View Full Version : Galatasaray ile inanılnaz bir kariyer
umutumut67
04.Ocak.2007, 02:33
bir haziran gını g.s geretsi gönderdi ve yerine genç 31 yaşındaki umut adlı menejeri adlı. taraftarlar pek memnun olmadılar bu işe haklıda sayılırlar.ama kararlıydım g.s yi şampiyon yapacaktım.
süper kupayı alarak iyi başladık işe.
ardından 2 deplesman antep ve moskova malubiyeti bizi üzdü birazcık.
içerdede rize beraberliği genç menejere olan güveni iyice sarsı.
ligde 6maçta 4 puan alarak 15.sıraya yerleştik.tribünler istifa istifa inliyordu.ama toparlanma yakındı.derken deplasmansa milan beraberliği ardından 6-0lık erciyes galibiyeti ortamı yumuşattı.bi anda yükselişe geçtik.
içerde bjk ve lyon beraberliği.denizli(d ,werder(d, konya, sakarya galibiyetleri,
werder ankara beraberlikleri ve ankaragücü galibiyeti trübünleri iyice coşturdu g.s şampiyonmu olacak sözleri kulaktan kulağa söylenmeye başladı
clde milana yenildim ardından ligde kayseri ve fener(d beraberlikleri aldım
tribunler fark beklerken kendi sahamda sivasa yenildim bide manisa beraberliği bizi umutsuzluğa sürekledi.
clde üst tura çıktım rakip(şansın böylesi) barcelona.
içerde antepi yendik rize(d berabere trabzona yenildik içerde.
barcelona da yendi 1-0.
ve kırılma noktası diyebiliriz deplasmanda barça maçı ronaldinho ve 2 defans+messi sakat.yoksa çevirebilirmiyiz tur atlayabilrmiyiz sesleri yükseliyorduki maçın 34. dakikası barça 6-0llık üstünlüğü yakaladı. maçda8-1 bitti özhan canaydın arkamda olduğunu söylerek yönetimden ve taraftarlardan büyük tepki alıyordu.
ligdede müthiş bir rekor kırdım 57 gün galip gelemeyerek zoru başardık oyunculuramla. lig bitti 6. olduk
yeni sezonda amaç şampiyonlukdu tabiki özhan canaydın ek bütcede yarattı sağolsun.ilk 8 maçta 9 puan topladım baskılara dayanamayan özhan yeni teknik direktör aradığını basına açıkladı ve banada yönetimden ültimatom geldi ''puan kaybedersen kapı şurada''. o gazla deplasmanda trabzonu yendik altaya 6 tane attık ve denizliyi yendik.ama ligdeki durumumuz hala iç açıcı diil 10 maçta 15 puan 0 avarajla 8. yiz istifa sesleri tribünlerde hala devam ediyor her an kovulabilirim.
devam ettikce güncelleyeceğim....
byunuss1
04.Ocak.2007, 11:35
ss'lerle anlatsaydın daha faydalı olurdu
Vince_15
04.Ocak.2007, 20:21
super kariyer taktigin neydi babacan
umutumut67
05.Ocak.2007, 17:08
4132 taktigim ss koymaya caliscam simdi...
muahaushaushklsdlsldkj hakikaten inanılmazmış :D
Leprek0n
06.Ocak.2007, 05:44
vala 2. Fatih Terim döneminde bile bu kadar sabır etmemislerdi :D
fenerbahce_1907
06.Ocak.2007, 05:49
Müthiş kariyer süpersin ya:D
daha güzel yazmaya çalışsak ??
umutumut67
13.Ocak.2007, 18:58
daha guzel yazmak isterdim ama kusura bakmayın zonguldağa donunce kariyerime devam edeceğim..
King_91
13.Ocak.2007, 23:31
gerçekten de başarılması çok zor
anilton
13.Ocak.2007, 23:41
katılıyorum.:p
Redrum
13.Ocak.2007, 23:46
walal şu ana akdar yalandan yazan ya da hile ile başarı yakalayanlardan iyidir dürüst bir arkadaşımız kutluyorum kendisini
muay_thai
14.Ocak.2007, 01:02
bu başarıdan dolayı sevindim nede olsa arkadas GS yi yönetiyo Fm de bile olsa onlar başarılı olmasın
futbolog37
14.Ocak.2007, 01:33
helal olsun valla.basarisiz olmayi nasil basardin :-)
El Comandante
14.Ocak.2007, 05:43
super kariyer taktigin neydi babacan
ne süper kariyeri kardes,batirmis galatasarayi :n:
arkadasim insallah en yakin zamanda takimi düzeltirsin,yoksa taraftarlar kulübü basarlar :D
onurozkan10
14.Ocak.2007, 11:00
"şu kadar yılda bu kadar kupa aldım" diye başlayan başarı hikayelerine kıyasla daha keyif alarak okudum.başarılarının(!) devamını dilerim.devamını bekliyoruz.
Her zaman başarılarla dolu kariyerler okuyacak değiliz ya :) Bu da bir kariyer sonuçta :) Paylaşımın için teşekkürler. Umarım durumun bir an önce düzelir;;)
uaozgur
18.Ocak.2007, 16:18
ya kardes istifa et artik bak gsyide batiriosun yazik gunah takimi bi kumeye yollamadigin kalmis tamam gsnin kaldirmadigi kupa kalmasin ikinci lig kupasinida kaldirsin istion ama boswer yazik etme istifa et
UMUT ISTIFA UMUUT ISTIFA UMUUUTT ISTIFA
YETER ARTIK UMUT ARTIK ISTIFAA ARTIK ISATIFAAAA
FmMomo
18.Ocak.2007, 18:47
hehe okumsi keyifli...devaminibekleriz
umutumut67
20.Ocak.2007, 01:50
4-1-3-2- taktiğinden hiç vazgeçemedim taktiğimi değiştirip başarılı olabilirim belki diye düşünüyorum. üniverstedeydim bursada az önce eve geldim tekrar kariyeme devam edeceğim.hala şampiyonluk şansım var.
Bordo61Mavi
20.Ocak.2007, 03:09
Ben Trabzon ile 5'ci bitirdim, yonetim beni gonderdi hemen. Sen gene iyi yirtmissin.
Gonziarm
20.Ocak.2007, 03:50
Sen yine iyisin .Benim arkadas yemedi icmedi 1 gün benim evde fm oynadı.Ben de bu napıyo diye bir baktım.Öldü mü kaldı mı diye.Bi baktım Arsenali küme düşürüyo som haftalara girmiş sondan 2. idi :DDedim 1 gündür bunun için mi ugrastın
fm26mer
20.Ocak.2007, 12:15
ss'lerle anlatsaydın daha faydalı olurdu
eeeee yanii
Rodrigo Tello
20.Ocak.2007, 18:40
Bende bir basarı yakaladın sandım baslarda öyle bi anlatmıssınki muhaha :)
juniorwade
20.Ocak.2007, 18:48
helal olsun abi.harbi harbi zoru başarmışın
sezer92
20.Ocak.2007, 21:58
Süper Bayıldım YAaa :D:D:D Zoru Basarmıssın Bravo Seni Ayakta Alkıslıyorum Ve Kutluyorum :k:(44):k: Peki Transferler Ne Yaptın Kimi Aldın Kimi Gönderdin
umutumut67
22.Ocak.2007, 20:32
super bir kariyerim vardi tam takimim yukselise gececektiki.
bilgisayarim coktu cumartesi format attik gitti kariyerim ahh ahhh.
Jay_Jay Ceyhun
22.Ocak.2007, 20:42
naptın sen yaw :@ gs bole basarısızmı olur :D ay pardon gercektede olduydu bı ara unutmusum
Redrum
22.Ocak.2007, 20:52
beyler ne dalga gheçiosunuz ya hle sen uaozgur.belki de senin gibilere editörden oyuncu yapıp veya maçları tekrar oynayıp uefayı yada şampiyonlar ligini kazanmak daha kolay gelir öyle deil mi? adam burda birşeyini paylaşıyor dalga geçme hakkını nerden alıyorsuunz ya!!
rockinmylife
22.Ocak.2007, 21:54
slm arkadaşlar forumda yeniyim ve konuyu dağıtmadan
bir kariyerde GS li olaraktan ekleyeyim cm04 oynuyodum baaşladım
transfer yok tabi ilk etapta sonra yendim aynı kadroyla ligde fener 1. ben 2.
bitirdim sonra yönetim performansımdan memnun derken ikinci yarıda herşey çok değişti tabiki oyuncular aghahowa,eliakwu,tudor,ü.karan,sinan kaloğlu,tümer,h.şaş,transfer ettiklerimi kadroya eklemiş oldum böylelikle bu isimlerle 4sene üstüste lig şampiyonluğu,şampiyonluk kupaları,türkiye kupaları,
derken türkiye A milli teknik direktörü kovuldu ve o sırada da ingilterenin teknik direktörüde kovulunca önce ingiltere milli takımından teklif geldi ok dedim
hemen kabul ettim sonrasında 2-3gün sonrasında tekliften sonra türkiye de teklif etti ona da ok verdim ama türkiye oldu nasıl olduysa hem galatasarayı hem türkiyeyi bir sene daha idare ettikten sonra teknik direktörlük kariyerime
pcme bir format atarak böylece bitirmiş oldum.. :D:D
şimdi fm2007 oynuyorum eski kadroyu yapmak istiyorum ama aghahowa olsun eliakwu olsun tudor olsun tümer olsun ateş pahası daha çok çalışmam lazım daha yeniyim
Aspanax
22.Ocak.2007, 22:32
İmpossible kesinlikle:)
delififaci
23.Ocak.2007, 19:19
iii hiç degilse dogruları söylüyor...
ALEN_34
23.Ocak.2007, 19:50
bir an önce takımı düzelmeni bekliyoruz yoksa klübü basmaya bende gelirim:D
crazysebo
23.Ocak.2007, 20:28
başarılarının(başarısızlıklarının:D) devamını diliyorum:D:D
rockinmylife
23.Ocak.2007, 21:16
bir an önce takımı düzelmeni bekliyoruz yoksa klübü basmaya bende gelirim:D
Valla şuanda galatasarayı şampiyon yapmak için buradayım
ve bunuda futbolcularımla başaracağıma inanıyorum onlara güveniyorum
(dip not : fb :6 - 0 GS maçı sonrası terim basın açıklaması :
bugun iyi maç çıkaramadık çok hata yaptık topu tutamadık
skora baktığımızda 6-0 lık bir fark söz konusu tabi 6 yemiş olabilirz
ama daha önemlisi 7 yi ve fazlasını yememekti sanırım bunuda yememiş olduk
Gelde çıldırma bu açıklamaya )
umutumut67
24.Ocak.2007, 00:31
bilgisayarim çöktüğü icin bu oyun gitti.yakinda yeni kariyerimide paylasacagimm.
Gonziarm
24.Ocak.2007, 00:42
Sabırsızlıkla bekliyoruz :D
ceyhun127
24.Ocak.2007, 00:56
supersin kardes keske oyunun bi yere kopyasini alsaydin insallah bi daha ki sefere daha basarili olursun
koraygursoy
24.Ocak.2007, 05:17
bu başarıdan dolayı sevindim nede olsa arkadas GS yi yönetiyo Fm de bile olsa onlar başarılı olmasın
Aynen diLedikLerini bizde fenerbahce icin diLiyoruz!!
QaaN-07
27.Ocak.2007, 23:30
super kariyer taktigin neydi babacanpuhahahahahahahahauhauh koptum la:D :D :D :D
deadly 4-4-2yi kullan biraz daha rahat olursun
eren97
30.Ocak.2007, 14:50
Barca 8-1 yenilmekte bir onurdur ama en azından o sahada futbol oynamışsın.:D
umutumut67
30.Ocak.2007, 18:20
4-2-3-1 oynuyorum artık barconanın oynadıgı gibi. başarıyı yakaladım en sonunda iyi gidiyo herşey bu oyunda