lütfen üşenmeyin indirin!!!
http://www.dosyaupload.net/574163
lütfen üşenmeyin indirin!!!
http://www.dosyaupload.net/574163
Bir sloganı ne hale getirdiniz.
Tekrar diyorum.
"Hepimiz Türk'üz,Hepimiz Ermeniyiz,Hepimiz Rumuz,Hepimiz Filistinliyiz ,Hepimiz Zenciyiz"
İnsanları dili,dini,ırkı yüzünden yadırgamam.
Ha anlarmısın sen bunu anlamazsın.
Neyse boşuna konuşuyorum zaten
Bir slogana ancak bu kadar takılabilir diyorum.. Bu zamana kadar hep ezilenlerden yanaydım. bundan sonra da öyle olacağım. O sloganla ne anlatılmak istendiğini anlayamadığınız için saçma sapan yorumlara başvuruyorsunuz. Aşkın abinin dediği gibi ne desek anlamayacaksınız. Sonra 3-5 kişi daha katılacak tartışmaya. Dallanıp budaklanacak. Sonucun da konu kapanacak uyarı verilecek falan filan.Sonuçta anlaşılamayacağız.. Boşuna konuşmuş olacağız..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Böyle boş işlerle uğraşacağınıza bir iki konu altta yardım kampanyası var ona destek olun
Çok sağol Mert çok güzel gerçekten.
Ben dedelerime yapılanları unutmam benden unutmam isteniyorsada ben ırkcıyım
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Lafla peynir gemisi yürümez.Bunlar boş işler.Bir iki konu altta ki kampanyaya destek olun desem hiçbiriniz olmazsınız.
Tamam Aşkıncığım sinirlenme. Ne olursa olsun fikire saygı.
Görüşüm şudur. Hepimiz Ermeni'yiz sözüyle kastedilen şey, biz de Ermeni'yiz, gelin bizi de vurun, bizi de vurundur. Bir insan bir millete mensup olduğu için öldürülmez.
Hrant Dink'in bir konuşmasında, "Hepimiz Türk'üz!" dediğini kendi kulaklarımla duydum. Konuyu açan arkadaşım birkaç yalana alet oluyor.
Mertcan sözüm sana. Bil ki Hrant Dink senden daha çok Türk...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Türk olup Ermeni'yiz diye bağıranlar, Türkiye'de bir Ermeni'nın sadece Ermeni olduğu için öldürülüşünü protesto ediyorlar. Yani amaç şu. Eğer benim ülkemin vatandaşını Ermeni diye öldürüyorsan, ben de Ermeni'yim o zaman, gel beni de öldür demektir. Olayı doğru değil dolaylı anlamaya çalışın.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bir Mehmet'in kanı milyonlarca ermeni kanından daha değerli, önemli, kutsaldır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ben bunu tartışma yaratmak için paylaşmadım ki.noluyor yaw..
HEPİMİZ TÜRKÜZ ATATURKÇÜYÜZ
Öyle ya da böyle Ermeni'lerden de ölenler olmuştur. Türk'lerden de. Suçlu olanlar Ermeni'lerde olabilir. Geçmiş geçmişte kalmıştır. Dinin hoşgörü diniyse sende bu dine inanıyorsan hoşgörü ile yaklaşman gerek bazı şeylere.
Ayrıca binimiz bir Mehmet etmeyiz doğrudur. Çünkü hepimiz bir Mehmet'iz..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Birileri emellerine ulaşıyor siz tartışmaya devam edin...
So what?
Saike
yav tartışılan nedir ilhan abi onu anlamıyorum
dış mihraklar ülkemizi içten bölerek yıkmaya çalışırken emellerine ulaşmak amacıyla kilit bir isim öldürülüyor insanlar çıkıp bizi bölmeye gücünüz yetmez diye hepimiz ermeniyiz diyor(yalnız burada bahsedilen ülkemize düşman olanlar değil) ancak hala içimizde ben ermeni değilim diyenler oluyor ee biz kendi içimizde bunları tartışır hale gelirsek nasıl sağlanacak bu ülkenin bütünlüğü eğerki birileri bu ülkenin çıkarlarına aykırı bişey yaparsa hepimiz tepki koyalım ama böyle gereksiz bir şeyler için birilerinin istediği gibi tartışmanın alemi yok
bu benim düşüncem katılmayabilirsiniz
So what?
Saike
Zamanı geldi bir ermeniye internetten yardımcı oldum,ermenisin git başımdan demedim ama bu slogan Türkiye düşmanlarına malzeme oldu.Ana haber bültenlerinde kaç defa ağızlarında bu slogan ellerinde terör örgütü bayrakları ile yürüyenler yayınlandı.
Tamam TR.CaPTaiN sen bu Dünya'nın kralısın