1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Türkiye`deki Üniversitelilerin İş Bulma Olanakları Hakkındaki Görüşleriniz [Anket]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Türkiye`deki Üniversitelilerin İş Bulma Olanakları Hakkındaki Görüşleriniz [Anket]

Arkadaşlar okulda bir proje var da biz de bu projeyi seçip ankete döktük. Konu üniversite mezunlarının iş bulma olanakları. 2 dakikanızı ayırıp bu ankete katılırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Link: http://www.pollemik.com/coklu.asp?no=376

kızılaya gitseniz görürsünüz bi simitçi var simit atrabasının camına üniversite diplomasını asmış

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

bunun sebebi eğitim sistemi imam/-hatip kalktı, meslek liseleri kaldı herkes iş bulmak için üniversiteye mecbur kaldı

dogru imam hatipler kalkmasaydi herkes is bulacakti.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

3 sene önce cogu arkadaşım neden meslek lisesine gittigimi soruyorlardı diploma notum 4.71di neyse şimdi neredeyse hepsi iyiki meslek lisesine gitmişsin diyor... konuyla pek alakası yok ama yazim dedim

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by Toze View Post
    dogru imam hatipler kalkmasaydi herkes is bulacakti.
    +1........

nerde calıştıracan işçileri. fabrika mı var dükkan mı var. amerika bey izin vermiyorki acılmasına.. aa dur kardeşim sen ne üretipte yorulacaksın ben sana ürettiğimi satarım.. ne olacak nan bizim halimiz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Şöyle hatırı sayılır bir üniversite den mezunsan sorun yok ama digerlerinden mezunsan problem olabilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri