PDA

View Full Version : Hepimiz Ermeni'yiz diye bağıranlar

bursa_mc
05.Mart.2007, 20:21
lütfen üşenmeyin indirin!!!
http://www.dosyaupload.net/574163

SYLaR
05.Mart.2007, 20:30
Bir sloganı ne hale getirdiniz.

Tekrar diyorum.

"Hepimiz Türk'üz,Hepimiz Ermeniyiz,Hepimiz Rumuz,Hepimiz Filistinliyiz ,Hepimiz Zenciyiz"

İnsanları dili,dini,ırkı yüzünden yadırgamam.

Ha anlarmısın sen bunu anlamazsın.

Neyse boşuna konuşuyorum zaten

tosunpasa
05.Mart.2007, 20:36
Bir slogana ancak bu kadar takılabilir diyorum.. Bu zamana kadar hep ezilenlerden yanaydım. bundan sonra da öyle olacağım. O sloganla ne anlatılmak istendiğini anlayamadığınız için saçma sapan yorumlara başvuruyorsunuz. Aşkın abinin dediği gibi ne desek anlamayacaksınız. Sonra 3-5 kişi daha katılacak tartışmaya. Dallanıp budaklanacak. Sonucun da konu kapanacak uyarı verilecek falan filan.Sonuçta anlaşılamayacağız.. Boşuna konuşmuş olacağız..

SYLaR
05.Mart.2007, 20:38
Böyle boş işlerle uğraşacağınıza bir iki konu altta yardım kampanyası var ona destek olun

TR.CaPTaiN
05.Mart.2007, 20:41
Çok sağol Mert çok güzel gerçekten.
Ben dedelerime yapılanları unutmam benden unutmam isteniyorsada ben ırkcıyım

SYLaR
05.Mart.2007, 20:44
Lafla peynir gemisi yürümez.Bunlar boş işler.Bir iki konu altta ki kampanyaya destek olun desem hiçbiriniz olmazsınız.

bursa_mc
05.Mart.2007, 20:47
eyw. abii

............

tosunpasa
05.Mart.2007, 20:48

Peki sen unutmadın. Onlar da unutmadı. Bu işin sonu ne olacak?

Ilhan
05.Mart.2007, 20:50
Lafla peynir gemisi yürümez.Bunlar boş işler.Bir iki konu altta ki kampanyaya destek olun desem hiçbiriniz olmazsınız.

Tamam Aşkıncığım sinirlenme. Ne olursa olsun fikire saygı.

Görüşüm şudur. Hepimiz Ermeni'yiz sözüyle kastedilen şey, biz de Ermeni'yiz, gelin bizi de vurun, bizi de vurundur. Bir insan bir millete mensup olduğu için öldürülmez.

Hrant Dink'in bir konuşmasında, "Hepimiz Türk'üz!" dediğini kendi kulaklarımla duydum. Konuyu açan arkadaşım birkaç yalana alet oluyor.

Mertcan sözüm sana. Bil ki Hrant Dink senden daha çok Türk...

TR.CaPTaiN
05.Mart.2007, 20:52

Olmadığımızı nerden biliyorsun bu 1. Bundan önce buna benzer bir video koyan yunanlı için daha önceden 1 kez daha kampanyaya destek olarak kaldırtmadıgımızı nerden biliyorsun ?
Neden destek olmayacağımızı nerden çıkardın ? Bir bildiğin mi var hakkımızda ?

bursa_mc
05.Mart.2007, 20:53
Mertcan sözüm sana. Bil ki Hrant Dink senden daha çok Türk...

ilhan abi yapma yaw.:mad: :mad: hem benım takıntım hrant dink e veya başa bi mezhepten insana değil.ben sadece turk olup ermenıyız diye bağaranları kızıyorum.

ermenıyım diye slpogan atanlar

HEPİNİZ ERMENI OLABİLİRSİNİZ AMA BİNİNİZ BİR MEHMET ETMEZ

TR.CaPTaiN
05.Mart.2007, 20:54
Peki sen unutmadın. Onlar da unutmadı. Bu işin sonu ne olacak?

Onlara birşey yapılmadı ki onlar neyi unutmuyor ? Yoksa köylerimizi bastıkları için ülke dışı edilmelerini mi unutmuyorlar ?

Ilhan
05.Mart.2007, 20:56
ilhan abi yapma yaw.:mad: :mad: hem benım takıntım hrant dink e veya başa bi mezhepten insana değil.ben sadece turk olup ermenıyız diye bağaranları kızıyorum.

Türk olup Ermeni'yiz diye bağıranlar, Türkiye'de bir Ermeni'nın sadece Ermeni olduğu için öldürülüşünü protesto ediyorlar. Yani amaç şu. Eğer benim ülkemin vatandaşını Ermeni diye öldürüyorsan, ben de Ermeni'yim o zaman, gel beni de öldür demektir. Olayı doğru değil dolaylı anlamaya çalışın.

SYLaR
05.Mart.2007, 20:57

ermenıyım diye slpogan atanlar

HEPİNİZ ERMENI OLABİLİRSİNİZ AMA BİNİNİZ BİR MEHMET ETMEZ

Sen merak etme bizden çok mehmet çıkar.Sen hüsn-u kuruntularınla yaşamaya devam et

TR.CaPTaiN
05.Mart.2007, 20:59
Bir Mehmet'in kanı milyonlarca ermeni kanından daha değerli, önemli, kutsaldır.

bursa_mc
05.Mart.2007, 20:59
ben bunu tartışma yaratmak için paylaşmadım ki.noluyor yaw..

HEPİMİZ TÜRKÜZ ATATURKÇÜYÜZ

SYLaR
05.Mart.2007, 21:02
ben bunu tartışma yaratmak için paylaşmadım ki.noluyor yaw..

HEPİMİZ TÜRKÜZ ATATURKÇÜYÜZ

Neden biraz sıkışınca hemen Atatürk'ün arkasına sığınırsınız?

tosunpasa
05.Mart.2007, 21:02
Onlara birşey yapılmadı ki onlar neyi unutmuyor ? Yoksa köylerimizi bastıkları için ülke dışı edilmelerini mi unutmuyorlar ?

Öyle ya da böyle Ermeni'lerden de ölenler olmuştur. Türk'lerden de. Suçlu olanlar Ermeni'lerde olabilir. Geçmiş geçmişte kalmıştır. Dinin hoşgörü diniyse sende bu dine inanıyorsan hoşgörü ile yaklaşman gerek bazı şeylere.

Ayrıca binimiz bir Mehmet etmeyiz doğrudur. Çünkü hepimiz bir Mehmet'iz..

TR.CaPTaiN
05.Mart.2007, 21:05
Öyle ya da böyle Ermeni'lerden de ölenler olmuştur. Türk'lerden de. Suçlu olanlar Ermeni'lerde olabilir. Geçmiş geçmişte kalmıştır. Dinin hoşgörü diniyse sende bu dine inanıyorsan hoşgörü ile yaklaşman gerek bazı şeylere.

Ayrıca binimiz bir Mehmet etmeyiz doğrudur. Çünkü hepimiz bir Mehmet'iz..

Herşeyin sınırı olduğu gibi hoşgörünün de sınırı var.Herşeyin fazlası zarar. Bininiz bir Mehmet etmezsiniz lafı size değil ermeniler için söylenmiş bir laf.

bursa_mc
05.Mart.2007, 21:06
Neden biraz sıkışınca hemen Atatürk'ün arkasına sığınırsınız?

sığınmak mı??? biz hep ataturk un izindeydik.çok saçma bir yorum..

tosunpasa
05.Mart.2007, 21:06
Herşeyin sınırı olduğu gibi hoşgörünün de sınırı var.Herşeyin fazlası zarar. Bininiz bir Mehmet etmezsiniz lafı size değil ermeniler için söylenmiş bir laf.

Hoşgörüde sınır görmüyorum ben.. Geçmişte sınırsız hoşgörünün örnekleri çoktur.

TR.CaPTaiN
05.Mart.2007, 21:08
Hoşgörüde sınır görmüyorum ben.. Geçmişte sınırsız hoşgörünün örnekleri çoktur.

Kendin demişsin işte hoşgörünün örnekleri çoktur diye.ermenilere o kadar hoşgörülü olunmasa şu anda ermeni diye bir millet olmazdı. Hata baştan yapılmış.

GeNç KaRTaL
05.Mart.2007, 21:12
Birileri emellerine ulaşıyor siz tartışmaya devam edin...

tosunpasa
05.Mart.2007, 21:14
Kendin demişsin işte hoşgörünün örnekleri çoktur diye.ermenilere o kadar hoşgörülü olunmasa şu anda ermeni diye bir millet olmazdı. Hata baştan yapılmış.

Ermeni'ler kendi başlarına böyle bir şey yapmamışlardır. Rus kışkırtmasıyla olmuştur bu olaylar. Hatta kışkırtmakla kalnmamış maddi manevi, silah olarak destekler verilmiştir Rus'lar tarafından.. Hata baştan yapılmışsa bu hata bugün dostlukla çözülmelidir.

SYLaR
05.Mart.2007, 21:16
sığınmak mı??? biz hep ataturk un izindeydik.çok saçma bir yorum..

Atatürk sevgisi Atatürk'ün yolunda ilerlemek öyle mesajların sonuna Hepimiz Atatürkçüyüz yazmakla olmuyor.Bu gönül işidir gönülden yaparsın bunu.Bunu kimseye ispat etmene gerek yoktur.Öyle mesajların sonuna yazmakla olmaz bu işler

Ilhan
05.Mart.2007, 21:19
Birileri emellerine ulaşıyor siz tartışmaya devam edin...

Biz kendi aramızda tartışıyoruz sadece Şemsi. Fikirler tartışılabilir. Ancak saygısızlık olursa konu kitlenir.

GeNç KaRTaL
05.Mart.2007, 21:40
Biz kendi aramızda tartışıyoruz sadece Şemsi. Fikirler tartışılabilir. Ancak saygısızlık olursa konu kitlenir.
yav tartışılan nedir ilhan abi onu anlamıyorum

dış mihraklar ülkemizi içten bölerek yıkmaya çalışırken emellerine ulaşmak amacıyla kilit bir isim öldürülüyor insanlar çıkıp bizi bölmeye gücünüz yetmez diye hepimiz ermeniyiz diyor(yalnız burada bahsedilen ülkemize düşman olanlar değil) ancak hala içimizde ben ermeni değilim diyenler oluyor ee biz kendi içimizde bunları tartışır hale gelirsek nasıl sağlanacak bu ülkenin bütünlüğü eğerki birileri bu ülkenin çıkarlarına aykırı bişey yaparsa hepimiz tepki koyalım ama böyle gereksiz bir şeyler için birilerinin istediği gibi tartışmanın alemi yok

bu benim düşüncem katılmayabilirsiniz

Del Piero_10
05.Mart.2007, 21:45
Zamanı geldi bir ermeniye internetten yardımcı oldum,ermenisin git başımdan demedim ama bu slogan Türkiye düşmanlarına malzeme oldu.Ana haber bültenlerinde kaç defa ağızlarında bu slogan ellerinde terör örgütü bayrakları ile yürüyenler yayınlandı.

TR.CaPTaiN
05.Mart.2007, 22:03
Ermeni'ler kendi başlarına böyle bir şey yapmamışlardır. Rus kışkırtmasıyla olmuştur bu olaylar. Hatta kışkırtmakla kalnmamış maddi manevi, silah olarak destekler verilmiştir Rus'lar tarafından.. Hata baştan yapılmışsa bu hata bugün dostlukla çözülmelidir.

Akılları yokmuydu ? Ayrıca o kadar dostlukla cözmek isteseler heryerde bize soykırım yapıldı diye bagırmazlar aleyhimize calısmazlar. Adamların niyet acık.

SYLaR
05.Mart.2007, 22:05
Tamam TR.CaPTaiN sen bu Dünya'nın kralısın

TR.CaPTaiN
05.Mart.2007, 22:08
Tamam TR.CaPTaiN sen bu Dünya'nın kralısın

Kuramadım alaka ?

SYLaR
05.Mart.2007, 22:11
Bu konuda hep aynı şeyi temcit pilavını pişirip pişirip önümüze koyuyorsun.Ne bayatlamaz pilavmış be.

TR.CaPTaiN
05.Mart.2007, 22:14
Bu konuda hep aynı şeyi temcit pilavını pişirip pişirip önümüze koyuyorsun.Ne bayatlamaz pilavmış be.

Sizin pilav baya tazeymiş.

SYLaR
05.Mart.2007, 22:16
Öyledir bizim pilav tazeliğini hiç kaybetmez.Çünkü evrenseldir.

TR.CaPTaiN
05.Mart.2007, 22:17
Öyledir bizim pilav tazeliğini hiç kaybetmez.Çünkü evrenseldir.

Hepimiz ermeniyiz kelimesi evrenselliği temsil ediyorsa evrensellik kelimesi anlamını coktan kaybetmis demektir.

SYLaR
05.Mart.2007, 22:18
Hepimiz ermeniyiz kelimesi evrenselliği temsil ediyorsa evrensellik kelimesi anlamını coktan kaybetmis demektir.

Anlama farkı işte:cool:

TR.CaPTaiN
05.Mart.2007, 22:19
Anlama farkı işte:cool:

Aynen öyle.

SYLaR
05.Mart.2007, 22:31
Olmadığımızı nerden biliyorsun bu 1. Bundan önce buna benzer bir video koyan yunanlı için daha önceden 1 kez daha kampanyaya destek olarak kaldırtmadıgımızı nerden biliyorsun ?
Neden destek olmayacağımızı nerden çıkardın ? Bir bildiğin mi var hakkımızda ?

Mesaj araya sıkışmış yeni gördüm.

Olmayacağını nerden mi biliyorum?

Böyle konulara şap diye damlarken hemen bu konunun bir kaç konu altında bulunan iki yardım kampanyasına hala destekle bulunalım falan bir şey yazmamışsın.Ben birisine yazdım birisine yazmadım.Neden diğerine yazmadım.Tıklamak için girdim.Panda uyarı verince çıktım siteden.

Öyle koyu yazmaklada birşey olmuyor.Ne yani koyu yazınca daha mı okunaklı oluyor yazdıkların?

TR.CaPTaiN
05.Mart.2007, 22:34
Mesaj araya sıkışmış yeni gördüm.

Olmayacağını nerden mi biliyorum?

Böyle konulara şap diye damlarken hemen bu konunun bir kaç konu altında bulunan iki yardım kampanyasına hala destekle bulunalım falan bir şey yazmamışsın.Ben birisine yazdım birisine yazmadım.Neden diğerine yazmadım.Tıklamak için girdim.Panda uyarı verince çıktım siteden.

Öyle koyu yazmaklada birşey olmuyor.Ne yani koyu yazınca daha mı okunaklı oluyor yazdıkların?

Ben desteği verirken başkası görsün diye vermiyorum ben yapacagımı yapmısımdır ama oraya ben yazdım gönderdim gibisinden seyler yazmayabilirim kendi isteğimdir o konu foruma bile gelmeden önce ben o konuyu biliyordum. Ayrıca konuya şap diye damlayıp damlamamakta benim elimde kimseyi ilgilendirmez. Koyu yazıp yazmamakta benim elimde o da kimseyi ilgilendirmez.

Universal
05.Mart.2007, 22:35
Almanya'da yıllar öne bir kaç Türk öldürülmüştü. Sonra Alman halkı çıktı ve hepimiz Türk'üz diye bağırdı! Ve kimse bunu bizim algladığımız gibi algılamadı. Bunda ne gariplik var.

bursa_mc
05.Mart.2007, 22:39
Almanya'da yıllar öne bir kaç Türk öldürülmüştü. Sonra Alman halkı çıktı ve hepimiz Türk'üz diye bağırdı! Ve kimse bunu bizim algladığımız gibi algılamadı. Bunda ne gariplik var.
baru ermenı sorununu bilmıormusun sen yaw??biri çıksa biz italyanız ve almanız dese kımse bişi demez..

SYLaR
05.Mart.2007, 22:42
Ermeni Sorunu sizin gibi düşünenler ve sizin gibi düşünen Ermeniler yüzünden var.

tosunpasa
05.Mart.2007, 22:42
baru ermenı sorununu bilmıormusun sen yaw??biri çıksa biz italyanız ve almanız dese kımse bişi demez..

Ya niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz ? O slogan hangi amaçla atıldı anlayamıyor musunuz hala ? İlhan abi o kadar açıkladı olayı. Ermeni sorunuymuş. Senin önünde bir Ermeni can çekişse yardım etmeyecek misin Ermeni diye?

SYLaR
05.Mart.2007, 22:43
Ya niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz ? O slogan hangi amaçla atıldı anlayamıyor musunuz hala ? İlhan abi o kadar açıkladı olayı. Ermeni sorunuymuş. Senin önünde bir Ermeni can çekişse yardım etmeyecek misin Ermeni diye?

Etmez bırak ölsün der

MeMo
05.Mart.2007, 22:44
Böyle konulardan kurtulmadık mı böyle bir konuda 2 kişi atılmadı mı niye tekrar ediyorsunuz niye anlamak da sorun yaşıyorsunuz bu sözü ben anlayamıyorum

Universal
05.Mart.2007, 22:45

Merak etme senden daha iyi biliyorum. Ermenileri hiç ama hiç sevmem. Bize yaptıkları belli ama onlarla böyle uğrşarak hiç vakit kaybetmememiz gerekir. Çünkü onları taktıkça onlar kendilerini bişey sanıyor. Acaba Hırant Dink'i ölmesini sağlayan neydi? Aslında bu adamlar bunu öldürerek Ermenilere yardımda bulundular. Gazetenin satışı arttı.

Ilhan
05.Mart.2007, 22:59
TR.CaPTaiN ve sherry;

İkiniz de saygın üyelersiniz. Birebir tartışma yapmayın. Şimdilik sözlü olarak uyarıyorum sizi.

TR.CaPTaiN
05.Mart.2007, 23:15
Mert bu resim ve üzerindeki yazı olayı bitirmiş.

http://img440.imageshack.us/img440/892/gzitk7.th.jpg (http://img440.imageshack.us/my.php?image=gzitk7.jpg)

Yazı orjinal dosyada var.

bursa_mc
05.Mart.2007, 23:42
Mert bu resim ve üzerindeki yazı olayı bitirmiş.

http://img440.imageshack.us/img440/892/gzitk7.th.jpg (http://img440.imageshack.us/my.php?image=gzitk7.jpg)

Yazı orjinal dosyada var.

Birde bu Aziz Gazi dedelerimize deyin bakalım''ermenımısınız'' diye yazıyor..

comandante
05.Mart.2007, 23:43
takildiniz ama ya...guncele donsek biraz...oldu olacak inin ozmanli zamanina...bu konuyla bu kadar ilgileniyorsunuz da yardim kampanyalariyla niye ilgilenmiyorsunuz arkadaslar...

SYLaR
05.Mart.2007, 23:49
Geçmişte yaşayan geçmişte kalmaya mahkumdur.Hiç bir zaman ilerleyemez

El Comandante
06.Mart.2007, 00:50
Bir konu ancak bu kadar saptirilabilir.Siz bir kere hepimiz hrantiz,hepimiz ermeniyiz ne demek bilmiyorsunuz ki(lafim bu konuda bu lafi desteklemeyenlere).Ondan sonra kafadan seyler salliyorsunuz yok hepimiz polatiz,yok hepimiz suyuz buyuz.Hrant dink okadar türktür ki ermenistanda gider sözde ermeni soykirimi yoktur der.Okadar türktürki fransada ödül aldigi gece herkese türkiyeyi yanlis taniyorsunuz,biz öyle sizin bildiginiz gibi bir devlet degiliz.Ermeni soykirimi yoktur der.Ama demokrasi icin yürüdügü bu yolda irkcilar tarafindan öldürülmüstür.Bu demokrasiye atilan bir kursundu.Hepimiz hrant dinkiz hepimiz ermeniyiz lafi da biz de hrant dinkin yolundan ilerliyoruz.Biz de demokrasinin bekcileriyiz.Hrant dinkin mücadelesine biraktigi yerden biz devam edecegiz.Biz de hep mazlumlarin yaninda olacagiz.

Alin iste tekrar duyun:Hepimiz Hrant´iz,Hepimiz Ermeniyiz!

Sekopej
06.Mart.2007, 01:10
Bu konu hakkındaki kendi düşüncelerimi belirtmiyorum çünkü konuyu kapatacağım, cevap hakkı doğmasın.:)

Biliyorsunuz geçen konuda, sinirler gerilmiş ve bir yönetici arkadaşımız da dahil olmak üzere 2 kişi banlanmıştı. Bu konuda da iki taraf da ne derse dersin ortak payda da birleşemeyeceğiz gibi geliyor bana. O nedenle konuyu kilitliyorum. Boşuna sinirlenip, gereksiz uyarı ve cezalar çıkmasın...