bir haziran gını g.s geretsi gönderdi ve yerine genç 31 yaşındaki umut adlı menejeri adlı. taraftarlar pek memnun olmadılar bu işe haklıda sayılırlar.ama kararlıydım g.s yi şampiyon yapacaktım.
süper kupayı alarak iyi başladık işe.
ardından 2 deplesman antep ve moskova malubiyeti bizi üzdü birazcık.
içerdede rize beraberliği genç menejere olan güveni iyice sarsı.
ligde 6maçta 4 puan alarak 15.sıraya yerleştik.tribünler istifa istifa inliyordu.ama toparlanma yakındı.derken deplasmansa milan beraberliği ardından 6-0lık erciyes galibiyeti ortamı yumuşattı.bi anda yükselişe geçtik.
içerde bjk ve lyon beraberliği.denizli(d ,werder(d, konya, sakarya galibiyetleri,
werder ankara beraberlikleri ve ankaragücü galibiyeti trübünleri iyice coşturdu g.s şampiyonmu olacak sözleri kulaktan kulağa söylenmeye başladı
clde milana yenildim ardından ligde kayseri ve fener(d beraberlikleri aldım
tribunler fark beklerken kendi sahamda sivasa yenildim bide manisa beraberliği bizi umutsuzluğa sürekledi.
clde üst tura çıktım rakip(şansın böylesi) barcelona.
içerde antepi yendik rize(d berabere trabzona yenildik içerde.
barcelona da yendi 1-0.
ve kırılma noktası diyebiliriz deplasmanda barça maçı ronaldinho ve 2 defans+messi sakat.yoksa çevirebilirmiyiz tur atlayabilrmiyiz sesleri yükseliyorduki maçın 34. dakikası barça 6-0llık üstünlüğü yakaladı. maçda8-1 bitti özhan canaydın arkamda olduğunu söylerek yönetimden ve taraftarlardan büyük tepki alıyordu.
ligdede müthiş bir rekor kırdım 57 gün galip gelemeyerek zoru başardık oyunculuramla. lig bitti 6. olduk
yeni sezonda amaç şampiyonlukdu tabiki özhan canaydın ek bütcede yarattı sağolsun.ilk 8 maçta 9 puan topladım baskılara dayanamayan özhan yeni teknik direktör aradığını basına açıkladı ve banada yönetimden ültimatom geldi ''puan kaybedersen kapı şurada''. o gazla deplasmanda trabzonu yendik altaya 6 tane attık ve denizliyi yendik.ama ligdeki durumumuz hala iç açıcı diil 10 maçta 15 puan 0 avarajla 8. yiz istifa sesleri tribünlerde hala devam ediyor her an kovulabilirim.
devam ettikce güncelleyeceğim....