Originally Posted by
Spy.94
Başarılar dilerim.

Originally Posted by
benzema35
Başarılar ,

Originally Posted by
trinitrotloen
Başarılar.

Originally Posted by
Banega
Başarılar 

Originally Posted by
5267
Başarılar.

Originally Posted by
richard castle
Başarılar

Originally Posted by
rexpo1994
Başarılar dilerim

Originally Posted by
dAleksic
Başarılar

Originally Posted by
realmrxa
Başarılar.
Teşekkürler arkadaşlar 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kendi kendime yeniden söz verdikten sonra ilk işim Karen’a mesaj atıp Swansea tesislerine gideceğimi söyledim.Hemen ardından başkan Jenkins’i arayıp onay aldım.Arabama binip tesislere gittim.Oraya vardığımda beni geçici teknik direktör Monk karşıladı.Futbolcular beni görünce Noel Baba görmüş çocuklar gibi sevindiler.Onlara selam verdikten sonra antrenmanlarını izledim,arada sırada ben de katıldım.Neredeyse her şutumun gol olması futbolculuk hayatımdan kalan şey olsa gerek.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
22 Nisan 1988-Swansea,Galler
Maçın yorgunluğunu üzerinden başına su dökerek atmaya çalışan genç oyuncu takımla Galler’in seçkin restorantlarından birinde yemek sözü veren menajerin sayesinde lüks bir akşam geçirmek istiyordu.Takım arkadaşlarının ona ‘’Aferin’’ demesi kadar keyif veren bir şey yoktu onun için.Ve bu gece attığı 2 gol sayesinde ‘’Aferin’’ lafını çok duymuştu.Maçın ardından morali tavan yapan genç siyah takım elbise ve kırmızı kravat ile takımının en şık giyinen oyuncusuydu.
Takım yemeklerini yedikten sonra sıra içkiye geldi.Menajer Yorath elinde kırmızı bir şarabı tüm takımın bardaklarına dolduruyordu.Doldurduktan sonra yerine oturan menajer kadehini kaldırarak konuştu.
-Baylar,bugün harika bir maç çıkardınız.Özellikle sen Henderson.Bu Henderson’a gelsin.
Tüm takım kadehlerini ‘’Henderson’a’’ diyerek kaldırdı ve güzel bir içki merasimi yaptılar.Henderson şarabın yanında birayı da fazla kaçırınca yarı sarhoş bir şekilde lavaboya giderken bir kadına çarptı.Kadının elindeki su üzerine döküldü.
-Üzgünüm hanımefendi.Biraz sarhoş olabilirim.
+Aah sorun değil.Zaten pek te pahalı bir elbise değildi.
-Olsun,yine de parası neyse öderiz.
Çarptığı kadınla konuşmaya dalan Henderson takım arkadaşlarının çağırmasıyla ancak kendine gelebildi.
-Benim gitmem gerek.Eğer bana telefon numaranızı verirseniz bunu daha detaylı konuşabiliriz.
+Bakıyorum da çok hızlısınız.
-Ehehehe.Öyleyimdir.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Bay Henderson,hala kullanmanızı beklediğimiz bir serbest vuruş var.
+Haa,geçmişe dalmışım.
Serbest atışa konsantre olunca atacağım köşeyi belirledim,topa çok sert vurdum,yine gol.Takım alkışladı,ben de geçmişte ki anıları hatırlayınca rahatladım.
+Haydi ben sizi daha fazla meşgul etmeyeyim,ancak son günlerde iş arıyorum da bana yardımcı olabileceğinizi umuyorum.
-Tabii ki,ben birkaç arkadaşımı arayıp ayarlayabilirim bir şeyler.
Bu lafı duyduktan sonra içim rahatladı.Takımla tokalaştım ve çıktım.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bir süre yazamadım.Ama kaybolan günleri telafi edeceğiz umarım.