor.Ama başkalarının varlığına bakıp rahatlamak benim gibi hırslı bir adamın yapabileceği bir şey deyil.3 aydır geçen tipik günlerim gibi bugün de çalan alarmın sesiyle uyandım.Karen uyanmış olmalıydı ki yataktan kalkmak için yaptığım hamlede birine çarpmadım.Normalde bu sık sık olan bir durumdu.Alarmı susturduktan sonra uyuşuk halimle yataktan kalktım.Lavaboya gidip elimi yüzümü yıkayarak uyku sersemliğimden kurtulmaya çalıştım.Aynada kendime bakarken kendi kendime soruyordum ‘’Sana ne oldu be Henderson?8 ay önce nasıldın?Şimdi nasılsın?Çok değiştin sen Henderson.’’Kendi kendimi sorgulamayı bitirince merdivenlerden aşağıya indim ve televizyonu açtım.Karen işte,Damien ve Anna ise okulda olmalıydı.Sabah haberlerinde ise genelde olan haber türleri vardı.’’Ünlü Galli mankenden şok kıyafet seçimi,Real Madridli milli gururumuz Gareth Bale 2 ay daha sakat,Galler başbakanından açıklamalar’’ türü sıkıcı haberlerden sonra televizyonu kapattım.Ben bu monoton hayattan zevk almak için ne yapıyordum?16 yaşında da kendime bu soruyu sormam sonucunda futbola başlamış,çocukluk aşkım olan Swansea’de efsaneleşmiş ve sonra da futboldan kopmamıştım.Arsenal’de rüya gibi bir sezon geçirdikten sonra istifa edip Livorno’ya gittim.Livorno’da başkan ile ters düşmem sonucu kovuldum.Sonrasında Ajax’a gelip 4 ay yönettikten sonra eski teknik direktörlerine olan lanet şey araba kazası benim başıma da geldi.Beni bu monoton hayata bağlayan nadir şeylerden biriydi futbol.Emeklilik partimde kendime verdiğim sözü tekrar verecektim şimdi.Futboldan KOPMAYACAĞIM.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu kariyeri de hikayeli yapayım dedim ehehehe.Baş karakter yine vazgeçilmezim ''Fytia Henderson.''.Takımım belli ama sonraya saklayayım takımımı.İpucu ise Hans'lardan zirveye oynayan bir takım.Yine biraz büyük bir takım ama ''Fytia Henderson'' hırslı ve inatçı bir adam.Küçük takımlarla yetinemez. :)
E.Cartman
07.Şubat.2014, 04:48
Başarılar dilerim.
benzema35
07.Şubat.2014, 05:18
Başarılar ,
trinitrotloen
07.Şubat.2014, 09:42
Başarılar.
Banega
07.Şubat.2014, 15:57
Başarılar :)
richard castle
07.Şubat.2014, 16:07
rexpo1994
07.Şubat.2014, 16:33
Başarılar dilerim:)
dAleksic
07.Şubat.2014, 21:00
realmrxa
07.Şubat.2014, 23:15
Başarılar.
Damigol
12.Şubat.2014, 19:58
Başarılar dilerim.
Başarılar ,
Başarılar.
Başarılar.
Başarılar dilerim:)
Başarılar.
Teşekkürler arkadaşlar :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kendi kendime yeniden söz verdikten sonra ilk işim Karen’a mesaj atıp Swansea tesislerine gideceğimi söyledim.Hemen ardından başkan Jenkins’i arayıp onay aldım.Arabama binip tesislere gittim.Oraya vardığımda beni geçici teknik direktör Monk karşıladı.Futbolcular beni görünce Noel Baba görmüş çocuklar gibi sevindiler.Onlara selam verdikten sonra antrenmanlarını izledim,arada sırada ben de katıldım.Neredeyse her şutumun gol olması futbolculuk hayatımdan kalan şey olsa gerek.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
22 Nisan 1988-Swansea,Galler
Maçın yorgunluğunu üzerinden başına su dökerek atmaya çalışan genç oyuncu takımla Galler’in seçkin restorantlarından birinde yemek sözü veren menajerin sayesinde lüks bir akşam geçirmek istiyordu.Takım arkadaşlarının ona ‘’Aferin’’ demesi kadar keyif veren bir şey yoktu onun için.Ve bu gece attığı 2 gol sayesinde ‘’Aferin’’ lafını çok duymuştu.Maçın ardından morali tavan yapan genç siyah takım elbise ve kırmızı kravat ile takımının en şık giyinen oyuncusuydu.
Takım yemeklerini yedikten sonra sıra içkiye geldi.Menajer Yorath elinde kırmızı bir şarabı tüm takımın bardaklarına dolduruyordu.Doldurduktan sonra yerine oturan menajer kadehini kaldırarak konuştu.
-Baylar,bugün harika bir maç çıkardınız.Özellikle sen Henderson.Bu Henderson’a gelsin.
Tüm takım kadehlerini ‘’Henderson’a’’ diyerek kaldırdı ve güzel bir içki merasimi yaptılar.Henderson şarabın yanında birayı da fazla kaçırınca yarı sarhoş bir şekilde lavaboya giderken bir kadına çarptı.Kadının elindeki su üzerine döküldü.
-Üzgünüm hanımefendi.Biraz sarhoş olabilirim.
+Aah sorun değil.Zaten pek te pahalı bir elbise değildi.
-Olsun,yine de parası neyse öderiz.
Çarptığı kadınla konuşmaya dalan Henderson takım arkadaşlarının çağırmasıyla ancak kendine gelebildi.
-Benim gitmem gerek.Eğer bana telefon numaranızı verirseniz bunu daha detaylı konuşabiliriz.
+Bakıyorum da çok hızlısınız.
-Ehehehe.Öyleyimdir.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Bay Henderson,hala kullanmanızı beklediğimiz bir serbest vuruş var.
+Haa,geçmişe dalmışım.
Serbest atışa konsantre olunca atacağım köşeyi belirledim,topa çok sert vurdum,yine gol.Takım alkışladı,ben de geçmişte ki anıları hatırlayınca rahatladım.
+Haydi ben sizi daha fazla meşgul etmeyeyim,ancak son günlerde iş arıyorum da bana yardımcı olabileceğinizi umuyorum.
-Tabii ki,ben birkaç arkadaşımı arayıp ayarlayabilirim bir şeyler.
Bu lafı duyduktan sonra içim rahatladı.Takımla tokalaştım ve çıktım.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bir süre yazamadım.Ama kaybolan günleri telafi edeceğiz umarım. :)
19karabulut07
12.Şubat.2014, 20:54
Başarılar dilerim.
resoag
12.Şubat.2014, 22:40
Başarılar abi :0:
Damigol
15.Şubat.2014, 00:28
Başarılar dilerim.
Başarılar abi :0:
Teşekkürler.
24 Nisan 1988-Swansea,Galler
Her zaman ki gibi yatağından kalktı ve takvime baktı.Tarih 24 Nisan’ı gösteriyordu.’’Dinlenme Günü’’ bitmiş,antrenmana gitmesi gerekiyordu.Evinden çıkıp evin önünde duran motoruna bindi.Anahtarı çevirip gitmeye başladı.Tesislere giderken benzini bitmişti.Benzin almaya giderken telefonu çaldı.Arayan iki gün önce barda tanıştığı güzel bayandı.Telefonu açtı.
-Benim.Böyle damdan düşer gibi arayınca şaşırmışsındır.Bu arada kıyafeti kuru temizlemeye verdim.Masrafları karşıladığın için sağol.
+Önemli değil.O gece biraz sarhoştum ve kendime dikkat etmeden yürüyünce bum.
-Evet.Biraz şaşırtıcı olmuştu.
+Neyse.Peki adın ne senin?Belki sonradan da konuşabiliriz ha.
-Karen Wilson.Oxford'ta hazırlık okuyorum.Senin?
+Fytia Henderson.
-Swansea'li Henderson mu?
+Fytia* gibi acayip bir isme sahip olan tek Henderson benim,yani?
-Vay,nasıl desem?Daha önce hiç bir futbolcuyla konuşmadım.
+Ben de her gün güzel bayanlarla konuşmuyorum.
-Hala hızlısın.
+Hala öyleyim.Gerçi benim tesislere yetişmem gerekiyor.Sonra biraz daha detaylı konuşuruz.
Sonra telefonu kapattı ve deponun da dolu olduğunu görünce tesislere gitti.
*Fytia: Yunanistan'da bir yer.
O konuşmanın ardından hayatıma renk katacak bir şey daha bulmuştum.Sabah kalktığımda yine işe gittiğini farkettim.Salona inerken cep telefonum çaldı.Arayan Monk'tu.Herhalde menajeri olmayan takım buldu da beni aradı.
-Alo,ben Monk.
+Kulübü buldun mu?
-Evet,hem de iki tane.
+Oh,güzel.
-İlki Lazio,teknik direktörleri taraftar baskısına dayanamay-
+İtalyan takımlarıyla ilgilenmiyorum,mafyalarla yeniden buluşmak istemem.
-Diğeri ise Valencia.Onların da teknik direktörleri başkanla yaşadığı sürtüşme sonucu istifa etmiş.
+Peki o zaman,bana onlarla bir görüşme ayarla.
-Peki.
Menajerlikte takımın düzeyi benim için önemli bir husustu.Sonuçta futbolculuk kariyerimde 3. ligden ötesine gidememiştim.Ve oraların güzel olmadığını -ya da bana güzel gözükmediğinin- farkındaydım.İspanya ise futbolun patlama yaptığı bir yerdi.(lakin İngiltere'de oynadığım ve menajerlik yaptığım için daha fazla etkileyemezdi.)Valencia ise İspanya'nın büyük bir takımıydı.Böyle şanslar insanın eline çok fazla geçmiyor.
10 Haziran 2013-Londra,İngiltere
Endişeli ve amatör teknik direktör,ilk deneyimini kazanması için görüşmeye gidecekti.Bu işi alması kolay olmayacaktı,görüşeceği takım İngiltere'nin büyük takımlarından Arsenal olunca tabii ki kolay olmazdı zaten.Hemen bulduğu ilk taksiye kendini attı ve görüşmeye zamanında yetişmeyi umut etti.Taksi oraya varınca hemen indi ve merdivenleri çıkmaya başladı.Başkanın ofisine yetiştikten sonra kolundaki saate baktı,zamanında yetişmişti.
-Bay Fytia Henderson siz misiniz?
+Evet,benim.
-Oturun lütfen.Çok iyi.Doğru hatırlıyorsam 2 gün önce başvurdunuz teknik direktörümüz olmak için.
+Doğrudur.
-Futbolculuk karnenize baktığımda 16 sene Swansea için oynadığınız yazıyor.Bu sadakatiniz yüzünden bile işi kapabilirsiniz.
+Teşekkürler.
-Peki,biz sizi sonra arayacağız.İyi şanslar dilerim.
+Teşekkürler.
Görüşmenin olumlu geçtiğini düşünen teknik adam ağır adımlarla orayı terketti.
Benim için büyük gün gelmişti.Valencia ile görüşme günüm bugündü.Uçağa erkenden yetiştim.İspanya'ya giderken fazla sorun da çıkmadı.Kulüp binasına gittiğimde şok olmuştum.O kadar görüşme ayarttırdım,fakat başka bir teknik direktör buldular,hayatımda böyle kazık yememiştim.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
rexpo1994
15.Şubat.2014, 01:21
Arsenal olmadı Valencia olmadı hangi takıp olacak acaba:)
Hsyn53Yvz
15.Şubat.2014, 10:37
Başarılar.
Damigol
16.Şubat.2014, 02:40
Arsenal olmadı Valencia olmadı hangi takıp olacak acaba:)
Aslında Arsenal benim forumdaki ilk kariyerimdi.Onun flashback'ini yazdım.
Başarılar.
Teşekkürler.
Valencia beni buraya kadar getirtmesine rağmen başka bir teknik direktörle anlaştığı için üzgün bir şekilde uçağa bindim.Buradan İngiltere'ye doğrudan uçan bir uçak bulamadığım için buradan Almanya'ya,oradan da İngiltere'ye uçacaktım.Almanya uçağına binmeden önce Karen'ı aradım.18 yaşımdan beri onu tanıyorum,telefonu ilk kez meşgul çaldı.Uçağa binip Almanya'nın Köln şehrine gittim.Orada bir otele girdim.Anahtarı aldıktan sonra telefonuma baktım.Umutlarımı iyice kaybetmeye başlamıştım.
14 Haziran 2013,Swansea-Galler
Görüşmesinin ardından 4 gün geçen teknik adam(daha doğrusu ilk deneyimini bekleyen teknik adam) iki çocuğu ile birlikte kafa rahatlatmak amacıyla bir yerlere gitme planı yapıyordu.Odasında gidilebilecek yerleri incelerken telefonu çaldı.Telefonu açtı.
+Alo.
-Fytia,benim
+Ha,sen miydin?Konuşmak istediğin nedir?
-Az önce biri beni aradı.
+Kimmiş o?Dolandırıcı olmasın sakın.
-Kim olduğunu söylemedi.Ama senin yarın Leicester Square Bar'da olmanı istiyor.Seninle konuşacağı varmış.
+Ha,güzel.Birazdan yola çıkarım,biraz kafa da dağıtırım belki.
-Hadi ama,seninle uzun zamandır bir şeyler yapmıyoruz.
+Teknik direktör olmaya karar verdiğimden beri farklı şeyler düşünemiyorum,üzgünüm.Çocuklar ile de bir şeyler planlıyordum.Arsenal benimle anlaşırsa o bile olmayacak.Kendimi kötü hissettim.Kapatıyorum.
15 Haziran 2013,Leicester Square Bar,İngiltere
Leicester'ın soğuk havasından sonra burası iyi gelmişti ona.
-Rezervasyonunuz var mıydı?
+Evet,birinin yazdırmış olması lazım.
-Adınız neydi?
+Henderson,Fytia.
-Swansea'li Henderson mu?Aslında ben de Galliyim.Swansea'yi tutuyorum.Takım alt ligdeyken bile orada tutmayı siz başardınız.
+Teşekkür ederim.
Hemen bir masaya geçti.Karşısına buruşuk yüzlü beyaz saçlı ve gözlüklü biri çıktı.Bu onun tanıdığı biriydi.O da masaya oturdu ve konuştular.
+Bay Keswick?
-Evet Henderson,benim.
+Sesiniz pek iyi gelmiyor,yoksa işi alamadım mı?
-Sesimin iyi gelmesi bir arkadaşımla kavga etmemden dolayı.
Bay Keswick bunu söyledikten sonra masaya bir kağıt koydu.
-İşi aldın evlat.
+Doğru mu anladım?Dünya devi Arsenal,futbolculuk kariyerinde 3. ligin üzerine çıkamayan birini işe mi alıyor?
-Kendine haksızlık ediyorsun Henderson,sana güvenmesem bu işi vermezdim.
+Peki o zaman,şartlar da gayet uygun gözüküyor.
İmzayı attı.Herhalde bir barda sözleşme imzalayan ilk teknik direktördü.Ama bu onun umrunda değildi.
Ertesi sabah yine Karen'a ulaşmayı denedim.Bu sefer oldu.Ama gizli numaradan attım.
-Alo,gizli numara mı?Kimsiniz?
+Benim Karen.
-Valencia işinin olmadığını duydum.
+Doğru,uçak bulamadığım için şu an Köln'deyim.Yarın büyük ihtimalle Galler'deyim.
-Üzüldüm.
+Evet,ben de.
Bu sefer telefonu Karen kapadı ve ben de yatağıma gömüldüm.Can sıkıntısından ölmemek için televizyonu açtım.Pek iyi olmayan Almanca'm ile bir şeyler anlamaya çalıştım.Haberleri izlerken gördüğüm şey inanılmazdı:
http://i.imgur.com/UKorkBO.png
(Leverkusen Teknik Direktörü Sami Hyypiä,Michael Reschke tarafından kovuldu.)
Sanırım mucizeler gerçek olabiliyor.
9 Nisan 2014-Barcelona,İspanya(oyun tarihiyle,normalde bu kayıtlı oyun da 2013 te başlıyor lakin bu önceki bir kariyerim olduğu için tarihi bu.)
Teknik adamın endişesi yüzünden çok rahat okunabiliyordu.İlk maçta Londra'da Barcelona'ya 2-0 yenilen Arsenal için tur neredeyse imkansızdı.Maçtan önce soyunma odasında gergin bir hava vardı.Teknik adam konuştu.
+Arkadaşlar,dostlar,beyler,çocuklar.Şu an turu geçmemiz neredeyse imkansız gözüküyor.Neredeyse tür spor yazarları ve tüm tahminciler Barcelona'nın turu geçeceğini söylüyor.Kendinize hiç sordunuz mu,biz neden Arsenal'iz diye.Biz neden mi Arsenal'iz?Çünkü biz en zor zamanlarda bile kendimize olan inancımızı kaybetmedik ve her zaman zafere ulaştık.Bu akşam da sizden bunu bekliyorum beyler.Çıkın ve neden Arsenal olduğunuzu kanıtlayın.
Bunları söyledikten sonra maç başladı.
22. dakikada Busquets'ten pası alan Neymar,defansı çalımlayıp dar açıdan şutu çekiyor,top Szczesny'den dönüyor ve Neymar tamamlıyordu.Barcelona 1-0 Arsenal
İlk yarı bittiğinde soyunma odasında umutlar iyice tükenmişti.Teknik adam son sözlerini kullanmak istedi.
+Beyler,bakın.Şimdi sizden bir şey beklemediğimi söylemek size de kendime de büyük bir haksızlık olur.Lakin sizden maçı çevirmenizi istemek te ne yazık ki fazla hayalperestlik olur.Sahaya çıkın ve bildiğinizi okuyun.
İkinci yarı başladı.
57. dakikada Szczesny'nin topu orta sahaya göndermesiyle Putsila topu kaptı,atağa gitti,topu Valdes'in üzerinden aşırttı ve skor 1-1 oldu.
65. dakikada Cazorla topu kanada kadar sürdü,pası Wilshere'ye verdi,Wilshere gelişine çok güzel vurdu ve Arsenal maçı 1-2'ye getirdi.
Maçın son dakikalara gelindiğinde Arsenal'in 1-2 üstünlüğü vardı fakat bu skor onlara yetmiyordu.Arsenal bir korner kazandı.Korneri Cazorla kullandı,Vermaelen kafayı vurdu ve gol oldu.Arsenal taraftarı çıldırdı.Teknik adamın sevinci görülmeye değerdi.Nou Camp yıkılıyordu.
Ve maç bitti.Arsenal imkansızı başarmıştı.Arsenal yarı finaldeydi.Arsenal bunu yapmıştı.Arsenal Barcelona'yı 2-0'ın rövanşında 3-1 yenmişti ve turu efsanevi bir şekilde geçmişti.
Hemen eski takım arkadaşım Jason'u aradım.
-Alo,Fytia,sen misin hayırsız?
+Evet,benim.Leverkusen'in teknik direktörü kovulmuş.Bu sefer alacağım işi.
-Umarım alırsın adamım.
dedi ve kapattı.Sonrasında bu güzel haberi vermek için Karen'ı tekrar aradım.
+İş buldum,bu sefer Almanya'da.
-Sahi m-Damien az durur musun?
+Damien'e versene telefonu,ilk o duysun.
-Tamam.
-Alo,baba,hangi takım?
+Leverkusen ama,daha başvurmadım.
-İyi takım ya,Kießling var değil mi o takımda?
+Doğrudur.İşi alırsam,işte o zaman iyiyiz.
dedim ve kapattım.Leverkusen'in internet sitesine mail yolladıktan sonra başkanına da mesaj attım.
rexpo1994
16.Şubat.2014, 13:40
Leverkusen iyi takım Kießling var bi kere:) Ayrıca Arsenal-Barça maçı çok iyiymiş.
Damigol
16.Şubat.2014, 22:41
Leverkusen iyi takım Kießling var bi kere:) Ayrıca Arsenal-Barça maçı çok iyiymiş.
Zevkli olur Leverkusen.Maç ise çok iyiydi gerçekten.Güzel oynamamıza rağmen efsane bir maçta turu geçmiştik.
Gergin geçen bir kaç saatten sonra Leverkusen'in başkanından geri dönüş aldım.
-Bay Henderson,demek Leverkusen menajeri olmak istiyorsunuz.
+Doğrudur,kararınızı verdiniz mi?
-Tabii ki,sizinle görüşmemek aptallık olurdu.
+Peki bu yolda rakiplerim kimler?
-Fazla yok,aslında hiç yok desem daha iyi olur.
+Sahi mi,nasıl oldu bu acaba?
-Valla biz de anlamadık.Yarın imza atmaya burada olun.
+Zaten Köln'deyim,Leverkusen de oralarda galiba.
dedim ve kapattım.Bir başarı daha geliyordu.Yarın hemen yakınlardan bir araba kiraladım ve Leverkusen'e sürdüm arabayı.Kulüp binasına giderken bir sürü taraftar bekliyordu beni.El sallayarak arabadan çıktım ve kulüp binasına girdim.Başkan hemen elime bir kağıt verdi ve beni tekrar dışarıya çıkardı.Gömlek cebimden kalemi çıkardım ve binlerce taraftarın önünde imzayı attım.
Bayer 04 Leverkusen
http://www.hayatimizfutbol.com/resim/bayer-leverkusen-resimeri.jpg
Bayer Leverkusen, Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinin Leverkusen şehrinde kurulan spor kulübü. Genel olarak futbol takımıyla tanınsa da atletizm ve basketbol gibi branşlarda da aktiftir.
1904 yılında ünlü ilaç firması Bayer tarafından kurulmuştur. Buna rağmen futbol takımının Avrupa kupalarındaki ilk başarısı 1987-1988 sezonunda İspanyol ekibi Espanyol karşısında UEFA Kupası'nı almasıdır. Bunun dışındaki bir diğer Avrupa kupası başarısı ise 2001-2002 sezonunda sürpriz bir şekilde Şampiyonlar Ligi finaline çıkmasıdır. Ancak finalde Real Madrid'e karşı alınan 2-1'lik skorla kupayı ellerinden kaçırmışlardır.
Kadro
http://i.imgur.com/HVtKhxr.png?1
Bütçe
http://i.imgur.com/OiueNy2.png?1
Taktik
http://i.imgur.com/X6Ul23I.png?1
aytekin79
16.Şubat.2014, 22:58
Başarılar dilerim :)
Güzel seçim başarılar diliyorum hocam. Sempatik takımdır Leverkusen, bu arada Almanca kasmışsın fark etmedim sanma :D
davidalaba27
16.Şubat.2014, 23:35
Leverkusen çok iyidir 1 hafta önceye kadar oynuyordum sıkıldım saveyi sildim Iancu'yu öneririm :)
Hsyn53Yvz
17.Şubat.2014, 01:22
Çok iyi bir seçim yapmışsın. Transferleri merak ediyorum.
resoag
17.Şubat.2014, 10:28
Başarılar , bütçeye bak be ; çilekli pasta isterik :zuhaha
walcott07
17.Şubat.2014, 12:02
Banega
17.Şubat.2014, 16:01
Aynen çilek isterik :D
Damigol
18.Şubat.2014, 01:40
Güzel seçim başarılar diliyorum hocam. Sempatik takımdır Leverkusen, bu arada Almanca kasmışsın fark etmedim sanma :D
Teşekkürler.Bana da güzel gözüktü Leverkusen,bu arada Almanca'm fena değildir. :D
Leverkusen çok iyidir 1 hafta önceye kadar oynuyordum sıkıldım saveyi sildim Iancu'yu öneririm :)
Doğru hatırlıyorsam.Iancu hücum oyuncusu.Transfer yaparken orta sahanın ötesine gitmedim.
Çok iyi bir seçim yapmışsın. Transferleri merak ediyorum.
Teşekkürler.Transferler ise bazıları popüler,bazılarını ise ben baktım.
Çilek yok bizde tohumları var. :D
Aynen çilek isterik :D
Tohum aldık çilek yerine.
Başarılar dilerim :)
Teşekkürler. :D
Transfer Geçmişi
http://i.imgur.com/xUyPi2I.png?1
Yanayım yanayım,maaş bütçesi yüzünden Balanta'nın sözleşmesine koydurduğum %50 satış hakkı maddesine yanayım.Çilek almadık tohum aldık.
Hazırlık Maçları
http://i.imgur.com/Rwz3cVW.png?1
Pek başarılı bir hazırlık dönemi olmasa da,taktiğin oturması açısından faydalı oldu.
Hazırlık dönemi bittikten sonra bulunduğum otelin balkonuna çıktım ve sigaramı yaktım.Arkamdan sürpriz bir şekilde kulüp başkanı da geldi.Sırtıma vurarak konuştu:
-Takıma getirdiğin genç oyuncuları beğendim Henderson.Transferlerde nokta atışı olacak gibi gözüküyor.
+Bazılarını kendi imkanlarımla araştırdım,Balanta Arsenal'den eski öğrencim zaten.
-İyi bakalım.Ligde de Arsenal'de gösterdiğin başarıyı yakalarsan kulüp efsanesi olursun.
dedi ve gitti.
benzema35
18.Şubat.2014, 01:43
Defans hattına en iyi oyuncuları almışsın , 10 sene arkana bakma artık :)
MuraTBudaN
18.Şubat.2014, 03:38
Hayırlı olsun takımın hocam. :)
harunbjk
18.Şubat.2014, 14:29
başarilar hocam
Damigol
18.Şubat.2014, 22:08
Defans hattına en iyi oyuncuları almışsın , 10 sene arkana bakma artık :)
Zaten Balanta'yı büyük ücrete satamam,%50'si kendisine gidiyor yeni sözleşme imzalamazsam. :(
Hayırlı olsun takımın hocam. :)
başarilar hocam
Teşekkürler.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ağustos 2013
Almanya Kupası 1. Tur
http://i.imgur.com/sFSa4Wn.png?1
Almanya Kupası 2. Tur Rakibimiz DUISBURG
Bundesliga 1. Hafta
http://i.imgur.com/2mSyjAQ.png?1
Bundesliga 2. Hafta
http://i.imgur.com/LCQcVVo.png?1
Bundesliga 3. Hafta
http://i.imgur.com/aKeW3M3.png?1
Bundesliga 4. Hafta
http://i.imgur.com/uKZougZ.png?1
Şampiyonlar Ligi Grubumuz:
http://i.imgur.com/PCm21OP.png?1
İlk 4 haftanın özeti:
http://i1.mirror.co.uk/incoming/article2046440.ece/ALTERNATES/s2197/Jose-Mourinho-gestures-as-he-arrives-at-Bangkok-Suvarnabhumi-Airport-2046440.jpg
Güzel.
rexpo1994
18.Şubat.2014, 22:11
Maçlar güzel:) Hannover maçındaki son dakika golü lige moralli başlamak adına önemli bir gol olmuş.
harunbjk
20.Şubat.2014, 22:45
lige cok iyi başlamışız
Damigol
21.Şubat.2014, 00:46
Maçlar güzel:) Hannover maçındaki son dakika golü lige moralli başlamak adına önemli bir gol olmuş.
Evet,son dakikada atınca içim bir hoş oldu.
lige cok iyi başlamışız
Teşekkürler.
Eylül-Ekim 2013
Bundesliga 5. Hafta
http://i.imgur.com/ZTyVt4e.png?1
Bundesliga 6. Hafta
http://i.imgur.com/ZzfmJdR.png?1
Bundesliga 7. Hafta
http://i.imgur.com/ixeFmw2.png?1
Bundesliga 8. Hafta
http://i.imgur.com/NE6yeOs.png?1
Bundesliga 9. Hafta
http://i.imgur.com/JsTmcbT.png?1
Bundesliga 10. Hafta
http://i.imgur.com/CQrdzOT.png?1
Almanya Kupası 2. Tur
http://i.imgur.com/xnymN7c.png?1
Almanya Kupası 3. Tur Rakibimiz WOLFSBURG
Şampiyonlar Ligi 1. Maç
http://i.imgur.com/jfvokAG.png?1
Şampiyonlar Ligi 2. Maç
http://i.imgur.com/EKCgvtG.png?1
Şampiyonlar Ligi 3. Maç
http://i.imgur.com/Y0ihJxa.png?1
Bundesliga Puan Durumu
http://i.imgur.com/LTZGarA.png?1
Genel Bakış: Hala güzel gidiyoruz ama az korkmadım değil.
walcott07
21.Şubat.2014, 01:03
http://i.imgur.com/sFSa4Wn.png?1
Kießling ? Doping ?
Damigol
26.Şubat.2014, 21:04
Kießling ? Doping ?
Maçta gaza bastı,frene basmayı unuttu.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Güzel gidişatın ardından kendimi bir pizza ile ödüllendirirken odamın kapısı çaldı.
+Buyrun.
İçeri girdi.Gelen Højbjerg'di.5 hafta önce gelip bana oynamak istiyorum deyip atar yapan,akabinde takımın neredeyse düşüşe geçmesine neden olan futbolcum.
+Hayırdır?Bir özür mü gelecek?
-Hayır hocam.Sözünüze rağmen pek 11'de başlamamam hakkında bir daha konuşmak istiyorum.
+Bak sen.Bak oğlum,senin atarın yüzünden takım 3 hafta elden gidiyordu,zor toparladım.Bir de ilk 11'de başlamak istiyorsun.Yaktım çıranı senin.Derhal kiralık sözleşmeni feshediyorum.Dön artık çok sevdiğin Bayern'ine.
-Hocam,tamam taktiğiniz yüzünden birkaç hafta dağ-
+Ne demek taktiğim yüzünden?
Sinirle koltuğumdan fırladım ve Højbjerg'e yumruğu yapıştırdım.
+Aynı taktik şu an ligde lider değil mi?Söyle bunu da.
Højbjerg sinirle odadan çıktı.
Kasım 2013 Maçları
http://i.imgur.com/pocee0r.png?1
Bizim için zor maçların olduğu bir ay oldu.Çıkabileceğimiz en karlı şekilde çıkmaya çalıştık ama Manchester United ve Dortmund'a yenilmeden bitiremedik bu ayı.
Aralık 2013 Maçları
http://i.imgur.com/GtHJPYC.png?1
Kasım'ın yoğun temposunu atlattıktan sonra bu ay da bizim için güzel geçen bir ay oldu.
Şampiyonlar Ligi Son 16 Rakibimiz
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/9/92/Arsenal_Football_Club.png/150px-Arsenal_Football_Club.png
ARSENAL
Puan Tablosu
http://i.imgur.com/VaMuAHR.png?1
İstatistikler
http://i.imgur.com/iy9xSni.png?1
rexpo1994
26.Şubat.2014, 21:09
Arsenal karşısında başarılar:)