View Full Version : Türkiye`deki Üniversitelilerin İş Bulma Olanakları Hakkındaki Görüşleriniz [Anket]
Krusty
11.Ocak.2007, 17:11
Arkadaşlar okulda bir proje var da biz de bu projeyi seçip ankete döktük. Konu üniversite mezunlarının iş bulma olanakları. 2 dakikanızı ayırıp bu ankete katılırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.
Link: http://www.pollemik.com/coklu.asp?no=376
TheTrooper
11.Ocak.2007, 17:22
kızılaya gitseniz görürsünüz bi simitçi var simit atrabasının camına üniversite diplomasını asmış
yavuuzzzz
11.Ocak.2007, 20:39
bunun sebebi eğitim sistemi imam/-hatip kalktı, meslek liseleri kaldı herkes iş bulmak için üniversiteye mecbur kaldı
dogru imam hatipler kalkmasaydi herkes is bulacakti.
3 sene önce cogu arkadaşım neden meslek lisesine gittigimi soruyorlardı diploma notum 4.71di neyse şimdi neredeyse hepsi iyiki meslek lisesine gitmişsin diyor... :) konuyla pek alakası yok ama yazim dedim :)
comandante
11.Ocak.2007, 23:27
dogru imam hatipler kalkmasaydi herkes is bulacakti.
+1........
azizuzu
12.Ocak.2007, 21:58
nerde calıştıracan işçileri. fabrika mı var dükkan mı var. amerika bey izin vermiyorki acılmasına.. aa dur kardeşim sen ne üretipte yorulacaksın ben sana ürettiğimi satarım.. ne olacak nan bizim halimiz
TR.CaPTaiN
12.Ocak.2007, 22:02
Şöyle hatırı sayılır bir üniversite den mezunsan sorun yok ama digerlerinden mezunsan problem olabilir.