View Full Version : Adnan Polat'a destek yağıyor!
PhotoGrapher
31.Ocak.2006, 01:15
http://www.ajansspor.com/resim/adnanpolat01.jpg
Maddi sıkıntı içinde bulunan Galatasaray'da eski yönetici Adnan Polat'ın ortaya attığı yardım kampanyasına Ünal Aysal, Selahattin Beyazıt ve Almanya'dan bir iş adamından destek geldi.. Aysal, ayrıca bir konuda daha ilginç bir açıklamada bulundu..
Star TV'de Serhat Ulueren'in sunduğu Son Nokta programına katılan Galatasaray eski yöneticisi Adnan Polat, maddi sıkıntıda bulunan kulübe destek için Galatasaraylı iş adamlarının 100'er bir dolar bağış yapma kampanyası hakkında bilgi verirken, canlı yayında destek de aldı.
Programa önce telefonla bağlanan sarı kırmızılı takıma verdiği maddi destekle tanınan Ünal Aysal, Adnan Polat'ın kampanyayı desteklediğini söylerken, yarın 100 bin doları kulübe vereceğini belirti.
Bu sırada söz alan Adnan Polat, kendisine destek veren arkadaşlarıyla bir karar aldıklarını ve paranın kendisinde birikeceğini ve daha sonra kulübe verileceğini söylerken, bazı şartları da olduğunu dile getirdi.
Polat, "Bu parayla öncelikle FIFA'ya olan borç ödenecek. Daha sonra ise futbolcuların alacakları ödenecek" dedi.
Serhat Ulueren'in Ünal Aysal'a yönelttiği 'Futbolculara yapılacak ödeme için 1.5-2 milyon dolar verdiğiğniz söyleniyor doğru mu?" sorusuna "Kısmen ben verdim. Ben ve bir de Galatasaraylı abimiz verdi. Söylediğiniz mevlaya yakın miktar ikimiz verdik." dedi.
Aysal'dan sonra programa bağlanan Selahattin Beyazit ise "Adnan bey bana bu projesinden bahsettiğinde ne gerekirse yapacağımı söyledim ve yarın 100 bin doları Adnan beye vereceğim" dedi. Beyazit, ayrıca kongrede başkan adayı ve taraf olmadığını söyledi.
Programa Almanya’dan bağlanan bir işadamı da kampanya için 500 bin Dollar bağısta bulundu.
alintidir
Nuri Alco
31.Ocak.2006, 01:22
Diğer konuda bahsetmiştim örnek olarakta Fatih Terimi vermiştim aynı şekilde Adnan Polat gibi güvenilir bir adam çıkıp bu kampanyayı başlattığında 1saat geçmeden 1,5 milyon dolar toplandı. Daha da devam edecektir.
100.000 Dolar bağışlayanların dışında bizim gibi taraftarlarında ufak bi şekilde yardım yapabilceği kampanyayı başlatsalar çok büyük bi katılım olacaktır.
eheh gs yi kurtaracak bu adamlar...Kurtarması da gerekir yoksa izleyenler bilir programı gs 2.lige düşme tahlikesi ile karşı karşıya ..
Ben yıldız bir oyuncu olsam ve bunu duymuş olsam Galatasaray'a transfer olmak istemezdim.Bu tür durumlarda Tv kullanılmamalıdır bence.
Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyiM Adnan polat ı ileriki günlerde yapılacak seçimde Başkan olarak görmeyi çok isterim fakat ne yazık ki şu an için aday olmak gibi bir düşüncesi YOK ne yazık ki :(
Ama bence artık Gerçek GS lılar yanii bizlerin GS ımızın bu zor günlerinden Adnan Polat önderliğinde Elele Lütfen biraz daha Sabır ve destek olmamız gerekli ...
Çünkü gerçek bir GS lı olarak bizler ;
sadece iyi günde değil kötü dünde de,
sadece başarı da değil başarısızlıkta da
GS ımızın yanında olmamız gerekir benim düşünceme göre ;)
Selman Ozturk
31.Ocak.2006, 01:46
Şu anda bir yanda forumu inceliyor bir yandan Adnan Polat'ı izliyorum...Gerçekten aklı başında mükemmel bir adam.Konuşmaları da çok düzgün ve etkileyici..Keşke Mart'ta aday olsa da başımızda gerçek bir başkan olsa...Bu arada kampanya devam ediyor..
tombul taho
31.Ocak.2006, 01:59
2 milyon 400 bin $ toplandı. en son baktığımda erzurumspor başkanı tevfik özer yanılmıyosam o da 200.00$ gibi bi bağışta bulundu. üstelik daha bağışta bulunmayan abdürrahim albayrak, ali dürüst, mehmet cansun, faruk süren, alp yalman gibi üyelerde var. öyle sanıyorum cumaya kadar adnan polat'ın dediği gibi 12 milyon $'ı toplayıp hem fifaya olan borcu hemde futbolcuların alacaklarını ödeyecekler. şuanda fifanın borcu ödeniyor zaten.
mutlee
31.Ocak.2006, 02:16
gece gece cok guldum valla, erzurum bile yardim yapti :D
zeffix
31.Ocak.2006, 02:43
Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyiM Adnan polat ı ileriki günlerde yapılacak seçimde Başkan olarak görmeyi çok isterim fakat ne yazık ki şu an için aday olmak gibi bir düşüncesi YOK ne yazık ki :(
Ama bence artık Gerçek GS lılar yanii bizlerin GS ımızın bu zor günlerinden Adnan Polat önderliğinde Elele Lütfen biraz daha Sabır ve destek olmamız gerekli ...
Çünkü gerçek bir GS lı olarak bizler ;
sadece iyi günde değil kötü dünde de,
sadece başarı da değil başarısızlıkta da
GS ımızın yanında olmamız gerekir benim düşünceme göre ;)
sana aynen katılıyorum kardesim camianın onde gelenleri adnan polata biraz destek verirlerse kotu gunler geride kalır
bence adnan polat bu kampanya ile bi çok kişiyi etrafında toplayabilir eger bu kampanya gerçekten gs ye yararsa onu baskan olarak görebiliriz ve bunun kadar hiç bi şeyu beni mutlu edemez
onu baskan olarak gorebiliriz diorum cunku bu hareketine Selahattin Beyazit gibi onemli kişiler destek oluyor
PhotoGrapher
31.Ocak.2006, 02:51
Erzurumspor yardim yapmadi!Erzurumspor Baskani yardim yapti.Ayrica ne idügü belirsiz paralarla is yapacagimiza taraftarimizin 5 kurusuyla ac kalalim daha iyi!..
emirduman
31.Ocak.2006, 03:30
Ya bu konu çok rahat oldukça sinir bozucu bir hal aldırabilir arkadaşlar tarafından o yüzden diğer arkadaşlardan bu konuda biraz düşünerek konuşmalarını talep ediyorum, yoksa bu konu çok rahat kapanılmaya gidebilecek bir konu...
Konumuza gelirsek, ben bi yerde ABOOO'ya katılıyorum o konu da şudur ki; bu kampanya televizyonda yapılmamalıydı..
Ancak kampanya muhteşem düşünceli bir şekilde hazırlanmış çok güzel bir kampanya, Adnan Polat'ı tabiki başkan görmek isteriz ama çok açık bir şekilde istemediğini belirtti, keşke böyle ne yapttığı ne ettiği ne dediği belli olan biri başkan olsa...
Bu kampanyadan gelicek olan gelirle kısa vadedeki dertler çözülecektir, bundan sonra geriye Genel Kurul'un seçeceği başkan'ın uzun vadeli çözümler bulması kalacaktır....
Selman Ozturk
31.Ocak.2006, 03:32
Arkadaşım sarfettiğin sözlere dikkat et. İnsanları kışkırtacak yorumlar yapma
sana bir söz söylerdim ya neyse. Sonuçta haram para yemiyoruz. Klübümüze giren paranın nereden geldiği belli. Ayrıca maddi sorunlar yaşamanın ayıp ve dalga geçilicek bişey olduğunu düşünmüyorum. Ama merak etmeyin siz dalga geçiyorsunuz ama adım gibi emiimki bir gün fenerbahçe de bizimle aynı duruma düşecek. dalga geçenlerin herbirinin klübünün aynı duruma düşeceğini düşünüyorum. çünkü Herşey karşılıklı GÜLME KOMUNA GELİR BAŞINA neden mi bu kadar emin konuşuyorum. fenerbahçe 6. olduğu zaman ben fenerli arkadaşlarla dalga geçiyordum okulda mahallede falan. ama ondan sonraki sezon bizim başımıza geldi. o zmana anladım ki gerçekten de bu dünya etme bulma dünyası. Siz dalga geçenlerin durumuda elbet birgün böyle olacak....
İsildur
31.Ocak.2006, 04:16
Proje tüm hızıyla devam ediyor.Ne güzel.Adnan Polat keşke neden başkan olmak istemediğini falan açıklasa.Adnan Polat tarzında bir başkan lazım bize.Aziz Yıldırım falan Adnan Polat'ın yanında cüce gibi kalır o zaman.
Proje tüm hızıyla devam ediyor.Ne güzel.Adnan Polat keşke neden başkan olmak istemediğini falan açıklasa.Adnan Polat tarzında bir başkan lazım bize.Aziz Yıldırım falan Adnan Polat'ın yanında cüce gibi kalır o zaman.
nedne başkan olmadığını açıkladı zaten. bildiğiniz gibi kendisi bir iş adamı ve kendi işleriyle ilgili projeleri olduğunu ve bu yüzden başkanlığa kendini hazır görmediğini ancak 2 yıl sonra falan hazır olabileceğini belirtti...
İsildur
31.Ocak.2006, 04:29
Mart 2008 seçimlerinde işallah başkanlığa aday olur.(O zamana kadar işallah seçilen yönetim biraz olsun iyi işler yapar takım iyi yere gelir ve 3-4 şampiyonluk(Kupa,Lig) kazanır.)
Mart 2008 seçimlerinde işallah başkanlığa aday olur.(O zamana kadar işallah seçilen yönetim biraz olsun iyi işler yapar takım iyi yere gelir ve 3-4 şampiyonluk(Kupa,Lig) kazanır.)
inş. bende çok istiyorum adnan polat ın başkan olmasını...
bir gsli olarak bu hale düşmemize üzülüyorum ama bu suçun tamamen canaydında olmadığını düşünüyorum. biraz geriye dönersek cansun dönemi her zaman sözde olan maddi kriz fakat bu kadar su yüzüne çıkmayan ödeme krizleri hep bankalardan çekilen borçlar, kulüp hisselerinin elden çıkartılması ile bir şekilde çözülüyordu. Bankalardan artık para alamayacak aşamaya gelinip eldede para edecek kıymet kalmayınca işler buraya kadar uzadı. Canaydının gelişiylede başarısız bir başkanlığına ek olarak yönetim beceriksizliğide unutulmamalı.
adnan polat ünal aysan gibi cebi, çevresi güçlü insanların sayesinde gs borçlarından kurtuluyor gibi görünüyor(mu) yine bir süreliğine... GS yi kurtarmak için bir riva projesi aldı başını gidiyor...daha öncede hisseleri satıp kurtaracağız diyorlardı... siz başka gelir yolları elde edecek imkanlar yaratmazsanız en güzeli istifa edip bu işi başka birisine bırakacaksınız...
şimdi adnan polatı başa getirseler ne olacak? bu aşamada ki bir klube kim başkan olmak ister? Kim bu yükü sırtlar? Göreceksiniz canaydın gene aday olacak.. öyle bir baba yiğit göremiyorum ben GS çevresinde...
Seçkinn
31.Ocak.2006, 06:48
Herşeyi Canaydın'a yıkmak hata olur.Tabi onunda hataları oldu.Ancak bence en önemli hatayı UEFA kupası alındığı dönemdeki yönetim yaptı.çHem çok para savurdular hemde başarıyı paraya çeviremediler.
Bence Adnan Polat GS'ı düze çıkarabilecek isimlerden birisi.Bir FB'li olarak GS'ın eskisi gibi başarıyı yakalamasını çok isterim.Zira ligin kalitesi ortada.Büyük kulüplerin diğer kulüplere örnek olması futbolumuzu daha ileri taşıması gerekir.Umarım bu kongrede GS üyeleri yanlış bir seçim yapmazlar.
10_Osmanozc
31.Ocak.2006, 11:05
Galatasaray büyük klüptür.Elbet birgün bu sıkıntıdan kurtulacak.Öyle ya da böyle.Böyle organizasyonlara girilebilir gayet doğal.Ancak TV'de Serhat Ulueren'in programında yapılması gerçekten baya bir abes kaçtı.
cgdsshn
31.Ocak.2006, 12:25
Bu kampanya bana 80li yılların sonunda Napoli'nin yaptığı kampanyayı hatırlattı. Napoli başkanı taraftarları Maradona'yı transfer edebilmek için yardıma çağırmıştı. Taraftarlardan toplanan parayla Napoli Maradona'yı almış ve o sezonu şampiyon olarak tamamlamıştı. Yani kısa vadede GS'nin yaptığı bu kampanya işe yarayabilir ancak yeni projeler üretilmezse hiç bir anlamı yok. Napoli'nin şu anda C1B'de(4.lig) olduğunu hatırlatmak isterim.
Berkaiser
31.Ocak.2006, 13:03
Umarım kampanyaya beklenen ilgi gerçekleşir.Şu ana kadar 2.400.000 $ toplanmış galiba.Adnan Polat Cuma'ya kadar 12.000.000 $ civarı para beklediklerini söylemişti.İnşallah toplanır da en azından Mart'a kadar rahat eder takım.
tombul taho
31.Ocak.2006, 13:37
bence gerçekleşir 12 milyon $
çünkü o listede daha mehmet cansun, ali dürüst, özer saraçoğlu, faruk sürev ve özellikle de ABDÜRRAHİM ALBAYRAK gibi isimler yok! Tahmin ediyorum ki onların o programdan haberleri yoktu! bunların da devreye girmesiyle (özellikle ABDÜRRAHİM ALBAYRAK'ın) bence o para toplanacaktır.
Bence de serhat ulueren çok abes ve boş konuştu. illa canaydın'ın yok araması gerekirdi falan filan. Adamın belki bi acil işi war hayret bişe! illa her dakika Galatasaray Başkanı olsa dahi Galatasaray'ı düşünmek zorunda diil ki bu adam! Onun da bi özel hayatı vebi yaşamı var sonuçta!
Ayrıca bizim mafya dayımız yok bize her seferinde koltuk çıksın... ;)
Google
31.Ocak.2006, 14:35
2 yıl sonraya kadar Ünal Aysal da aday olabilecek konuma geliyor...
Edit: Adnan Polat da canlı yayında Gs başkanının 24 saat Gs başkanlığı yapması gerektiğini söylemişti.
Selman Ozturk
31.Ocak.2006, 14:52
nedne başkan olmadığını açıkladı zaten. bildiğiniz gibi kendisi bir iş adamı ve kendi işleriyle ilgili projeleri olduğunu ve bu yüzden başkanlığa kendini hazır görmediğini ancak 2 yıl sonra falan hazır olabileceğini belirtti...
Arkadaşlar programda Adnan Polat ile ilgili bir anket vardı başkan olsun mu olmasın mı diye....Bu anketin sonuçları %97 evet %3 hayır olarak açıklandı...Serhat Ulueren de bu sonucu görünce Adnan Polat'a "Hala başkan olmayı düşünmüyor musunuz?" gibisinden bir soru sordu....Adnan Polat da "Ben dünyamı hergün yeniden kuruyorum bu yüzden yarın ne olacağını yarını bekleyip göreceğiz" diyerek cevapladı...Bu demek oluyor ki Adnan Polat daha fazla ısrarlara dayanamayarak başkanlığa aday olcaktır...Yukarıdaki cümlesinde de başkanlığa artık soğuk bakmadığını görüyoruz.
tombul taho
31.Ocak.2006, 14:55
adamcağız zaten başkanlığa soğuk bakmıyo. başkan adayı olacağım diyor zaten ama bu 2 sene sonraki seçimler için geçerli. bilmiyorum ne olacak! ama takımımız için en hayırlıysa o olsun!
Arkadaşlar programda Adnan Polat ile ilgili bir anket vardı başkan olsun mu olmasın mı diye....Bu anketin sonuçları %97 evet %3 hayır olarak açıklandı...Serhat Ulueren de bu sonucu görünce Adnan Polat'a "Hala başkan olmayı düşünmüyor musunuz?" gibisinden bir soru sordu....Adnan Polat da "Ben dünyamı hergün yeniden kuruyorum bu yüzden yarın ne olacağını yarını bekleyip göreceğiz" diyerek cevapladı...Bu demek oluyor ki Adnan Polat daha fazla ısrarlara dayanamayarak başkanlığa aday olcaktır...Yukarıdaki cümlesinde de başkanlığa artık soğuk bakmadığını görüyoruz.
adamın asıl düşüncei 2 yıl sonra aday olmak. ama serhat ulueren öyle direttiki programda adnan polat onu söylemek zorunda kaldı öyle olmadımı adam 2 yıl sonra diyor serhat illada farklı bişey söylemesi çin diretiyor ;) adnan polat ta sonun da baktı serhattan kurtuluş yok bari böyle diyeyimde şunun çenesini kapayayım dedi :);) öyle değil mi selman:)
emirduman
31.Ocak.2006, 16:38
Serhat Ulueren dünkü programda birçok yerde çok boş ve saçma konuştu...
Tmm iyi gazeteci ama hep böyle bir tatsiz konuşma, bir tartışma yaratıcak birşey söylenmesi gerekmez ki...